Posao u SAD-u

Dva mjeseca bez ispita na američkom Sveučilištu u Cincinnatiju, hrana i smještaj osigurani

Cincinnati

Sveučilište u Cincinnatiju poziva zainteresirane studente na sudjelovanje u projektu koji se tijekom 8 tjedana provodi u svrhu izrade video i tiskanih materijala. Prijave zainteresiranih studenata zaprimaju se do 1. veljače 2018.

Ako ste uspješan student ili studentica i kolokvirate godinu, vjerojatno vas nakon toga neće zanimati ništa drugo osim da odmorite mozak i završite akademsku godinu kvalitetnim izlaskom. Problem nastaje ako nakon toga nemate nikakvih planova i sjedite kući ne radeći ništa, a novi semestar sve je bliže. Sretna je vijest da možete stvari preuzeti u svoje ruke i provesti 8 tjedana u Cincinnatiju te pri tome biti vrlo produktivni.

Riječ je o dva projekta koje provodi Sveučilište u Cincinnatiju, a poziva vas da im se pridružite. Nemojte se uplašiti kad vidite riječ sveučilište jer nećete imati kolokvije ili ispite. Posao će se odvijati u uredu Sveučilišta, a provodi se u svrhu izrade video i tiskanih materijala za ured.

Ako vas zanimaju stvari poput dizajniranja materijala, reklamiranja ili vam programi poput Adobe Photoshopa, Illustratora i slični polaze za rukom, zabilježite na kalendaru period od 4. lipnja do 27. srpnja 2018. kada će se projekt odvijati.

Naravno, nije uvjet da ste student koji je kolokvirao godinu, pa ne morate odmah odustati od prijave jer se u slučaju obaveza na fakultetu datum početka rada može pomaknuti. Strani studenti radit će zajedno s domaćima te će im Sveučilište osigurati smještaj i prehranu, dok trošak prijevoza i vize snose sami.

Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici, a u slučaju nejasnoća možete se obratiti na e-mail adresu natalie.ochmann@uc.edu. Požurite jer prijave traju do 1. veljače 2018!

Komentari na članak

Vezani članci

Note

Natječaj „International“

HDS dodjeljuje potporu za produkciju hrvatske glazbe u inozemstvu

Hrvatsko društvo skladatelja raspisalo je natječaj „International“ za potporu produkcije hrvatske glazbe u inozemstvu. Natječaj traje do 20. siječnja 2017. godine.

FOTO

Studenti kreativci: intervju s Martinom Požgajec

Studentica koja oslikava posebne torbice pod imenom Merakis

Svaka studentica zna koliko se toga nađe u torbi, koja je definitivno naš najvažniji modni dodatak. Bitno nam je da su funkcionalne i lijepe, a studentica Martina pobrinula se da su i unikatne, s obzirom na to da se bavi ručnim oslikavanjem upravo torbica.

MEF

Lavina reakcija na objavu profesora s medicine

Profesor Sinčić javno se ispričao studentima nakon skandala na Facebooku

Zbog nepromišljene Facebook objave i komentara dvoje profesora s Medicinskoga fakulteta studenti su izrazili svoje nezadovoljstvo.

Tri predavanja, Time4Science

„Time4Science”

Na FOI-ju održane tri uspješne akademske rasprave

Tricia Alegra Jenkins, Michael Bošnjak i Marjan Mernik zaslužni su za tri uspješna susreta koja su se održala na FOI-ju u sklopu projekta „Time4Science”.

Naslovna Barbara Šimić

Intervju sa studentskom pravobraniteljicom

„Mehanizmi za zaštitu postoje, volja za pomoć izabranih studentskih predstavnika također, a ostalo je sve na vama“

Upoznajte Barbaru Šimić, studenticu treće godine Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, djevojku kojoj se možete obratiti ako mislite da su vaša studentska prava ugrožena.