Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Informirajte se o ponudi besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja

Informiranje - pravo mladih

„Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja” sljedeći je „Informativni ponedjeljak” koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Travanj donosi novi Informativni ponedjeljak na temu Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Osim formalnoga znanja koje stječemo od osnovne škole pa sve do fakulteta koji nam pruža širi spektar informacija i stručnoga znanja, za kompetitivnost na tržištu rada potrebno je malo više od toga. Svaki poslodavac pri zapošljavanju od kandidata traži iskustvo, no uz brojne studentske obaveze rijetko se nađe vremena i za dodatna usavršavanja i detaljniji rad na sebi. Problem predstavlja i to što je ponekad teško posvetiti se traženju zanimljivih edukacija namijenjenih vlastitoj struci, a kada ih i pronađemo, ne možemo ih platiti studentskim džeparcem. Upravo je zbog toga SIK uvidio potrebu za interaktivnim predavanjem na kojem ćete imati priliku čuti gdje se, kada i koliko često nude i održavaju besplatna usavršavanja. Također, usavršavati se može i volontirajući pa će se ukazati i na korisnost volontiranja te će se svaki korisnik, sukladno vlastitim interesima, moći raspitati o mjestima i organizacijama koje zadovoljavaju njegove interese vezane uz volontiranje.

Informativni se ponedjeljci na različite teme provode u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Udruga studenata Grada Zagreba

Hrvatske svjetske igre

FOTO: Agro sajam i koncert Miroslava Škore obilježili završnicu projekta Sve na dlanu

Završile su Hrvatske svjetske igre i projekt Udruge studenata Grada Zagreba Sve na dlanu. U galeriji pogledajte zanimljive fotografije posljednjega dana projekta.

Erasmus mobility

Agencija za mobilnost i programe EU

Sudjeluj u programima osposobljavanja i putuj po Europi!

Agencija za mobilnost i programe EU, u sklopu programa Erasmus, otvorila je poziv za mlade iz Hrvatske za sudjelovanje na projektima koje financira Europska unija. Sudionici imaju osiguran smještaj, a EU sufinancira i prijevoz u određenom postotku, ovisno o državi.

Rijeka – pogled

Poduzetnički kamp

Ideje se pretvaraju u originalne poduzetničke projekte na ovogodišnjem PAR-u

Sudionici PAR poduzetničkog kampa naučit će kako oblikovati ideje te proizvesti prototipe dovoljne da se iskusi doživljaj korištenja idejnog rješenja. Predstavit će se četiri teme/ideje prema kojima će se sudionici raspodijeliti u timove.

Projekt „Koš za koš“

Otvorenje igrališta na zadarskom Bilom Brigu

Sretni osmijesi na novoobnovljenom igralištu u projektu „Koš za koš“

Nacionalni projekt „Koš za koš“ tvrtke S Event predao je Zadranima prvo obnovljeno igralište na Bilom Brigu s ciljem povratka mladih na sportske terene te, u konačnici, izgradnje zdravijeg i sretnijeg društva.

krunice

Vukovar – grad heroj

Hodočašće studenata gradu Vukovaru – rezervirajte svoje mjesto!

Obilaskom grada, spomen – domova i razgovorom s braniteljima dobit će sliku bitke za Vukovar i istočnu Slavoniju koja će se trajno pamtiti, a svako će sjećanje na nju izazivati zahvalnost i poštovanje prema njima...