LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

Menza u Slavonskom Brodu bez objašnjenja ne radi ni tri tjedna nakon početka akademske godine

Treći je tjedan akademske godine, a menza u Slavonskom Brodu još ne radi. Unatoč nizu upita, nitko nam od nadležnih nije objasnio zbog kojeg razloga.

Treći je tjedan akademske godine, a menza u Slavonskom Brodu još ne radi. Unatoč nizu upita, nitko nam od nadležnih nije objasnio zbog kojeg razloga.

Akademska godina debelo je započela, pa se studenti svih fakulteta vraćaju u svoje rutine, no ne i oni u Slavonskom Brodu. Njihova menza već treći tjedan ne radi. Razgovarajući s njima, primijetili smo kako obavijesti o razlozima toga još uvijek nema, a na stranicama samo stoji obavijest o subvencioniranju hrane. One do koje ne mogu jer su vrata još uvijek zatvorena.

– Shvatili bismo ovo da smo dobili odgovor zašto još uvijek ne radi. Ili barem kada će početi s radom. Problematično je posebno nama koji smo u domu jer tamo baš nije toliko zgodno kuhati. Menza je bila spas. – rekao nam je jedan student.

Šire se nagađanja da nije stvar u samoj menzi i da je situacija znatno kompliciranija, ali nagađanje bi bilo bespotrebno da su glavni odgovorni brodske menze odgovorili na naše upite. Nakon nekoliko mejlova i poziva, i dalje nismo dobili informaciju zašto već tri tjedna studente ispred menze dočekuju zatvorena vrata. 

Do otvaranja studentima preostaje samo nadati se da će već sljedeći tjedan moći objedovati u studentskom restoranu. Ako ne, situacija će biti identična dosadašnoj. Čekanje, čekanje i čekanje – barem na pristojnu obavijest.

FOTO: UNSPLASH