Posao u SAD-u

Dva mjeseca bez ispita na američkom Sveučilištu u Cincinnatiju, hrana i smještaj osigurani

Cincinnati

Sveučilište u Cincinnatiju poziva zainteresirane studente na sudjelovanje u projektu koji se tijekom 8 tjedana provodi u svrhu izrade video i tiskanih materijala. Prijave zainteresiranih studenata zaprimaju se do 1. veljače 2018.

Ako ste uspješan student ili studentica i kolokvirate godinu, vjerojatno vas nakon toga neće zanimati ništa drugo osim da odmorite mozak i završite akademsku godinu kvalitetnim izlaskom. Problem nastaje ako nakon toga nemate nikakvih planova i sjedite kući ne radeći ništa, a novi semestar sve je bliže. Sretna je vijest da možete stvari preuzeti u svoje ruke i provesti 8 tjedana u Cincinnatiju te pri tome biti vrlo produktivni.

Riječ je o dva projekta koje provodi Sveučilište u Cincinnatiju, a poziva vas da im se pridružite. Nemojte se uplašiti kad vidite riječ sveučilište jer nećete imati kolokvije ili ispite. Posao će se odvijati u uredu Sveučilišta, a provodi se u svrhu izrade video i tiskanih materijala za ured.

Ako vas zanimaju stvari poput dizajniranja materijala, reklamiranja ili vam programi poput Adobe Photoshopa, Illustratora i slični polaze za rukom, zabilježite na kalendaru period od 4. lipnja do 27. srpnja 2018. kada će se projekt odvijati.

Naravno, nije uvjet da ste student koji je kolokvirao godinu, pa ne morate odmah odustati od prijave jer se u slučaju obaveza na fakultetu datum početka rada može pomaknuti. Strani studenti radit će zajedno s domaćima te će im Sveučilište osigurati smještaj i prehranu, dok trošak prijevoza i vize snose sami.

Detaljnije informacije možete pronaći na poveznici, a u slučaju nejasnoća možete se obratiti na e-mail adresu natalie.ochmann@uc.edu. Požurite jer prijave traju do 1. veljače 2018!

Komentari na članak

Vezani članci

Husky

Na današnji dan

FOTO i VIDEO: Najvjerniji četveronožni ljubimac dobio svoj dan u godini

Svake se godine 26. kolovoza u SAD-u obilježava Nacionalni dan pasa. Cilj je podizanje svijesti o napuštenim i nezbrinutim psima, njihovoj ulozi u ljudskom životu i poticanje javnosti na udomljavanje umjesto kupnje pasa.

Sprout olovka

U duhu ekologije

Sprout - olovka koja se može posaditi

Ideja je da se olovke, nakon što ispišu svoje dane, mogu i dalje upotrijebiti. I to ne bilo kako - Sprout olovka može se posaditi kako bi iz nje izrasla biljka.

Hrvatska Mensa-testiranje

Hrvatska Mensa

Mensa provodi testiranja, studenti imaju popust

Svoj IQ možete saznati ako se odazovete na testiranje koje organizira Hrvatska Mensa.

Naslovna Barbara Šimić

Intervju sa studentskom pravobraniteljicom

„Mehanizmi za zaštitu postoje, volja za pomoć izabranih studentskih predstavnika također, a ostalo je sve na vama“

Upoznajte Barbaru Šimić, studenticu treće godine Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, djevojku kojoj se možete obratiti ako mislite da su vaša studentska prava ugrožena.

Papergirl Zadar

Zadarski art projekt

Prijavite svoj rad na „Papergirl Zadar” i širite pozitivu među ljudima!

Zadarski art projekt „Papergirl”, po uzoru na američke dostavljače novina „Paperboys”, umjesto dnevnih novina dijeliti će umjetničke radove svojih sugrađana.