LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Open 2015

120 studenata dolazi u Zagreb na Zagreb Open 2015, međunarodni debatni turnir

Ovogodišnje natjecanje organiziraju Zagrebačka debatna unija i Debatni klub EFZG-a.

Ovogodišnje natjecanje organiziraju Zagrebačka debatna unija i Debatni klub EFZG-a.

Međunarodni debatni turnir Zagreb Open 2015 ove će se godine, nakon petogodišnje stanke, ponovno održati u glavnom gradu Hrvatske od 1. do 3. svibnja. Ovogodišnje natjecanje organiziraju Zagrebačka debatna unija i Debatni klub EFZG-a.  

Organizaciju samog natjecanja preuzeli su debatanti Zagrebačke debatne unije koji su organizirali prošlogodišnje Europsko debatno prvenstvo u Zagrebu (EUDC 2014).

S obzirom na to da je tada na Europskom debatnom natjecanju sudjelovalo više od 600 natjecatelja iz cijele Europe, nema sumnje da će veliko iskustvo organizatora pridonijeti i osigurati kvalitetno prvenstvo, koje će na najbolji mogući način promovirati Sveučilište u Zagrebu, a samim time i cijelu Hrvatsku.

Na prvenstvu Zagreb Open 2015 sudjelovat će više od 120 internacionalnih studenata s prestižnih svjetskih i europskih sveučilišta, gdje će vrsni debatanti raspravljati, debatirati i izmjenjivati ideje. Sudački tim na prvenstvu činit će 10 najrelevantnijih osoba u svijetu studentske debate, što dodatno podiže ljestvicu očekivanja naših međunarodnih kolega.

Svi debatanti bit će smješteni u 3 hostela u samom centru Zagreba, a kako bi njihov boravak bio što ugodniji brinut će više od 20 volontera iz cijele Hrvatske.

Osim debata, svaki dan održavat će se tematska druženja i razgled grada s ciljem upoznavanja i povezivanja studenata, a na svim događanjima natjecateljima ćemo nastojati približiti hrvatsku kulturu, način života i običaje.

Pratite sve događaje na Facebook stranici ovog turnira.

FOTO: ZAGREB OPEN