Predavanje na FER-u

Iz tvrtke Rimac o novom hiberautomobilu – specijalno za studente!

FER pogled sa ulice

Voditelji pojedinih područja tvrtke Rimac predstavit će studentima tehnologiju koju koriste u svakodnevnom radu, a reći će i nešto pobliže o ideji i realizaciji novog Concept_Two hiberautomobila.

U sklopu eSTUDENTovog Elektroboj natjecanja organiziraju se razne radionice i predavanja. Iduće je na rasporedu predavanje svjetski poznate hrvatske autokompanije Rimac.

Svim će zainteresiranim studentima voditelji pojedinih područja tvrtke predstaviti tehnologiju koju koriste u svakodnevnom radu, a reći će i nešto pobliže o ideji i realizaciji novog Concept_Two hiberautomobila. Ovog puta riječ je i o trkaćem i o automobilu GT tipa. Izrađen je od nule, s potpuno novim interijerom koji uključuje tri ekrana s infotainment sustavom i bez ikakve poveznice s proslavljenim Concept_Oneom. 

Događaj je zakazan za petak, 4. svibnja 2018, u 15 sati, a održat će se na FER-u. Sve se dodatne informacije nalaze na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

pisanje

Snalaženje u bilježnici

Nekoliko savjeta za organizaciju razbacanih bilješki

Kako biste unaprijedili svoje organizacijske sposobnosti, ali i metode učenja, važno je da za vrijeme predavanja i sastanaka vodite bilješke. Da bi vam one kasnije doista koristile, trebate ih promišljeno slagati.

https://www.pexels.com/photo/car-driving-hands-211462/

Maraton karijera na FSB-u

Posjetite predavanje u sklopu Maratona karijera i saznajte kako do posla u Rimac Automobilima!

Sljedeća je postaja Maratona karijera na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, gdje će predavanje održati Miroslav Zrnčević, a svi posjetitelji će također moći saznati kako doći do posla u Rimac Automobilima.

Savez australskog nogometa Hrvatske

Pridružite se mladim studentima

Australski nogomet dolazi na KIF

Saznajte što je to australski nogomet, koja su pravila i zašto se taj dinamični sport iz Australije igra i voli kod nas u Europi.

Härdleovo predavanje

Predavanje na Ekonomskom fakultetu

Najpubliciraniji njemački statističar izazvao zanimanje riječkih studenata

Härdleovo predavanje izazvalo je zanimanje studenata i javnosti, a tumačio je što je po pitanju kriptovaluta novo u ekonomskom, ekonometrijskom, statističkom smislu.

Predavanje Ranko Vučinić

Predavanje u organizaciji eStudenta

Ranko Vučinić otkrio studentima tajne sportskog PR-a

– U Hrvatskoj se smatra da se ne smije griješiti. To je pogrešno. Na greškama se mora učiti, greške se mora ispraviti i tako postajete najbolji. – rekao je Vučinić.