Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

ništa

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

U suradnji s akademskom zajednicom tvrtka Bina-Istra pokrenula je projekt studentskih inovacija Mind (y)our own bussines. Njegov je glavni cilj približiti poslovno okruženje studentima te im omogućiti da svoje kreativne ideje i znanja stečena tijekom studiranja primijene u praksi na stvarnim projektima.

Uz Bina-Istru partnerske institucije koje su podržale ovaj projekt jesu Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković iz Pule, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Građevinski fakultet u Rijeci, Veleučilište u Rijeci, Fakultet prometnih znanosti iz Zagreba, Građevinski fakultet u Zagrebu te Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Natječaj je otvoren za sve aktivne studente navedenih partnerskih institucija, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na tri načina – online na obrascu dostupnom na stranicama Bina-Istre ili preuzimanjem obrasca u PDF-formatu koji se ispunjen šalje na e-mail adresu inovacije@bina-istra.hr ili poštom na sljedeće adrese: Bina-Istra d.d, Savska cesta 106, 10 000 Zagreb ili Bina-Istra upravljanje i održavanje d.o.o, P.P. 18, 52 001 Pazin (tunel Učka). Prijave su otvorene do 31. ožujka 2018. godine

Najinovativnije i najprimjenjivije studentske ideje bit će bogato nagrađene, i to s 8000 kn za treće mjesto, 10 000 kn za drugo mjesto i 15 000 kn za prvo mjesto. Posebnost je ovog projekta i u mogućnosti odobravanja proračuna za implementaciju najboljih studentskih ideja uz naknadu studentima za sudjelovanje u implementaciji.

Komentari na članak

Vezani članci

The Secret of England's Greatness

Komentar novinarke

Kakve bi knjige studenti trebali čitati

Plemenit pokušaj uglednih britanskih novina da upozna javnost s malim književnostima na dublji se pogled otkriva kao moderni imperijalizam.

Pisanje

Časopis Udruge „Futuri Magistri”

Studenti kreiraju novi broj „Foo2rame", prijave radova u tijeku

Do 20. lipnja zaprimaju se studentski radovi koji će biti objavljeni u novom broju časopisa „Foo2rama". Naglasak je stavljen na kritičko promišljanje o odgojno-obrazovnome sustavu.

Potpisivanje ugovora 1

Sporazum o suradnji

INA kontinuirano pruža podršku naporima studenata

Uz značajnu ulogu u hrvatskom gospodarstvu, INA ima itekako bitnu ulogu i u usavršavanju mladih talenata. I ove godine nastavlja suradnju s udrugom Studentski informativni kutak, koja stoji iza portala Studentski.hr, središnjeg studentskog medija i platforme za jačanje kompetencija brojnih volontera.

Papirnati brodići

Velika Britanija potiče svijest o važnosti pomoći izbjeglicama

FOTO: Umjetnički projekt 'Refugee Crossing'

Bilo da su ubačeni na autobusne stanice, vlakove ili pješačke prijelaze diljem gradova Velike Britanije, art projekt s papirnatim brodićima Bern O'Donoghue potiče svijest o važnosti pomoći izbjeglicama rata.

https://pixabay.com/en/graduation-scroll-cap-university-2148715/

Popis zanimljivih zabrana britanskim studentima

Dvije trećine britanskih fakulteta imaju ograničenja i zabrane

Zamislite da vaš fakultet izda zabranu odijevanja poput Caityln Jenner? Što biste rekli na zabranu bogohuljenja? Mišljenja su podvojena, a u Velikoj Britaniji vode se zanimljive rasprave.