Ljetna radionica

Kampus Motovun: Upisi studenata u filmsku školu

Kampus Motovun

Do 30. lipnja traju prijave za sudjelovanje u Kampusu Motovun. Pošaljite svoje motivacijsko pismo i životopis, a onda edukacija, zabava i druženje s filmašima mogu početi.

Kampus Motovun lagana je ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele znati više. Traje od 24. do 28. srpnja s jednim do dva predavanja dnevno o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama. Predavanja su okrenuta budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Tu su također i Debatni klub, svakodnevna predstavljanja filmskih škola iz regije i svijeta, uz prikazivanje studentskih filmova te razni drugi sadržaji. 

Upisi u Kampus u tijeku su.  Što čekaš?

Što vam se nudi:

 • besplatni smještaj u festivalskom kampu
 • besplatna akreditacija za sve festivalske programe i projekcije
 • predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova ‒ prijavite svoj film i predstavite svoju školu ili saznajte sve o školi koju biste htjeli upisati te kako u tome uspjeti
 • ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, Ured za goste će vam pomoći u pronalasku
 • festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (23. srpnja) i vraća se u Zagreb dan nakon festivala (29. srpnja)

Tko se može prijaviti:

 • studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije
 • studenti škola koje imaju filmske kolegije  
 • mladi filmski teoretičari/kritičari

Kako se prijaviti

 • pošaljite životopis i kratko motivacijsko pismo s obrazloženjem zašto želite sudjelovati na radionici (do 300 znakova s razmacima) na e-mail adresu studenti@motovunfilmfestival.com
 • rok za slanje prijave je 30. lipnja
 • broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama; odabrani sudionici bit će obaviješteni najkasnije do 5. srpnja

Uz sve ponuđene sadržaje, najvažniji je cilj upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti. Uživajte na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena. I na koncu, ako tek želite postati student filmske škole, ako studirate na nekom drugom fakultetu ili pak ne želite biti ni u kakvoj radionici – postoji rješenje za vas. Naime, do 20. srpnja možete se prijaviti za studentsku akreditaciju koja vam po cijeni od 100 kuna omogućuje ulaz na sve programe 21. Motovun Film Festivala.

Sve dodatne informacije zatražite slanjem upita na studenti@motovunfilmfestival.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Košarka 3x3

Studentski dan sporta i aktivizma 2016.

Promocija sveučilišnog sporta i studentskog aktivizma u Splitu

Od 16. do 17. prosinca na kampusu Sveučilišta u Splitu održava se Studentski dan sporta i aktivizma 2016. kroz ekipna, pojedinačna i zabavna natjecanja u svrhu poticanja aktivnog života.

Politehničko sveučilište u Torinu

Projekt TOPoliTO

Studij u Torinu uz stipendiju od 8000 eura

Cilj je projekta TOPoliTO na Politehničkom sveučilištu u Torinu okupiti najbolje studente iz svih krajeva svijeta koji studiraju ili namjeravaju studirati prirodne ili tehničke znanosti ili studij umjetničkih područja.

Horoskopski znakovi

Provjerite što zvijezde kažu

Veliki studentski horoskop za 2015. godinu

Naši eksperti promotrili su zvijezde, promiješali staklenu kuglu, izvadili karte i odigrali belu, a potom napisali ovaj veliki (i pouzdani!) horoskop koji vam predviđa trebate li se ispisati s fakulteta ili ćete ipak naći pravu ljubav na hodnicima.

Der Deutsche Bundestag

Raspisan natječaj

Njemački parlament traži hrvatske stipendiste

Der Deutsche Bundestag poziva sve zainteresirane mlađe od 30 godina da se prijave za Međunarodnu parlamentarnu stipendiju i sudjelovanje u radu njemačkoga parlamenta u Berlinu.

Doktor

Stručno-znanstveno okupljanje

Studentski kongres Sanitas posvećen zaštiti zdravlja

Sanitas se održava 13. i 14. travnja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a uključuje plenarna predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska usmena i poster izlaganja te tematske radionice.