Studentska prehrana

Nakon inspekcije u menzama na Savi, studenti javljaju potrebu za njom i u drugim menzama

Menza

Studenti su imali zdravstvene tegobe nakon večere u menzi, a sada se javljaju i drugi koji dovode u pitanje sanitarno-higijenske uvjete te zdravstvenu ispravnost i u ostalim menzama zagrebačkoga Studentskog centra.

Kontinuirano opadanje kvalitete hrane u menzama, prema tvrdnjama studenata, rezultiralo je inspekcijom u menzama Studentskoga doma Stjepan Radić zbog trovanja hranom. No, nezadovoljstvo studenata nije se umanjilo.

Naime, po objavi članka Inspekcija u menzama na Savi: Studenti imali zdravstvene tegobe nakon večere, na adresu naše redakcije stigao je niz novih komentara s iskustvima koja dovode u pitanje sanitarno-higijenske uvjete te zdravstvenu ispravnost i u drugim menzama zagrebačkoga Studentskog centra. Jedan od primjera donosimo u nastavku.

– Smatram kako bi inspekcija mogla obići i lijevu liniju Studentskog centra Zagreb jer su se upravo tamo u četvrtak, 28.11., na mom meniju također našli kukci...

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG izvana

Studentski centar u Zagrebu obavještava studente

Rezultati natječaja za smještaj u studentske domove

Rezultati natječaja za smještaj u studentske domove!

Mozak voli zdravo

Javna rasprava

Kako poboljšati prehranu u studentskim restoranima?

Ovo je drugi od tri zacrtana koraka projekta ''Mozak voli zdravo'', koji je pokrenut 2011. godine u sklopu kolegija na Ekonomskom fakultetu.

SCZG dvorište

Prosvjed Studentskog zbora uspio

SC popustio, želi pregovarati oko cijena smještaja

Daljnji razgovori s jedne strane, partnera Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i Vijeća studenata VIVŠ RH, a s druge strane predstavnika Studentskog centra u Zagrebu, najavljeni su za ponedjeljak, 18.1. u 12 sati.

Grafiti u SC-u - izrada

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski centar

FOTO: Novo, urbano ruho SC-a

Svakako navratite u SC sljedeći tjedan provjeriti kako novouređeni prostor izgleda uživo, ne sumnjamo da će vam se svidjeti.

SCZG dvorište

Sastanak u MZOS

Nema štrajka radnika Studentskog centra u Zagrebu!

Danas je održan sastanak u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na kojemu su dogovoreni uvjeti za radnike Studentskog centra u Zagrebu.