Studentska prehrana

Nakon inspekcije u menzama na Savi, studenti javljaju potrebu za njom i u drugim menzama

Menza

Studenti su imali zdravstvene tegobe nakon večere u menzi, a sada se javljaju i drugi koji dovode u pitanje sanitarno-higijenske uvjete te zdravstvenu ispravnost i u ostalim menzama zagrebačkoga Studentskog centra.

Kontinuirano opadanje kvalitete hrane u menzama, prema tvrdnjama studenata, rezultiralo je inspekcijom u menzama Studentskoga doma Stjepan Radić zbog trovanja hranom. No, nezadovoljstvo studenata nije se umanjilo.

Naime, po objavi članka Inspekcija u menzama na Savi: Studenti imali zdravstvene tegobe nakon večere, na adresu naše redakcije stigao je niz novih komentara s iskustvima koja dovode u pitanje sanitarno-higijenske uvjete te zdravstvenu ispravnost i u drugim menzama zagrebačkoga Studentskog centra. Jedan od primjera donosimo u nastavku.

– Smatram kako bi inspekcija mogla obići i lijevu liniju Studentskog centra Zagreb jer su se upravo tamo u četvrtak, 28.11., na mom meniju također našli kukci...

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG izvana

Neslužbeno doznajemo

Sanacijsko vijeće prihvatilo nove cijene studentskog smještaja

Iako ima stanara studentskih domova koji su izrazili nezadovoljstvo novim cijenama studentskog smještaja, ovaj događaj mogao bi označiti kraj "tihog prosvjeda" i cjelokupne priče oko korigiranja cijena studentskih domova u Zagrebu.

Menza S.D. Stjepan Radić

Studentska prehrana

Od danas u funkciji još jedna zagrebačka menza

– Svakodnevno moramo planirati dnevne aktivnosti u skladu s radovima koji se odvijaju. Restoran I dosad nije radio jer nije bilo dovoljno posla. Izabrali smo Restoran II jer je pristupačniji studentima invalidima kojih je ove godine u našem domu još više nego prethodnih godina. – izjavila je Jasna Tomašić, upraviteljica prehrane u Studentskom domu „Stjepan Radić“.

LEAP Summit ispred SC-a

Održava se LEAP SUmmit u Zagrebu

„U redu je biti unutar vlastite zone komfora, ali ostanak unutar nje neće nas unaprijediti“

Moglo se čuti mnogo o vrsti potrebnih zaposlenika malih i srednjih poduzetnika. Nikad se prije nije toliko znanja očekivalo od jednoga zaposlenika. Nikada prije privatni sektor nije bio toliko agilan. Da bi se poduzetnik okružio dobrim ljudima, on sam treba biti vrhunski lider.

Paviljon na Šari

Studentski smještaj

Bodovne granice spuštene na samo jedan bod

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje, po spuštanju bodovne granice, trebaju se javiti osobno u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, sukladno slobodnim kapacitetima, u studentske domove. 

Zdrava prehrana

Hrana za zdravlje

Namirnice za održavanje zdravlja jetre

Jedan od važnijih organa koji nam pomaže u održavanju zdravog imuniteta je jetra. Kako biste ju održali zdravom, jedite ove namirnice.