LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica na FESB-u

IoT "geekovi" se okupljaju u sklopu SpliTech konferencije

Predviđa se da će iduće godine broj IoT-a zasjeniti broj mobilnih telefona. Stoga, ne propustite naučiti nešto novo i pridružite se na IoT workshopu.

Predviđa se da će iduće godine broj IoT-a zasjeniti broj mobilnih telefona. Stoga, ne propustite naučiti nešto novo i pridružite se na IoT workshopu.

Uoči Ultra Europe festivala, u sklopu SpliTech konferencije, koja traje od 12. do 14. srpnja, održat će se jednodnevni IoT workshop. Događaj se organizira s ciljem povezivanja tvrtki, startupova, fakulteta, studenata, znanstvenika te svih geekova i zaljubljenika u IoT kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i viziju o tehnologiji, rješenjima i poslovnim prilikama.

Na splitskom se FESB-u 13. srpnja očekuje niz predavanja, kao i exhibition sessioni, na kojima će se prikazati najnovije IoT ideje ili projekti. Sudionici će moći razgovarati s ljudima iz poznatih IoT firmi iz Hrvatske, Italije, Amerike, Švedske i Švicarske. U opuštenoj će se atmosferi predstaviti demo najnovijih rješenja i produkata.

Kako se radi o području koje je jedno od najbrže rastućih grana industrije, predviđa se da će u 2018. godini broj IoT uređaja koji uključuje povezane automobile, strojeve, različita brojila, daljinsko mjerenje i potrošačku elektroniku zasjeniti broj mobilnih telefona. Njegovesu  primjene široke, a uključuju pametne zgrade, pametnu logistiku, upravljanje voznim parkovima (Smart City), agrikulturu i pametno upravljanje energijom. To su ujedno i teme koje događaj obuhvaća.

Ove godine očekuje se oko 400 ljudi na konferenciji. Stoga, pridruži se, nauči nešto novo i uživaj u tehnologiji. Osiguraj svoju ulaznicu na poveznici.

FOTO: FESB