Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

ništa

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

U suradnji s akademskom zajednicom tvrtka Bina-Istra pokrenula je projekt studentskih inovacija Mind (y)our own bussines. Njegov je glavni cilj približiti poslovno okruženje studentima te im omogućiti da svoje kreativne ideje i znanja stečena tijekom studiranja primijene u praksi na stvarnim projektima.

Uz Bina-Istru partnerske institucije koje su podržale ovaj projekt jesu Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković iz Pule, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Građevinski fakultet u Rijeci, Veleučilište u Rijeci, Fakultet prometnih znanosti iz Zagreba, Građevinski fakultet u Zagrebu te Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Natječaj je otvoren za sve aktivne studente navedenih partnerskih institucija, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na tri načina – online na obrascu dostupnom na stranicama Bina-Istre ili preuzimanjem obrasca u PDF-formatu koji se ispunjen šalje na e-mail adresu inovacije@bina-istra.hr ili poštom na sljedeće adrese: Bina-Istra d.d, Savska cesta 106, 10 000 Zagreb ili Bina-Istra upravljanje i održavanje d.o.o, P.P. 18, 52 001 Pazin (tunel Učka). Prijave su otvorene do 31. ožujka 2018. godine

Najinovativnije i najprimjenjivije studentske ideje bit će bogato nagrađene, i to s 8000 kn za treće mjesto, 10 000 kn za drugo mjesto i 15 000 kn za prvo mjesto. Posebnost je ovog projekta i u mogućnosti odobravanja proračuna za implementaciju najboljih studentskih ideja uz naknadu studentima za sudjelovanje u implementaciji.

Komentari na članak

Vezani članci

Prvi studentski regionalni simpozij Kritičko mišljenje

Filozofski fakultet u Splitu

Poziv na prijavu: prvi regionalni studentski simpozij »Kritičko mišljenje« u Splitu

Ovaj je projekt namijenjen svim studentima društvenih i humanističkih znanosti u regiji na preddiplomskoj i diplomskoj razini.

Guza

Povratak orgazma iz mrtvih

Mjesta za seks koja morate isprobati

Donosimo vam zanimljiva i kreativna mjesta na kojima možete uživati sa svojim partnerom ili slučajnim prolaznikom. Pustite mašti na volju i odaberite idealnu pozu.

Fotografiranje

Natječaj

Fotografiranjem zagrebačke svakodnevice do vrijednih nagrada

Hodanjem, bicikliranjem ili vožnjom javnim prijevozom, osim što možete dobiti nagradu u vrijednosti od 1000, 750 ili 500 kn, živjet ćete zdravije i čuvati okoliš, kao i doprinijeti održivom urbanom razvoju.

Dječak gura kolica

Projekt: Danas brinem za sebe!

Studentice ERF-a provode projekt kojemu je cilj pomoći djeci koja žive s ovisnicima o alkoholu

O problemima koje uzrokuje alkoholizam priča se već duže vrijeme. Može se reći da alkoholizam više ne predstavlja tabu temu. Saznajte na koji način možete studenticama ERF-a pomoći u promjeni života djece koja odrastaju u obiteljima s ovisnicima o alkoholu.

Music

Natječaj za sudjelovanje

Traju prijave za Međunarodno natjecanje mladih glazbenika u Münchenu

Svi mladi i perspektivni glazbenici pozvani su na 66. Međunarodno natjecanje mladih glazbenika ARD-a koje će se održati Münchenu.