Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Informirajte se o ponudi besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja

Informiranje - pravo mladih

„Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja” sljedeći je „Informativni ponedjeljak” koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Travanj donosi novi Informativni ponedjeljak na temu Ponuda besplatnih neformalnih organizacija i usavršavanja koji će se održati u ponedjeljak, 30. travnja 2018. godine, u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat.

Osim formalnoga znanja koje stječemo od osnovne škole pa sve do fakulteta koji nam pruža širi spektar informacija i stručnoga znanja, za kompetitivnost na tržištu rada potrebno je malo više od toga. Svaki poslodavac pri zapošljavanju od kandidata traži iskustvo, no uz brojne studentske obaveze rijetko se nađe vremena i za dodatna usavršavanja i detaljniji rad na sebi. Problem predstavlja i to što je ponekad teško posvetiti se traženju zanimljivih edukacija namijenjenih vlastitoj struci, a kada ih i pronađemo, ne možemo ih platiti studentskim džeparcem. Upravo je zbog toga SIK uvidio potrebu za interaktivnim predavanjem na kojem ćete imati priliku čuti gdje se, kada i koliko često nude i održavaju besplatna usavršavanja. Također, usavršavati se može i volontirajući pa će se ukazati i na korisnost volontiranja te će se svaki korisnik, sukladno vlastitim interesima, moći raspitati o mjestima i organizacijama koje zadovoljavaju njegove interese vezane uz volontiranje.

Informativni se ponedjeljci na različite teme provode u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

studenti na okupu

Internacionalizacija diplomskog studija

Sveučilištu Sjever odobren milijunski projekt internacionalizacije strojarstva

Preko milijun kuna odobreno je Sveučilištu Sjever za brojne aktivnosti kojima će raditi na internacionalizaciji diplomskog studija strojarstva i edukaciji kako nastavnika tako i studenata.

lda UDRUGA

Regrutacija članova

Udruga za razvoj liderstva traži nove studente aktiviste

Ako želite primijeniti naučeno znanje u praksi, steći različite kompetencije, raditi s mladim i ambicioznim ljudima, postoji natječaj kao stvoren za vas. Prijave traju još danas do kraja dana.

Dodjela stipendija

Stipendiranje zagrebačkih studenata

Dodijeljene stipendije studentima Sveučilišta u Zagrebu

Održana je svečanost dodjela stipendija Sveučilišta u Zagrebu za stipendiste i počasne goste. Dodijeljeno je 510 stipendija u 4 kategorije, a naglasak je bio na prosjeku ocjena i osvojenim nagradama.

Regionalna konferencija Europskog parlamenta mladih u Zagrebu

Regionalna konferencija Europskog parlamenta mladih u Zagrebu

Mladi argumentirano raspravljali o važnim temama vezanim za Europsku uniju

Na konferenciji u Zagrebu mladi su iznosili svoje stavove vezane uz različite teme iz područja Europske unije. Raspravljalo se o održivosti ribolova, zelenoj politici i služenju vojnog roka za žene.

Zgrada HRT-a

Hrvatska radiotelevizija

HRT traži mlade za stručno osposobljavanje

HRT će na godinu dana zaposliti 51 mladu osobu raznih zanimanja.