Poslijediplomski studij

Gran Sasso Science Institute stipendije u Italiji

Izvor: Tumblr

Želite li se okušati u poslijediplomskom studiju u Italiji, Gran Sasso Science Institute nudi vam mogućnost stipendiranja kao internacionalnim studentima. Rok za prijavu je do 20. lipnja.

Sanjate o studiju u Italiji? Gran Sasso Science Institute donosi izvrsne novosti: nudi mogućnost poslijediplomskog studija uz stipendiranje za internacionalne studente. Ako ste završili studij prirodnih, tehničkih ili društvenih znanosti, možete se prijaviti za talijansku stipendiju u iznosu od 16 159,91 eura godišnje tijekom četiri godine

Poznavanje je engleskoga jezika obvezno. Svi studenti poslijediplomskog studija će, unutar dobivene stipendije, imati pravo na školarinu, smještaj, besplatan ili jeftiniji ručak te zdravstveno osiguranje. Dovoljno je na njihovoj stranici učitati presliku diplome, popisa položenih kolegija s ocjenama, životopis i presliku osobne iskaznice.

Rok za prijavu traje do 20. lipnja 2018. godine Za dodatne informacije posjetite link

Komentari na članak

Vezani članci

Dobitnici stipendija u Dubrovniku 2019.

Financijska podrška

Potpisani ugovori o stipendiranju; pogledajte tko su najbolji dubrovački studenti

Rektor Burum i prorektorica Žaja Vrbica čestitali su najboljim studentima Sveučilišta koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju za izvrsnost. Otkrivamo tko su oni!

Isto

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Raspisan drugi krug natječaja za sufinanciranje studentskih projekata

U drugom krugu Natječaja za sufinanciranje studentskih projekata bit će sufinancirani isključivo stručni i znanstveno-istraživački projekti. Rok za prijavu je 11. svibnja.

https://pixabay.com/en/student-typing-keyboard-text-woman-849825/

Financijska podrška

Sveučilište u Hagu dodjeljuje stipendije u vrijednosti od 5000 eura

Ambicioznim se studentima nudi prilika studirati u Hagu te pritom steći i bogato iskustvo. Potrebno je samo napisati esej kojim pokazuju zašto su „građani svijeta“, a dodatna motivacija može se pronaći u pozamašnom iznosu ponuđene stipendije.

SCZG izvana

Studentski centar u Zagrebu

Riješene žalbe za smještaj u studentskim domovima

Od ukupno 536 žalbi koje su poslane, pozitivno je razriješeno njih 186, dok ih je 77 riješeno uvjetno.

stipendije studenti

Financijska podrška

NZZPUSS dodjeljuje više od 400 stipendija za deficitarne studijske programe

Stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu namijenjene su deficitarnim studijima, a poseban je naglasak stavljen na nastavničke programe. Prijave na natječaj podnose se do 30. siječnja.