Program poslovne edukacije

INA pripremila dobrodošlicu za čak 55 Growww pripravnika

Growww 2017

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. – istaknuo je Ivan Sesar, novi Growww pripravnik.

Prošlog je petka, 1. rujna svoju karijeru u Ini započelo 55 novih pripravnika. Riječ je o osmoj generaciji netom diplomiranih mladih ljudi koji su, nakon prijave i nekoliko krugova eliminacije, među tisućama prijavljenih odabrani kao polaznici jednog od najboljih pripravničkih programa u Hrvatskoj – Growww programa.

Jedan od njih jasno nam je objasnio razlog svoje prijave:

– INA pruža odlične mogućnosti za razvoj poslovne karijere i stjecanje vrijednih znanja te brine o svojim zaposlenicima. Znajući da je Ina među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj, nisam se uopće premišljao oko prijave. Znao sam da to moram učiniti. – istaknuo je Ivan Sesar.

Još od 2010. godine INA zainteresiranim i talentiranim diplomantima nudi sveobuhvatan program poslovne edukacije pružajući im vodstvo stručnih i susretljivih mentora. Uz to što se radi o velikom koraku u njihovom profesionalnom životu koja podrazumijeva godinu dana rada u vodećoj kompaniji na polju naftnog poslovanja u Hrvatskoj te sa značajnom ulogom u regiji, prilika je to da se dodatno istaknu i osiguraju svoj daljnji napredak kao što su to činili prošlogodišnji polaznici. Naime, na svečanoj dobrodošlici govorili su Growww-ovci koji se već danas nalaze na rukovodećim pozicijama.

Svoju šansu dobilo je, dakle, čak 55 novih pripravnika, i to iz područja naftnog rudarstva, geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i društvenih znanosti. Tradicionalno, za njih je prvog dana održan svečani Dan orijentacije (Onboarding Day), svojevrsna dobrodošlica, a potom i potpisivanje ugovora kada su službeno postali zaposlenicima INA Grupe.

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. Kviz znanja i sajam kulture omogućili su nam da detaljnije upoznamo samu Inu, ali i da shvatimo da nas čeka godina u vrlo ugodnom radnom okruženju. – dodao je pripravnik.

Tako su na samom početku pripravnici upoznali svoje mentore, buddyje i kolege te rukovodeće osobe koje su im se u više navrata obratile, a danas već daju svoj doprinos vodećoj kompaniji u Hrvatskoj po pitanju zapošljavanja visokoobrazovanog mladog kadra. I ovogodišnja generacija puna je očekivanja i želje za profesionalnim razvojem. Ako je suditi prema dosadašnjim iskustvima Gorwww-ovaca, ta ista očekivanja sigurno će im se ostvariti.

– Očekujem da ću unaprijediti svoja znanja stečena tijekom obrazovanja i usavršiti svoje poslovne vještine te, naravno, dati svoj doprinos u daljnjem napretku kompanije. – napomenuo je Sesar.

Komentari na članak

Vezani članci

Growww 2018, naslovna

Orijentacijski dan

FOTO: INA pripremila dobrodošlicu za 38 novih Growww pripravnika

Bivši growwwovci i rukovoditelji Ine poželjeli su dobrodošlicu devetoj po redu generaciji polaznika sveobuhvatnog programa poslovne edukacije. Dan orijentacije zaokružen je potpisivanjem ugovora čime je 38 mladih službeno postalo zaposlenicima INA Grupe.

Growww 2016

GROWWW 2016.

Započele prijave za jednogodišnji staž u Ini

Nakon sedam uspješnih godina programa Growww u Hrvatskoj i više od 450 zaposlenih pripravnika, ponovno su otvorene prijave za jednogodišnji staž u INA Grupi. Natječaj traje do 8. travnja 2016.

Studenti

Heinekenov „International Graduate Programme“

Heineken traži pripravnike za rad u inozemstvu!

„International Graduate Programme“ traži talentirane, ambiciozne, motivirane, odvažne, znatiželjne diplomante ili apsolvente. Program počinje u rujnu i traje 18 mjeseci, a odabrani kandidati će dobiti priliku za rad u internacionalnom okruženju kroz tri zadatka u tri zemlje svijeta.

Growww 2017

Pipravnički program

Posljednji dani za prijavu na Growww 2017.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavu na Growww, strukturirani pripravnički program jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

FOTO

Zapošljavanje nakon fakulteta

Koja je razlika između pripravništva i stručnog osposobljavanja?

Pripravništvo i SOR mjere su Vlade RH čiji je cilj poticanje zapošljavanja mladih te pomaganje mladima da steknu svoje prvo radno iskustvo i naprave svoje prve korake na tržištu rada.