LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Urbane mladeži iz Zagreba

Europski projekt o poduzetništvo za mlade "Entrepreneurship is a piece of cake"

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala, a početkom prosinca organiziraju radionice razmjene znanje i dobre prakse iz poduzetništva.

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala, a početkom prosinca organiziraju radionice razmjene znanje i dobre prakse iz poduzetništva.

Od 5. prosinca do 13. prosinca 2015. pod Erasmus plus programom razmjene mladih u Zagrebu, odvijat će se devet dana radionica razmjene znanja i dobre prakse iz poduzetništva. Na projektu će sudjelovati 34 mladih iz Poljske, Makedonije, Bugarske i Hrvatske. Projekt financira Europska unija.

Poduzetništvo je zapravo ˝piece of cake˝. Slatko i jednostavno za provesti! Ali to nije često mišljenje među mladima u Europi. Cilj projekta je da se poduzetništvo približi mladima kroz jednostavni pristup, zabavni sadržaj i učenje kroz rad te ih se motivira da na poduzetništvo gledaju kao nešto zabavno i lako izvedivo.

Kroz devet dana aktivnosti, igara i radionica 34 sudionike će se upoznati s osnovnim alatima potrebnim za provedbu svoje poslovne ideje u akciju. Teme aktivnosti su stvaranje i planiranje organizacije ili kompanije, marketing planiranje, dogovaranje partnerstva te odnosi s javnošću. Kroz navedene radionice sudionici će napraviti planove za 8 startup-ova sa realnim poslovnim aktivnostima, tj. planove kako će svoje ideje provesti u stvarnost kada se vrate u svoju zemlju.

U sklopu projekta predstavit će se Erasmus plus program (sa fokusom na sekciju ˝Mladi˝) te Youthpass diplome i osam ključnih kompetencija neformalnog učenja.

Prezentacija će se održati 11. prosinca (petak) od 10 do 12 sati u hostelu Funk lounge (Rendićeva ul. 28B) te je otvorena za javnost i mogu se pridružiti svi zainteresirani. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Koordinator projekta je udruga Urbana mladež iz Zagreba, dok su partneri Marketing gate iz Makedonije, WalkTogether iz Bugarske i TSD Sport iz Poljske.

Više o samom projektu možete pratiti na mrežnoj stranici Urbane mladeži i Facebook stranici.

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala. Bavimo se organiziranjem i  provođenjem programa, projekata i akcija iz područja neformalnog obrazovanja i samoobrazovanja, poduzetništva, multimedije, urbane kulture te glazbe i sporta.

Udruga Urbana mladež vodi se jednostavnim principom ˝Mladi za mlade˝ što znači da su naši voditelji i predavači, isto kao i studenti, mlade osobe.