Međunarodni festival dokumentarnog filma

Filmoljupci, navalite! ZagrebDox traži volontere

Volonteri

I ove godine Međunarodni festival dokumentarnog filma traži vesele, pozitivne i perspektivne ljude koji će postati dio ZagrebDox tima volontera!

Ako za sebe možete reći da ste pravi ljubitelji i poznavatelji dobrih filmova, ovo je odlična prilika za vas. I ove godine ZagrebDox traži perspektivne volontere željne novih iskustava, a sve što vam treba su volja, želja i zanimanje za sudjelovanje na 13. Međunarodnom festivalu dokumentarnoga filma u Zagrebu.

Festival traje od 26. veljače do 5. ožujka 2017.. Prijavite se putem poveznice najkasnije do 5. veljače 2017. godine  Svi odabrani volonteri bit će obaviješteni pismeno najkasnije do 10. veljače.

Da ne biste život proveli u neznanju, sve o uvjetima, zaduženjima i prednostima volontiranja možete pronaći na poveznici. 

A zašto volontirati? Naš portal ima odgovore i na ovo pitanje, a vjerujemo da ćemo vas naši članci motivirati jer - nitko i ništa ne može platiti taj osjećaj zadovoljstva, a zauzvrat dobivate više nego što mislite.

Komentari na članak

Vezani članci

Udruge

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Poziv udrugama na predstavljanje pozitivnih strana volontiranja i uspješnoga zaposlenja

„Informativni ponedjeljci” održavaju se jednom mjesečno, a u svibnju se bave temom volontiranja koje pomaže mladima da pronađu željeni posao. SIK poziva udruge da vlastitim primjerom i iskustvima predstave mladima pozitivne i uspješne strane volontiranja koje vode do profesionalnog uspjeha i zaposlenja.

Finska zastava

Poziv volonterima

Finci traže volontere iz Hrvatske; uvjet je poznavanje društvenih mreža

Motivirani za rad i vješti u upravljanju društvenim mrežama trebaju biti volonteri koji će od veljače provesti 9 mjeseci u Finskoj kako bi ondje sudjelovali u promociji centra za mlade.

IRO traži volontere

Oglas za volontere

Institut za razvoj obrazovanja u potrazi za suradnicima iz studentskih krugova

Do 3. prosinca otvorene su prijave za volontiranje u IRO-u. Ono podrazumijeva osmosatni angažman na tjednoj bazi u području komunikacija i marketinga, obrazovnog savjetovanja, administracije i praćenja politika visokog obrazovanja.

Blue Bag na Krku

Očuvanje Jadrana

Plava vreća otoka Krka: turizam i ekologija u jednom

Kako zamišljate idealan odmor? Evo ideje: odete na otok Krk i, uz kupanje u čistom moru te sunčanje na čistim plažama, cijeli dan besplatno uživate u različitim aktivnostima, jelu, piću i svemu ostalome što se na otoku nudi. Nije nemoguće jer sve to omogućuje „Plava vreća“!

ESN Rijeka, članovi

Regrutacija članova

ESN Rijeka prima nove studente!

Do 12. prosinca zaprimaju se prijave za pristupanje ESN-u Rijeka. Riječ je o studentskoj volonterskoj organizaciji koja je ove godine proslavila svoj 30. rođendan, a koja s više od 13 000 članova u 529 lokalnih sekcija raspoređenih u 41 državi, svakodnevno pomaže više od 350 000 studenata na razmjeni.