Uoči praznika

Izmijenjeno radno vrijeme zagrebačkog SC-a, menzi i Student servisa

SCZG dvorište

Zbog dvaju praznika zagrebački Studentski centar radi po izmijenjenom rasporedu sve do utorka, 26. lipnja.

S obzirom na to da se bliži produženi vikend i dva praznika – Dan antifašističke borbe i Dan državnosti, zagrebački će SC raditi po izmijenjenom radnom vremenu.

Naime, na same praznike u petak, 22. lipnja, i ponedjeljak, 25. lipnja, SC neće raditi, a u četvrtak, 21. lipnja, Student servis radi skraćeno od 7:00 do 13:00.

Što se tiče rada restorana, tj. menzi SC-a, i one rade po izmijenjenom rasporedu. Tako ćete svoj obrok za vrijeme navedenih praznika moći pojesti u dežurnim restoranima SD Stjepan Radić, SD Cvjetno naselje i SD Lašćina. Ostali restorani kao što su restoran Savska i restoran Express u Savskoj 25 te restorani na fakultetima i ZUK Borongaj otvoreni su do četvrtka, 21. lipnja.

Svi se restorani SC-a Zagreb ponovno otvaraju u utorak, 26. lipnja.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji provodi udruga SIK uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Profesionalna orijentacija srednjoškolaca

Projekt SIK-a „Informiranje – pravo mladih”

Održana profesionalna orijentacija srednjoškolaca

Srednjoškolci su na simulaciji profesionalne orijentacije ispunjavali različite upitnike te imali priliku saznati koje je zanimanje najbliže njihovim interesima.

Menza

Studentski projekt

Aplikacija NutriMenza pokazuje količinu kalorija unesenih obrokom u menzi

– Pravilna prehrana može se ostvariti i hraneći se u studentskim restoranima, a aplikacija NutriMenza ima upravo tu misiju – poboljšati kvalitetu prehrane studenata koji se hrane u studentskim restoranima. – ističe Luka Kukina.

Menza

Izvanredne okolnosti

Promjena u radu menzi doma na Savi

Od 1. do 3. ožujka restoran 1 neće raditi zbog sanacije kuhinjskog poda. Restoran 2 i brza menza rade prema uobičajenom rasporedu.

Daniel Hellmann

Međunarodni festival razvojnog kazališta

Zbog smjene voditeljice Kulture SC-a, 8. izdanje nagrađivanog Ganza ujedno je posljednje

Zbog smjene voditeljice Kulture SC-a, osmo je izdanje Ganza ujedno posljednje, a besplatno ga možete posjetiti od 20. do 23. rujna.

bicikliranje

Važni ovomjesečni datumi

Međunarodni dani u srpnju

I srpanj ima zanimljive i važne svjetske i međunarodne dane. Pročitajte koji su te izaberite jedan koji ćete obilježiti na prigodan način.