Konferencija na EFOS-u

INTENSE, projekt promoviranja međunarodne suradnje, privodi se kraju na Ekonomskom fakultetu

n

Međunarodni projekt INTENSE koji spaja studente s europskim suradnicima privodi se kraju konferencijom na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u srijedu, 12. lipnja, s početkom u 10:30.

INTENSE, skraćeno od International Entrepreneurship Skills Europe, međunarodni je projekt koji financira Europska komisija kroz Erasmus+ program, a koji promovira internacionalizaciju malih i srednjih poduzeća, razvoj poduzetničkih vještina studenata kao i  povećanje njihove zapošljivosti te podizanje svijesti o važnosti međunarodne suradnje općenito. Završna konferencija ovog projekta održat će se u srijedu, 12. lipnja, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u Auli Glagoljice od 10:30 do 13:30.

Uz studente i profesore Ekonomskog fakulteta u Osijeku sudjeluju i europska sveučilišta Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW), Berlin (Njemačka),  Hoogeschool Utrecht, Utrecht (Nizozemska), University Colleges Leuven-Limburg, Leuven (Belgija) i Turku University of Applied Sciences, Turku (Finska). Svi zainteresirani koji odluče doći prijave za sudjelovanje moraju poslati na e-mail aerceg@efos.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

eSport, gaming, video igrice

Kamo nakon diplome?

Ovi hobiji mogu postati odlična poslovna ideja i buduća karijera

Prije 20 godina nitko nije mogao zamisliti da će jednoga dana hobiji biti odličan temelj za razvijanje karijere. U svijetu stalnih promjena i novih tehnologija, uz malo sreće i dobru ideju, sve je moguće pa čak i živjeti od vođenja društvenih mreža, vloganja i igranja e-sportova.

Francuski paviljon

AEGEE Zagreb

Konferencija European Planning Meeting u zagrebačkom studentskom centru

AEGEE je jedna od najvećih interdisciplinarnih studentskih organizacija u Europi koja promovira europsku svijest preko studentske mobilnosti, komunikacije i integracije između studenata Europe.

Edukacija "Most prema uspjehu"

Konferencija u Europskom domu

Predstavljanje poduzetničkih ideja polaznika „Mosta prema uspjehu”

Udruga O.A.ZA. predstavlja koncept i rezultate projekta osposobljavanja mladih nezaposlenih osoba za društveno poduzetništvo, poduzetničke ideje polaznika te organizira panel diskusiju s predstavnicima javnog sektora na temu poticaja za mlade poduzetnike.

Dan e-učenja

NAJAVA KONFERENCIJE

Sveučilišni dan e-učenja 12. prosinca

Sudjelujte na predavanjima i diskusijama o e-učenju na petom po redu Danu e-učenja u četvrtak 12. prosinca.

Konferencija "Influenceri bez filtera"

Virtualni svijet iz drugačije perspektive

Studenti VERN'a pokrenuli #skinifilter; demistificiraju način rada influencera

Neki od najuspješnijiih hrvatskih influencera, kao što su Maša Zibar, Donna Lugonja Petković, Marko Vuletić, Mile Butorac, progovaraju o pravoj istini koja se krije iza posla kojim se bave, svojoj ljubavi prema stvaranju, ali i najvećim strahovima.