LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacijom do boljeg društva

Gong poziva na besplatnu Školu demokracije u Tuheljskim toplicama

Naučite kako unaprijediti građanske kompetencije, aktivno sudjelovati u suvremenoj demokraciji i mnoštvo drugih stvari na Školi demokracije u Tuheljskim toplicama.

Naučite kako unaprijediti građanske kompetencije, aktivno sudjelovati u suvremenoj demokraciji i mnoštvo drugih stvari na Školi demokracije u Tuheljskim toplicama.

Ako se bavite aktivizmom, politikom ili vas zanimaju društvene promjene, Gongova Škola demokracije savršeno je mjesto za vas. Održat će se u Tuheljskim toplicama od 15. do 17. rujna 2023.

Sudjeluj u brojnim raspravama koje su ključne za poznavanje političkog poretka u kojem živimo, ali i raspravama o stvarnim koracima za promjenu na bolje – kako do boljih institucija, manje korupcije, više angažmana i participacije, stoji na službenoj stranici Gonga.

Program Škole čine tri modula: Demokratsko znanje i sudjelovanje, Demokratski procesi i institucije od lokalne do EU-razine, Štetnost korupcije i važnost borbe protiv korupcije. Sastoje se od predavanja, radioničkih zadataka i diskusija o temama političke kulture, građanske participacije, izgradnje i očuvanja nezavisnih demokratskih institucija, političkih ponašanja i drugih. 

Cilj obrazovnog programa Gongove demokratske škole: unaprijediti građanske kompetencije, odnosno znanja, vještine, stavove i vrijednosti sudionika demokraciji; demokratskim procesima i institucijama, demokratskoj političkoj kulturi i aktivnoj ulozi građana u suvremenim demokracijama na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, objasnili su iz Gonga.

Prijaviti se možete na poveznici do 31. srpnja 2023, a osigurani su smještaj i prehrana, dok je dok je put u osobnoj organizaciji svakog polaznika s naknadnom refundacijom nastalog putnog troška.

Detaljnije informacije pronađite ovdje.
FOTO: UNSPLASH