LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Enriching Communities”

Inovativna rješenja na radionici 'Learning through Engagement Lab' u Berlinu

Istraživanje potencijala jače suradnje među organizacijama zajednice, studentima i sveučilištima.

Istraživanje potencijala jače suradnje među organizacijama zajednice, studentima i sveučilištima.

U sklopu projekta Enriching Communities through Engaged Mobilities (ECEM) organizira se radionica Learning through Engagement, koja će se održati od 5. do 7. listopada 2023. u Berlinu. Na radionicu se osim studenata mogu prijaviti i djelatnici organizacija civilnog društva te visokoobrazovano osoblje.
 

Radionica će biti prilika za istraživanje potencijala jače suradnje između organizacija zajednice, studenata i sveučilišta kako bi se učinkovito odgovorilo na lokalne potrebe i istražilo transformativna i inovativna rješenja za društvene izazove u okviru programa učenja za društveni angažman za međunarodne studente. – stoji u objavi IRO-a.

 

Aktivnosti


Razgovori o potencijalnoj ulozi uslužnog učenja u visokom obrazovanju i angažmanu zajednice.

Povežite se s aktivnim članovima organizacija civilnog društva, vođama zajednica, predstavnicima visokog obrazovanja, sveučilišta i kolegama studentima.

Učite iz studija slučaja i posjetite projekte uslužnog učenja sa sjedištem u Berlinu.
 

Konzorcij ECEM-a odabrat će 30 sudionika kako bi se stvorila raznolika skupina praktičara iz cijele Europe, koji su aktivni u civilnom društvu, ustanovama visokog obrazovanja i studentskim organizacijama. – stoji u objavi na službenoj stranici projekta.


Više informacija potražite na poveznici.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA