Međunarodni festival dokumentarnog filma

Filmoljupci, navalite! ZagrebDox traži volontere

Volonteri

I ove godine Međunarodni festival dokumentarnog filma traži vesele, pozitivne i perspektivne ljude koji će postati dio ZagrebDox tima volontera!

Ako za sebe možete reći da ste pravi ljubitelji i poznavatelji dobrih filmova, ovo je odlična prilika za vas. I ove godine ZagrebDox traži perspektivne volontere željne novih iskustava, a sve što vam treba su volja, želja i zanimanje za sudjelovanje na 13. Međunarodnom festivalu dokumentarnoga filma u Zagrebu.

Festival traje od 26. veljače do 5. ožujka 2017.. Prijavite se putem poveznice najkasnije do 5. veljače 2017. godine  Svi odabrani volonteri bit će obaviješteni pismeno najkasnije do 10. veljače.

Da ne biste život proveli u neznanju, sve o uvjetima, zaduženjima i prednostima volontiranja možete pronaći na poveznici. 

A zašto volontirati? Naš portal ima odgovore i na ovo pitanje, a vjerujemo da ćemo vas naši članci motivirati jer - nitko i ništa ne može platiti taj osjećaj zadovoljstva, a zauzvrat dobivate više nego što mislite.

Komentari na članak

Vezani članci

Urbana mladež - besplatne radionice mailinga i društvenih mreža

U sklopu EU projekta Online Europe

Besplatne radionice društvenih mreža i „e-mailinga“

Urbana mladež poziva na radionice za razmjenu znanja i dobre prakse iz područja informatičko-komunikacijskih tehnologija, koje započinju ovaj vikend.

čašice s kašom

Jednostavno rješenje za glad u svijetu

U sklopu humanitarne akcije podijeljeno milijardu obroka najsiromašnijoj djeci

Zbog siromaštva i gladi neki od njih ne idu u školu, rade, prose i čine što god je potrebno da prežive – i tako propuštaju priliku za obrazovanjem koje može biti njihov spas.

Sudnica

Zagreb i Rijeka

Odlična imena na dvanaestom izdanju „Human Rights Film Festivala”

Sadržajem jak festival angažiranog i autorskog filma održat će se od 8. do 14. prosinca u kinu Europa, kinu Tuškanac i Dokukinu te od 11. do 14. prosinca u Art-kinu u Rijeci.

Tough Mudder 5K Urban

Nesvakidašnje iskustvo

Volontiraj na prvom Tough Mudder izazovu u Hrvatskoj!

– Volontiranje je jedan od najboljih načina da saznaš sve o Tough Mudder događajima, podržiš prijatelje ili obitelj i osvojiš fantastične pogodnosti koje nosiš sa sobom. – poručuju organizatori.

Studentski.hr

Iskustvo volonterke

10 razloga zašto volontirati na portalu Studentski.hr

Kako bi vas inspirirala, naša glasnogovornica i djevojka zadužena za koordinaciju studentskih udruga na portalu, Ana, napisala je kratak komentar o svom iskustvu volontiranja na Studentskom.hr.