Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

ništa

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

U suradnji s akademskom zajednicom tvrtka Bina-Istra pokrenula je projekt studentskih inovacija Mind (y)our own bussines. Njegov je glavni cilj približiti poslovno okruženje studentima te im omogućiti da svoje kreativne ideje i znanja stečena tijekom studiranja primijene u praksi na stvarnim projektima.

Uz Bina-Istru partnerske institucije koje su podržale ovaj projekt jesu Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković iz Pule, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Građevinski fakultet u Rijeci, Veleučilište u Rijeci, Fakultet prometnih znanosti iz Zagreba, Građevinski fakultet u Zagrebu te Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Natječaj je otvoren za sve aktivne studente navedenih partnerskih institucija, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na tri načina – online na obrascu dostupnom na stranicama Bina-Istre ili preuzimanjem obrasca u PDF-formatu koji se ispunjen šalje na e-mail adresu inovacije@bina-istra.hr ili poštom na sljedeće adrese: Bina-Istra d.d, Savska cesta 106, 10 000 Zagreb ili Bina-Istra upravljanje i održavanje d.o.o, P.P. 18, 52 001 Pazin (tunel Učka). Prijave su otvorene do 31. ožujka 2018. godine

Najinovativnije i najprimjenjivije studentske ideje bit će bogato nagrađene, i to s 8000 kn za treće mjesto, 10 000 kn za drugo mjesto i 15 000 kn za prvo mjesto. Posebnost je ovog projekta i u mogućnosti odobravanja proračuna za implementaciju najboljih studentskih ideja uz naknadu studentima za sudjelovanje u implementaciji.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Europski Forum Alpbach

700 stipendija za multidisciplinarnu konferenciju EFA u Austriji

Zanimljiv multidisciplinarni susret studenata i mladih s brojnim stručnjacima održat će se od 15. do 31. kolovoza ove godine. Prijave za stipendije zaprimaju se do 30. ožujka.

Hrvatska stvara, predstavljanje projekta

STEMI i Udruga Programerko poručuju mladima

„Ako želite istraživati i stvarati u Hrvatskoj, niste sami!“

U petak, 26. siječnja, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva za sve zainteresirane održat će se predstavljanje projekta Hrvatska stvara, kojim se kod mladih suzbija strah od izazova i inovacija. Posjetitelje očekuju i zanimljive priče o razvoju tehnoloških tvrtki te razgledavanje tehnoloških izuma mladih hrvatskih stvaratelja.

Kape u zraku

Muke po apsolventuri

10 znakova da ste konačno spremni diplomirati

Donosimo vam 10 znakova koji jasno pokazuju kako je krajnje vrijeme da se pokrenete, diplomirate i odete s fakulteta.

Industrogradnja

Hostel Industrogradnja

Studenti bez grijanja, interneta i tople vode, problemima se ne nazire kraj

Ni mjesec dana od početka akademske godine problemima s kojima su suočeni stanari hostela Industrogradnja ne nazire se kraj.

Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu

U organizaciji Udruge studenata Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu

Putovanje i skijanje na Alapama uz najbolju ekipu

Osigurajte svoje mjesto na pravom studentskom ekipnom skijanju – ni manje ni više nego u poznatom skijalištu u srcu francuskih Alpi. Sedmodnevno snježno uživanje planirano je u razdoblju 2.-9.1.2016., a ekipi su zajamčeni popusti za uplate u gotovini.