Posao u SAD-u

Dva mjeseca bez ispita na američkom Sveučilištu u Cincinnatiju, hrana i smještaj osigurani

Cincinnati

Sveučilište u Cincinnatiju poziva zainteresirane studente na sudjelovanje u projektu koji se tijekom 8 tjedana provodi u svrhu izrade video i tiskanih materijala. Prijave zainteresiranih studenata zaprimaju se do 1. veljače 2018.

Ako ste uspješan student ili studentica i kolokvirate godinu, vjerojatno vas nakon toga neće zanimati ništa drugo osim da odmorite mozak i završite akademsku godinu kvalitetnim izlaskom. Problem nastaje ako nakon toga nemate nikakvih planova i sjedite kući ne radeći ništa, a novi semestar sve je bliže. Sretna je vijest da možete stvari preuzeti u svoje ruke i provesti 8 tjedana u Cincinnatiju te pri tome biti vrlo produktivni.

Riječ je o dva projekta koje provodi Sveučilište u Cincinnatiju, a poziva vas da im se pridružite. Nemojte se uplašiti kad vidite riječ sveučilište jer nećete imati kolokvije ili ispite. Posao će se odvijati u uredu Sveučilišta, a provodi se u svrhu izrade video i tiskanih materijala za ured.

Ako vas zanimaju stvari poput dizajniranja materijala, reklamiranja ili vam programi poput Adobe Photoshopa, Illustratora i slični polaze za rukom, zabilježite na kalendaru period od 4. lipnja do 27. srpnja 2018. kada će se projekt odvijati.

Naravno, nije uvjet da ste student koji je kolokvirao godinu, pa ne morate odmah odustati od prijave jer se u slučaju obaveza na fakultetu datum početka rada može pomaknuti. Strani studenti radit će zajedno s domaćima te će im Sveučilište osigurati smještaj i prehranu, dok trošak prijevoza i vize snose sami.

Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici, a u slučaju nejasnoća možete se obratiti na e-mail adresu natalie.ochmann@uc.edu. Požurite jer prijave traju do 1. veljače 2018!

Komentari na članak

Vezani članci

ASESE Osijek

Udruga SMART i PRONI Centar

Besplatna Akademija društvenog poduzetništva i samozapošljavanja za mlade u Osijeku i Rijeci

U sklopu projekta „Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih“, udruga SMART iz Rijeke i osječki PRONI centar organiziraju besplatnu Akademiju društvenoga poduzetništva i samozapošljavanja za sve nezaposlene mlade.

Završna konferencija projekta ISD Uni

Konferencija u Varaždinu

Studenti Sveučilišta Sjever izradili idejna urbanistička rješenja obnove 6 gradova

– U ovom projektu, koji je trajao ukupno 16 mjeseci, jedan od najvažnijih rezultata jest studija izrađena na temelju analize urbanog razvoja za tri hrvatska i tri mađarska grada, na čemu je aktivno sudjelovalo tridesetak studenata Sveučilišta Sjever i Sveučilišta u Pečuhu. – rekao je doc. dr. sc. Matija Orešković.

https://www.maxpixel.net/Breakfast-Coffee-Salad-Chicken-Salad-1607488

Kuhajte sa Studentskim

Tri jednostavna recepta za ukusnu večeru u ljetnim danima

Donosimo tri jednostavna recepta za ukusnu večeru koju možete napraviti u ljetnim danima.

rwewr

Noćni život

Kompletan pregled zabave na Ultimate vodiču za brucošijade

U najzabavnijem studentskom periodu, pomoću Ultimate vodiča kroz brucošijade, otkrijte koja mjesta ne smijete zaobići.

Naslovnica

Izum mladog Kanađanina Aleca Falkenhama

Kanadski student izumio novi trajni način uklanjanja tetovaža – za manje od 30 kuna!

Iako je još u procesu nastajanja, krema za uklanjanje tetovaža, izum mladog Kanađanina, izazvala je veliki interes javnosti. Na bezbolan i način koji nije nimalo štetan, trebala bi nakon nekog vremena u potpunosti ukloniti bilo koju tetovažu na vašem tijelu.