LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZeGezin magazin za mlade

Kreativan si i želiš pisati? Postani dopisnik ZeGezina

Kreativan si, domišljat, potrebno ti je iskustvo u pisanju i živiš na području sjeverozapadne Hrvatske? Prijavi se i postani volonter Zegezin magazina.

Kreativan si, domišljat, potrebno ti je iskustvo u pisanju i živiš na području sjeverozapadne Hrvatske? Prijavi se i postani volonter Zegezin magazina.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom „ZAMISLI” traži petnaest volontera dopisnika za ZeGezin magazin.

Potrebni su im dobrovoljci s područja grada Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske županije, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Međimurske županije.

Ovim neprofitnim magazinom želi se otvoriti novi kanal informiranja i istaknuti važnost mladih u društvu. Cilj projekta je pružiti volonterima priliku da kreiraju kvalitetan sadržaj za mlade, tako da zadovolje sve interesne skupine. Magazin će informirati čitatelje o mogućnostima za mlade u Hrvatskoj i Europi, o politici za mlade te će prenositi iskustva razmjena mladih i priče uspješnih mladih osoba.

Ukratko, ovim magazinom želi se poboljšati kvaliteta informiranja mladih i promovirati vrijednosti civilnog društva. Zadnji primjerak ZeGezin časopisa možete pročitati na linku.

Volonteri će u pisanju za ZeGezin steći iskustvo u pisanju, a kasnije će imati dobru referencu, u slučaju da nastave pisati. Petnaestero odabranih volontera radilo bi od 10. veljače do 31. srpnja.

Ako si kreativan, domišljat, zabavan i imaš slobodnog vremena za pisanje, crtanje i fotografiranje, prijavi se ovdje pa možda i ti postaneš dio ZeGezin kolektiva.

FOTO: VINOTH S RATNAM/FLICKR