Studentska prehrana

Nakon inspekcije u menzama na Savi, studenti javljaju potrebu za njom i u drugim menzama

Menza

Studenti su imali zdravstvene tegobe nakon večere u menzi, a sada se javljaju i drugi koji dovode u pitanje sanitarno-higijenske uvjete te zdravstvenu ispravnost i u ostalim menzama zagrebačkoga Studentskog centra.

Kontinuirano opadanje kvalitete hrane u menzama, prema tvrdnjama studenata, rezultiralo je inspekcijom u menzama Studentskoga doma Stjepan Radić zbog trovanja hranom. No, nezadovoljstvo studenata nije se umanjilo.

Naime, po objavi članka Inspekcija u menzama na Savi: Studenti imali zdravstvene tegobe nakon večere, na adresu naše redakcije stigao je niz novih komentara s iskustvima koja dovode u pitanje sanitarno-higijenske uvjete te zdravstvenu ispravnost i u drugim menzama zagrebačkoga Studentskog centra. Jedan od primjera donosimo u nastavku.

– Smatram kako bi inspekcija mogla obići i lijevu liniju Studentskog centra Zagreb jer su se upravo tamo u četvrtak, 28.11., na mom meniju također našli kukci...

Komentari na članak

Vezani članci

Mršavljenje, jabuka

Događanja u Klubu mladih Split

Radionica "Sila se budi" pomaže pri mršavljenju

Koji se principi kriju iza uspješno provedenih programa u cilju regulacije potkožnog masnog tkiva, koje su metode najefikasnije te koji je odabir vježbi optimalan s obzirom na budžet kojim raspolažete, otkrijte na radionici fitness tematike "Sila se budi – Fat loss happens on Monday".

Mozak voli zdravo

Javna rasprava

Kako poboljšati prehranu u studentskim restoranima?

Ovo je drugi od tri zacrtana koraka projekta ''Mozak voli zdravo'', koji je pokrenut 2011. godine u sklopu kolegija na Ekonomskom fakultetu.

Klapa Nuša

Udruga studenata grada Splita poziva na događaj godine

U pretprodaji karte za treće izdanje Festivala studentskih klapa!

Zbog velikog interesa, događaj je ove godine premješten u Kino SC u sklopu Studentskog centra u Zagrebu.

Hrana za učenje

Pripremite se za učenje

Hrana za učenje: zdravim životom do bolje koncentracije

Ne djeluju sve namirnice jednako na mozak posebno kod intelektualnih aktivnosti kao što je učenje. Uz ove recepte osigurajte si bolju koncentraciju i uspješnije svladajte gradivo!

SCZG izvana

Sveučilište u Zagrebu

Na jesen Sava i Cvjetno u novom ruhu, najavljene gradnje novih zgrada za PMF i Farmaciju

Studentski centar u Zagrebu će, po svemu sudeći, imati turbulentno ljeto.