Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

ništa

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

U suradnji s akademskom zajednicom tvrtka Bina-Istra pokrenula je projekt studentskih inovacija Mind (y)our own bussines. Njegov je glavni cilj približiti poslovno okruženje studentima te im omogućiti da svoje kreativne ideje i znanja stečena tijekom studiranja primijene u praksi na stvarnim projektima.

Uz Bina-Istru partnerske institucije koje su podržale ovaj projekt jesu Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković iz Pule, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Građevinski fakultet u Rijeci, Veleučilište u Rijeci, Fakultet prometnih znanosti iz Zagreba, Građevinski fakultet u Zagrebu te Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Natječaj je otvoren za sve aktivne studente navedenih partnerskih institucija, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na tri načina – online na obrascu dostupnom na stranicama Bina-Istre ili preuzimanjem obrasca u PDF-formatu koji se ispunjen šalje na e-mail adresu inovacije@bina-istra.hr ili poštom na sljedeće adrese: Bina-Istra d.d, Savska cesta 106, 10 000 Zagreb ili Bina-Istra upravljanje i održavanje d.o.o, P.P. 18, 52 001 Pazin (tunel Učka). Prijave su otvorene do 31. ožujka 2018. godine

Najinovativnije i najprimjenjivije studentske ideje bit će bogato nagrađene, i to s 8000 kn za treće mjesto, 10 000 kn za drugo mjesto i 15 000 kn za prvo mjesto. Posebnost je ovog projekta i u mogućnosti odobravanja proračuna za implementaciju najboljih studentskih ideja uz naknadu studentima za sudjelovanje u implementaciji.

Komentari na članak

Vezani članci

STEMI

Peto izdanje u Ivanić-Gradu

Izložba inovacija „I3G” prerasla u nacionalno događanje

Nakon četiri uspješne godine i zbog sve većeg interesa sudionika, izložba je u ovoj petoj godini održavanja prerasla u nacionalno događanje na kojem se predstavlja više od 70 škola i fakulteta te već afirmirani inovatori i poduzetnici.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Svjetski dan darivatelja krvi

CPSA organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi

U Galeriji Studentskog Centra u Zagrebu ove srijede, 14. lipnja, održava se akcija dobrovoljnog darivanja krvi. CPSA poziva studente da se odazovu akciji jer ta sitnica nekome može spasiti život.

opuštanje

Savjeti za sretnije dane

Pet jeftinih načina da počastite sami sebe

''Treat yourself" postala je poznata uzrečica koju danas više manje svi izgovorimo kada si nešto priuštimo. To ne mora uvijek biti materijalno, ponekad jednostavno moramo ugađati sebi i pritom uživati. Sigurni smo da je to čak i dobro za nas jer nas odmiče od stresa i briga s kojima se svakodnevno susrećemo. Donosimo vam pet lakih i jeftinih načina za uživanje.

TINK projekt

TINK

TINK projekt: jesu li znanstveno istraživački projekti tvoj đir?

Prijave su otvorene do 15. listopada, stoga nemojte propustiti odličnu priliku za inozemnom praksom!

stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je pomicanje rang-lista držanih stipendija u STEM područjima znanosti. Provjerite popis i saznajte nalazite li se na njemu.