LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Priča iz menze

Đuro – mali prijatelj na osam nožica odmarao je na tanjuru u ovoj menzi

Studenti su za vrijeme ručka na tanjuru uočili malog crnog pauka te mu nadjenuli ime – Đuro, a za njega su pronašli i novi dom.

Studenti su za vrijeme ručka na tanjuru uočili malog crnog pauka te mu nadjenuli ime – Đuro, a za njega su pronašli i novi dom.

Odlazak u menzu može se usporediti s igranjem igara na sreću, nikad ne znaš što će te pogoditi. Pogotovo kad su u pitanju male životinje poput kukaca, miševa ili paukova. Ipak, to ne mora uvijek označavati neugodno iskustvo.
 


VEZANO: KUKAC U PIZZI: Nisu krive tete u menzi



Jedan pozitivan susret s malom životinjom dogodio se u menzi na Kampusu u Rijeci, gdje su studenti za vrijeme ručka na tanjuru uočili malog crnog pauka. Nazvali su ga Đuro i odlučili mu pomoći da pronađe novi dom.
 

@studentski.hr Studenti su za vrijeme ručka na tanjuru uočili malog pauka kojeg su nazvali Đuro, a onda je on dobio i novi dom 😁🕷️ #studentskihr #studenti #hrana #menza #studentskamenza #studentskizivot #pauk #studentski #studentskidom #student ♬ original sound - Studentski.hr


Jedan od studenata pažljivo je pokupio Đuru i odveo ga u njemu sasvim novi svijet.

 

„Đuro sada živi u radijatoru na trećem katu.“ – rekao je student koji mu je pronašao novi dom.

 

VEZANO: Nepozvani gost na ručku u studentskoj menzi SC Savska: studenti uočili miša, ali to nije bilo najgore što su vidjeli



Ova lijepa gesta rastopila bi i najtvrđa srca, osim ako imate arahnofobiju strah od paukova, onda vam se možda neće svidjeti. Ipak, sva živa bića imaju određenu ulogu i vrijednost, pa makar se radilo o malom pauku na osam nožica.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA