Projekt udruge Studentski informativni kutak

„Maraton karijera“ nastavlja se na FPZG-u s Danijelom Jozić, glavnom urednicom Tportala.hr

Danijela Jozić_najava

U drugom krugu „Maratona karijera” uspješna Danijela Jozić stiže na FPZG gdje će studentima otkriti kako se ponašati u novinarskom svijetu. Pridružit će joj se predstavnici Mediatoolkita koji su pripremili radionicu „media monitoringa”, a posjetitelje očekuje i HalPetovo iznenađenje.

Pedesetak studenata okupit će se ovog četvrtka, 19. travnja, od 17 sati na Fakultetu političkih znanosti na kojem će predavanje održati diplomirana politologinja Danijela Jozić, glavna urednica Tportala.hr s dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom.

Drugi krug projekta Maraton karijera u sklopu kojeg Studentski informativni kutak, prepoznatljiv kao udruga pod čijim okriljem djeluje središnji studentski portal Studentski.hr, dovodi hrvatske uspješnike natrag na fakultete na kojima je njihov maraton započeo, ovoga puta kreće na društvene znanosti. Prošli tjedan startao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a sada se u punom mahu nastavlja na Fakultetu političkih znanosti. 

U drugom krugu projekta Maraton karijera predavanje će dakle održati Danijela Jozić koja je svoju karijeru započela nakon Fakulteta političkih znanosti kao diplomirana politologinja. Iza sebe već sada ima dugogodišnje novinarsko i uredničko iskustvo na portalu Business.hr, u Poslovnom dnevniku, Novom listu, Jutarnjem listu i magazinima Banka i EUkonomist. Osim uputa kako se ponašati i što raditi u novinarskom svijetu, studenti će imati priliku čuti i kako se njezina karijera razvijala od studentskih dana pa sve do danas.

Maratonu će se ovoga četvrtka pridružiti i predstavnici Mediatoolkita, sestrinske tvrtke agencije Degordian, koji će sa studentima odraditi radionicu media monitoringa te tako napraviti zanimljiv uvod u daljnje inspirativno predavanje. Uz navedeno, studente i ovoga puta očekuje iznenađenje partnera projekta, HalPeta.

Sve informacije dostupne su na službenoj Facebook stranici te Facebook eventu Maratona karijera.

Komentari na članak

Vezani članci

https://nara.getarchive.net/media/the-honorable-donald-h-rumsfeld-left-us-secretary-of-defense-shares-a-laugh-69ae37

Maraton karijera na FPZG-u

Teška svakodnevica satire: smijeh se pokušava suzbiti tužbama

U tmurnim danima koji su posvuda okruženi stresnim pričama postoje ljudi koji pokušavaju zamornu sadašnjicu pretvoriti u smijeh ma koliko loša situacija bila. Domagoj Zovak i Borna Sor stižu na FPZG!

Mozgalo - drugo predavanje

Udruga eSTUDENT

Drugo motivacijsko predavanje u sklopu projekta „Mozgalo“

Na predavanju studenti mogu naučiti što je „Customer Relationship Management“ te saznati kako ga iskoristiti u odnosu s kupcima, prodaji ili kampanjama.

Consalting day 2015

Konferencija Financijskog kluba

Consulting Day 2015: „Digital strategy” i „innovation consulting” novi su trendovi industrije

Na panel raspravi, predstavnici PwC-a, EY-a i Deloitte-a složili su se da je konkurencija na hrvatskom tržištu velika.

Meri Bura

Predavanje „Hrana kao lijek”

Poboljšajte svoju prehranu uz savjete dr. Meri Bura

Predavanje je namijenjeno studentima medicine i svima koje zanimaju prirodno liječenje i zdrava prehrana. Pitanja na koje će doktorica Bura u svom predavanju su, između ostalih, zašto se debljamo i kako hranom možemo liječiti bolesti.

FFOS

Predavanje Krešimira Mišaka

Voditelj emisije „Na rubu znanosti” gostuje na osječkom Filozofskom fakultetu

Istaknuti novinar, glazbenik i spisatelj Krešimir Mišak za sve će zainteresirane održati predavanje na Filozofskom fakultetu u Osijeku.