Ljetna radionica

Kampus Motovun: Upisi studenata u filmsku školu

Kampus Motovun

Do 30. lipnja traju prijave za sudjelovanje u Kampusu Motovun. Pošaljite svoje motivacijsko pismo i životopis, a onda edukacija, zabava i druženje s filmašima mogu početi.

Kampus Motovun lagana je ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele znati više. Traje od 24. do 28. srpnja s jednim do dva predavanja dnevno o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama. Predavanja su okrenuta budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Tu su također i Debatni klub, svakodnevna predstavljanja filmskih škola iz regije i svijeta, uz prikazivanje studentskih filmova te razni drugi sadržaji. 

Upisi u Kampus u tijeku su.  Što čekaš?

Što vam se nudi:

 • besplatni smještaj u festivalskom kampu
 • besplatna akreditacija za sve festivalske programe i projekcije
 • predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova ‒ prijavite svoj film i predstavite svoju školu ili saznajte sve o školi koju biste htjeli upisati te kako u tome uspjeti
 • ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, Ured za goste će vam pomoći u pronalasku
 • festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (23. srpnja) i vraća se u Zagreb dan nakon festivala (29. srpnja)

Tko se može prijaviti:

 • studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije
 • studenti škola koje imaju filmske kolegije  
 • mladi filmski teoretičari/kritičari

Kako se prijaviti

 • pošaljite životopis i kratko motivacijsko pismo s obrazloženjem zašto želite sudjelovati na radionici (do 300 znakova s razmacima) na e-mail adresu studenti@motovunfilmfestival.com
 • rok za slanje prijave je 30. lipnja
 • broj mjesta je ograničen, pa požurite s prijavama; odabrani sudionici bit će obaviješteni najkasnije do 5. srpnja

Uz sve ponuđene sadržaje, najvažniji je cilj upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti. Uživajte na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena. I na koncu, ako tek želite postati student filmske škole, ako studirate na nekom drugom fakultetu ili pak ne želite biti ni u kakvoj radionici – postoji rješenje za vas. Naime, do 20. srpnja možete se prijaviti za studentsku akreditaciju koja vam po cijeni od 100 kuna omogućuje ulaz na sve programe 21. Motovun Film Festivala.

Sve dodatne informacije zatražite slanjem upita na studenti@motovunfilmfestival.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Divovska želja

NOVI NAGRADNI NATJEČAJ ZABA REFERADE

Ispuni svoju divovsku novogodišnju želju

Zaba Referada opet ispunjava želje svojim fanovima, ovaj put divovske. Uključi se u nagradnu igru i osvoji bicikl Giant.

Diplomanti 2

Kamo dalje?

Što nakon diplome ako imate različite interese

Dobili ste diplomu i krećete u potragu za poslom? Donosimo vam nekoliko savjeta kako olakšati taj proces i uskladiti vaše obrazovanje sa strastima i snovima.

Career Speed Dating

Career Speed Dating

Impresionirajte potencijalne poslodavce u osam minuta

Jedinstveni spoj razgovora za posao i „speed datinga“ održat će se 15. prosinca 2016. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Zbunjen

Prilagodba cjenika još nije stupila na snagu

U iščekivanju Godota ili kada će više promjena cjenika u menzama?

U listopadu smo imali priliku svjedočiti udarcu na studentski džep kada je MZOS sprovelo odluku o izmjenama u Pravilniku o studentskoj prehrani. Na sastanku sa studentskim predstavnicima obećane su izmjene koje će stupiti na snagu 1. siječnja. Čekajte, prvog siječnja?!

Logo NZPUSS-a

Natječaj za stipendije

NZPUSS dodjeljuje najmanje 400 stipendija

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Natječaj traje do 9. siječnja 2017. godine.