Poslijediplomski studij

Gran Sasso Science Institute stipendije u Italiji

Izvor: Tumblr

Želite li se okušati u poslijediplomskom studiju u Italiji, Gran Sasso Science Institute nudi vam mogućnost stipendiranja kao internacionalnim studentima. Rok za prijavu je do 20. lipnja.

Sanjate o studiju u Italiji? Gran Sasso Science Institute donosi izvrsne novosti: nudi mogućnost poslijediplomskog studija uz stipendiranje za internacionalne studente. Ako ste završili studij prirodnih, tehničkih ili društvenih znanosti, možete se prijaviti za talijansku stipendiju u iznosu od 16 159,91 eura godišnje tijekom četiri godine

Poznavanje je engleskoga jezika obvezno. Svi studenti poslijediplomskog studija će, unutar dobivene stipendije, imati pravo na školarinu, smještaj, besplatan ili jeftiniji ručak te zdravstveno osiguranje. Dovoljno je na njihovoj stranici učitati presliku diplome, popisa položenih kolegija s ocjenama, životopis i presliku osobne iskaznice.

Rok za prijavu traje do 20. lipnja 2018. godine Za dodatne informacije posjetite link

Komentari na članak

Vezani članci

Australija1

Financijska podrška

Primamljive stipendije za nastavak obrazovanja na australskom sveučilištu

Ako te je oduvijek privlačila ideja studiranja na nekom drugom kontinentu, onda imamo prave vijesti za tebe. Naime, otvoren je natječaj za dodjelu stipendija koje omogućavaju studiranje u dalekoj Australiji.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Europska komisija nudi priliku za studij u Firenci

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta pružiti studentima vještine koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje. Stipendija iznosi 3600 eura, a rok za prijave istječe 30. lipnja 2016.

Natječaj „Nikola Tesla – Genij za budućnost“

Otvorenje natječaja

Potraga za genijima kojima će se dodijeliti nagrada „Nikola Tesla – Genij za budućnost“

Devetu godinu zaredom otvoren je natječaj inspiriran Nikolom Teslom, a namijenjen djeci i mladima. Prijave znalaca zaprimaju se do 1. ožujka.

dasd

Studiranje u inozemstvu

Nudi se 13 stipendija za studiranje u Francuskoj, obuhvaćena sva znanstvena područja

Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj nudi 13 stipendija Francuske vlade za sva znanstvena područja za 2019/2020. akademsku godinu. Prijave traju do 5. travnja 2019.

FOTO: Pinterest

Natječaj za redovne studente

Vukovarsko-srijemska županija raspisala natječaj za sufinanciranje troškova prijevoza

Redovni studenti s prebivalištem u Vukovarsko-srijemskoj županiji mogu se prijaviti na natječaj za ostvarivanje prava za subvenciju troškova prijevoza, bilo da studiraju u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu ili na području navedene županije.