Predavanje na FER-u

Iz tvrtke Rimac o novom hiberautomobilu – specijalno za studente!

FER pogled sa ulice

Voditelji pojedinih područja tvrtke Rimac predstavit će studentima tehnologiju koju koriste u svakodnevnom radu, a reći će i nešto pobliže o ideji i realizaciji novog Concept_Two hiberautomobila.

U sklopu eSTUDENTovog Elektroboj natjecanja organiziraju se razne radionice i predavanja. Iduće je na rasporedu predavanje svjetski poznate hrvatske autokompanije Rimac.

Svim će zainteresiranim studentima voditelji pojedinih područja tvrtke predstaviti tehnologiju koju koriste u svakodnevnom radu, a reći će i nešto pobliže o ideji i realizaciji novog Concept_Two hiberautomobila. Ovog puta riječ je i o trkaćem i o automobilu GT tipa. Izrađen je od nule, s potpuno novim interijerom koji uključuje tri ekrana s infotainment sustavom i bez ikakve poveznice s proslavljenim Concept_Oneom. 

Događaj je zakazan za petak, 4. svibnja 2018, u 15 sati, a održat će se na FER-u. Sve se dodatne informacije nalaze na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Pocket Points

Zasad je dostupna samo u SAD-u

Pocket Points: aplikacija koja slušanje predavanja nagrađuje hranom

Aplikacija koristi tzv. "geo-ogradu" koja prepoznaje prisutnost studenta na području kampusa sveučilišta te tada automatski zaključava mobitel.

Elektroboj 2015

eSTUDENT poziva studente

Prijave za ovogodišnji Elektroboj u tijeku

Ovogodišnje prijave za Elektroboj, studentsko natjecanje u izradi pravih elektrotehničkih rješenja traju još nekoliko dana!

FER Business Talks

Serija predavanja

„FER Business Talks”: Kako je jedan diplomski rad pretvoren u uspješno poduzeće?

Kako bi ohrabrio studente da se upuste u svoju poduzetničku priču, osnivač Entrija prepričat će svoj karijerni put u KSET-u te će ih upozoriti na sve ono što im se na tom putu može naći.

Tomislav Perko - Novi Zeland

Home Exchange platforma

Predavanje hrvatskog putopisca „Novi Zeland - Život na Jugu"

Saznajte kako boravak na Novom Zelandu učiniti što jeftinijim, što obavezno treba vidjeti i probati, ali i što se može preskočiti tijekom boravka.

Alfred Joseph Hitchcock

Narodni muzej Zadar

Godišnjica Hitchcockova posjeta Zadru

Predavanje će održati studenti treće godine Odjela za povijest umjetnosti sa Sveučilišta u Zadru.