LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online konferencija

HSA ponovno organizira Marketing Madness; ovog puta sudjeluju studenti iz cijele regije

– Odlučili smo iskoristiti činjenicu da se zbog pandemije ove godine Marketing Madness konferencija mora održati online radi sigurnosti svih sudionika te smo odlučili proširiti njene granice na cijelu regiju. – ističu iz HSA-a.

– Odlučili smo iskoristiti činjenicu da se zbog pandemije ove godine Marketing Madness konferencija mora održati online radi sigurnosti svih sudionika te smo odlučili proširiti njene granice na cijelu regiju. – ističu iz HSA-a.

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) organizira sedmu studentsku marketinšku konferenciju pod nazivom Marketing Madness. Održat će se online, na platformi Microsoft Teams, 25. i 26. ožujka.

Konferencija je ove godine regionalnog karaktera. 

– Odlučili smo iskoristiti činjenicu da se zbog pandemije ove godine Marketing Madness konferencija mora održati online radi sigurnosti svih sudionika te smo odlučili proširiti njene granice na cijelu regiju. Pridružiti nam se mogu sudionici iz bilo kojeg dijela svijeta sa znanjem hrvatskog jezika, no fokusirani smo na čitavu Hrvatsku te susjedne nam zemlje – BiH, Srbiju i Sloveniju. – ističu iz Hrvatske studentske asocijacije.

Dani su tematski podijeljeni na dva dijela. Tema je prvog dana Generacija Z, a drugog Employer Branding.

– Prvi dan posvećen je Generaciji Z te će se posjetitelji kroz interaktivna predavanja i dinamične panel-diskusije pobliže upoznati s poteškoćama, ali i potencijalnim prilikama s kojima se proizvođači i pružatelji usluga susreću prilikom komunikacije s pripadnicima nove i potpuno drukčije od svih dosadašnjih generacija. – navode organizatori.

Kažu kako je drugi dan posvećen jednom od najvećih trendova u svijetu marketinga u prošloj i ovoj godini – Employer brandingu.

– Cilj je kroz predavanja i panele pružiti uvid u ono što poduzeća u praksi rade kako bi privukla zaposlenike i stvorila imidž poželjnog poslodavca. Sudionici mogu poslušati predavanja i postaviti pitanja stručnjacima iz renomiranih kompanija. – pojašnjavaju. 

Pozivaju sve željne znanja iz područja marketinga da se prijave za sudjelovanje ispunjavanjem obrasca na poveznici

– Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se odvijaju u regiji i svijetu, okuplja uspješne profesionalce te mlade kreativne individualce s ciljem razmjene znanja i iskustava vezanih uz sadašnje i buduće trendove iz područja marketinga te kroz iskustva iz prakse razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave, a otkrit ćemo vam da nas očekuju i razna iznenađenja i nagrade, bez obzira na online karakter konferencije. – poručuju. 

FOTO: PIXABAY