Program poslovne edukacije

INA pripremila dobrodošlicu za čak 55 Growww pripravnika

Growww 2017

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. – istaknuo je Ivan Sesar, novi Growww pripravnik.

Prošlog je petka, 1. rujna svoju karijeru u Ini započelo 55 novih pripravnika. Riječ je o osmoj generaciji netom diplomiranih mladih ljudi koji su, nakon prijave i nekoliko krugova eliminacije, među tisućama prijavljenih odabrani kao polaznici jednog od najboljih pripravničkih programa u Hrvatskoj – Growww programa.

Jedan od njih jasno nam je objasnio razlog svoje prijave:

– INA pruža odlične mogućnosti za razvoj poslovne karijere i stjecanje vrijednih znanja te brine o svojim zaposlenicima. Znajući da je Ina među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj, nisam se uopće premišljao oko prijave. Znao sam da to moram učiniti. – istaknuo je Ivan Sesar.

Još od 2010. godine INA zainteresiranim i talentiranim diplomantima nudi sveobuhvatan program poslovne edukacije pružajući im vodstvo stručnih i susretljivih mentora. Uz to što se radi o velikom koraku u njihovom profesionalnom životu koja podrazumijeva godinu dana rada u vodećoj kompaniji na polju naftnog poslovanja u Hrvatskoj te sa značajnom ulogom u regiji, prilika je to da se dodatno istaknu i osiguraju svoj daljnji napredak kao što su to činili prošlogodišnji polaznici. Naime, na svečanoj dobrodošlici govorili su Growww-ovci koji se već danas nalaze na rukovodećim pozicijama.

Svoju šansu dobilo je, dakle, čak 55 novih pripravnika, i to iz područja naftnog rudarstva, geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike, ekonomije i društvenih znanosti. Tradicionalno, za njih je prvog dana održan svečani Dan orijentacije (Onboarding Day), svojevrsna dobrodošlica, a potom i potpisivanje ugovora kada su službeno postali zaposlenicima INA Grupe.

– Tijekom prvog dana za Growww pripravnike organizirana je doista srdačna dobrodošlica te nam je na jedan vrlo zanimljiv način predstavljena kompanija u koju dolazimo. Kviz znanja i sajam kulture omogućili su nam da detaljnije upoznamo samu Inu, ali i da shvatimo da nas čeka godina u vrlo ugodnom radnom okruženju. – dodao je pripravnik.

Tako su na samom početku pripravnici upoznali svoje mentore, buddyje i kolege te rukovodeće osobe koje su im se u više navrata obratile, a danas već daju svoj doprinos vodećoj kompaniji u Hrvatskoj po pitanju zapošljavanja visokoobrazovanog mladog kadra. I ovogodišnja generacija puna je očekivanja i želje za profesionalnim razvojem. Ako je suditi prema dosadašnjim iskustvima Gorwww-ovaca, ta ista očekivanja sigurno će im se ostvariti.

– Očekujem da ću unaprijediti svoja znanja stečena tijekom obrazovanja i usavršiti svoje poslovne vještine te, naravno, dati svoj doprinos u daljnjem napretku kompanije. – napomenuo je Sesar.

Komentari na članak

Vezani članci

Studentski Centar u Zagrebu

Blagdansko radno vrijeme

Promjene u radnom vremenu Student servisa u Zagrebu i Splitu

Za blagdan Velike Gospe zatvaraju se studentski servisi u Zagrebu i Splitu. Provjerite kako će raditi dan prije i dan kasnije.

Djeca

Stručna praksa

Nova prilika za riječke studente: Učiteljski fakultet i Dom mladih Rijeka potpisali Ugovor o suradnji

Studenti Učiteljskog fakulteta u Rijeci u skoroj će budućnosti dobiti izvanrednu priliku pretočiti vlastita teoretska znanja u praktične i korisne vještine koje će moći usavršavati tijekom obavljanja stručne prakse u ustanovi Dom mladih Rijeka. Stručne će kompetencije brusiti prilikom provođenja odgojno-obrazovnog programa koji će se bazirati na intenzivnom radu s djecom predškolske i školske dobi.

FFZG izvana

Cenzura nad studentima

Dekan FFZG-a cenzurirao pismo Saveza studentskih udruga na temu ugovora s KBF-om

Kada se izglasavala ova suradnja, tadašnji dekan Filozofskog fakulteta – a sadašnji rektor – Damir Boras nije adekvatno predstavio točne uvjete suradnje profesorima, studentima, članovima Vijeća. To je predstavio kao međufakultetsku suradnju bez dodatnih detalja.

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

Ministarstvo hrvatskih branitelja

Odobreno 3817 braniteljskih stipendija za ovu akademsku godinu

Objavljena su imena učenika i studenata koji su ostvarili pravo na stipendije iz Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata za 2017/2018. godinu.

Vukovar

Potpisan ugovor o izgradnji

Vukovar dobiva studentski dom

Studenti na krajnjem istoku Lijepe Naše suočeni su s nedostatkom smještajnih kapaciteta. Uskoro ih očekuju lijepe vijesti, s obzirom na to da je nedavno potpisan ugovor o izgradnji studentskog doma u Vukovaru. U dom bi se prvi studenti trebali useliti u kolovozu 2018. godine.