LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U organizaciji Debatnog kluba EFZG-a

Govornička škola u Crikvenici za sve studente Sveučilišta u Zagrebu

Govorničku školu pohađat će 30 studenata koji će tijekom tri dana slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije te steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu.

Govorničku školu pohađat će 30 studenata koji će tijekom tri dana slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije te steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu.

Prva Govornička škola Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu održat će se u Crikvenici od 23. do 25. listopada 2015. godine Školu organizira Debatni klub u suradnji s Hrvatskom udrugom mladih (HUM). Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu između 5. i 15. listopada, a prijavnicu možete pronaći ovdje.

Studenti su sami prepoznali da im tijekom redovitih predavanja nedostaje komunikacijskih vještina, što je bio i glavni razlog za organizaciju Govorničke škole. Cilj je škole pripremiti studente za kvalitetniju poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, samostalno i uvjerljivo prezentiranje, oslobađanje od straha od javnog nastupa te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

Govorničku školu pohađat će 30 studenata koji će tijekom tri dana slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije te steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu. Stečena znanja studenti će morati primijeniti u praksi, pa će tako po završetku škole biti održano i natjecanje u govorništvu i javnom nastupu, a pobjednici će biti nagrađeni vrijednim nagradama.

Svi sudionici bit će smješteni u Hotelu Vila Ružica u Crikvenici gdje će se održati i cjelokupni program škole. Troškovi smještaja, punog pansiona i predavanja za sve su sudionike uključeni u cijenu kotizacije, koja iznosi 200 kuna. Osim predavanja, svaki će se dan održavati tematska druženja, a bit će organizirano i razgledavanje grada s ciljem upoznavanja i povezivanja studenata.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, neovisno o godini studija, a sve informacije o prijavama bit će objavljene na Facebook stranici Debatnog kluba.

Debatni klub EFZG uspješno je sudjelovao u nizu kvalitetnih projekata, od kojih posebno valja naglasiti organizaciju međunarodnog studentskog turnira u debati, Zagreb Open 2015. Ovaj je studentski turnir privukao 100-tinjak studenata s najprestižnijih svjetskih i europskih sveučilišta.

Želja organizatora je da Govornička škola i idućih godina okupi proaktivne studente, ne samo sa Sveučilišta u Zagrebu, već i sa svih sveučilišta u Republici Hrvatskoj.

Za dodatne informacije o Govorničkoj školi možete posjetiti Facebook stranicu događaja.