Predavanje na FER-u

Iz tvrtke Rimac o novom hiberautomobilu – specijalno za studente!

FER pogled sa ulice

Voditelji pojedinih područja tvrtke Rimac predstavit će studentima tehnologiju koju koriste u svakodnevnom radu, a reći će i nešto pobliže o ideji i realizaciji novog Concept_Two hiberautomobila.

U sklopu eSTUDENTovog Elektroboj natjecanja organiziraju se razne radionice i predavanja. Iduće je na rasporedu predavanje svjetski poznate hrvatske autokompanije Rimac.

Svim će zainteresiranim studentima voditelji pojedinih područja tvrtke predstaviti tehnologiju koju koriste u svakodnevnom radu, a reći će i nešto pobliže o ideji i realizaciji novog Concept_Two hiberautomobila. Ovog puta riječ je i o trkaćem i o automobilu GT tipa. Izrađen je od nule, s potpuno novim interijerom koji uključuje tri ekrana s infotainment sustavom i bez ikakve poveznice s proslavljenim Concept_Oneom. 

Događaj je zakazan za petak, 4. svibnja 2018, u 15 sati, a održat će se na FER-u. Sve se dodatne informacije nalaze na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Najava projekta

„Mali pokretači promjena“

ISUM upozorava roditelje na opasnosti govora mržnje među djecom

Na predavanjima koje je vodio Institut za stručno usavršavanje mladih moglo se čuti o opasnostima govora mržnje s kojima se njihova djeca mogu susresti prilikom pretraživanja interneta. Namjera je Instituta radionicama podići svijest roditelja o postojanju digitalnih prijetnji i metoda nošenja s njima.

Stres

Ispitna anksioznost

Pridruži se predavanju Centra za savjetovanje studenata i dočekaj ispitne rokove spreman

Ako imaš problema s osjećajem napetosti i nervoze prilikom ispita ili tijekom pripreme za isti, pridruži se predavanju čija je tema ispitna anksioznost u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu 6. lipnja 2018.

Mozak

Festival znanosti

Upoznajte svoj mozak u varaždinskom znanstvenom kafiću

Kavana „Grofica Marica“ na Korzu ugostit će, u organizaciji FOI-ja, svjetski poznatog znanstvenika dr. Franka Burneta koji će održati predavanje o mozgu i njegovoj anatomiji.

TIM

Studentska udruga TIM

Pokreni se i postani poduzetnik, tri dana uz tri inspirativne priče

Trodnevni projekt studentske udruge Tim nastoji potaknuti mlade na promjene i poduzetničko djelovanje.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Predavanje u Školi „Andrija Štampar”

Studenti medicine žele razotkriti mitove o cijepljenju

Ako želiš saznati koji su stvarni rizici cijepljenja, ali i zašto je ono spasilo brojne ljudske živote, pridruži se 6. prosinca u 15 sati u Školi narodnog zdravlja „Andrija Štampar”.