LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Ne sviđa vam se dom/kategorija smještaja koju ste dobili? Ovako zatražite premještaj

Studenti koji imaju valjani razlog za premještaj između domova/kategorija smještaja mogu ga zatražiti na nekoliko načina.

Studenti koji imaju valjani razlog za premještaj između domova/kategorija smještaja mogu ga zatražiti na nekoliko načina.

Nakon izlaska rezultata Natječaja za subvencionirano stanovanje u zagrebačkim studentskim domovima, neki od studenata nisu bili zadovoljni domom, odnosno kategorijom smještaja koju su dobili. S obzirom na to da se na Natječaj prijavilo 10180 studenata, a smještaj je dobilo njih 6508, nezadovoljstvo nije neobičan pojam, no za premještaj ipak treba postojati valjani razlog. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studentski centar Zagreb (@sczagreb)

 

,,Napominjemo da zahtjeve za premještaj ispunjavaju studenti koji su ostvarili pravo na smještaj te imaju opravdani razlog zašto se žele preseliti iz jednog studentskog doma u drugi. Ne postoji vremenski rok u kojem se premještaj mora omogućiti." - stoji u objavi SCZG-a


Pogled na cestu, previše svijetla ili hlada, udaljenost od prijatelja ili slično, ne smatraju se valjanim razlozima za premještaj. Studenti koji smatraju da su njihovi razlozi valjani, zahtjev mogu podnijeti na tri načina: osobno, poštom ili putem e-maila: poslovnica@sczg.hr

 

Kratki vodič kroz studentski smještaj u Zagrebu: „Sava“




Matični broj Poslovnice za smještaj je Vaš osobni identifikacijski broj pod kojim se vodite u Studentskom centru u Zagrebu. Svoj možete pronaći na ovoj poveznici, ulaskom u svoj osobni web-profil.

Obrazac zahtjeva za premještaj pronađite ovdje.
FOTO: YT SCREENSHOT