LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Društveni život doktoranada i doktorandica: 7. PhD Career Café

Žele istražiti ulogu društvenog života u prevladavanju izazova, pružanju podrške te poboljšanju uvjeta studiranja na doktorskim studijima.

Žele istražiti ulogu društvenog života u prevladavanju izazova, pružanju podrške te poboljšanju uvjeta studiranja na doktorskim studijima.

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u četvrtak, 7. prosinca, u 19 sati organiziraju sedmu po redu tribinu PhD Career Café. Tribina će se održati u Café-baru Iskra, na adresi Šime Ljubića 12.
 

O društvenom životu doktoranada i doktorandica


Tema ove tribine je Društveni život doktoranada i doktorandica, a plan je opušteno raspravljati o različitim aspektima njihova društvenog života. Cilj je istražiti ulogu društvenog života u prevladavanju izazova, pružanju podrške te poboljšanju uvjeta studiranja na doktorskim studijima.
 


VEZANO: Sveučilište u Zagrebu dobilo nova 232 doktora znanosti i doktora umjetnosti



Panelisti koji će raspravljati temu društvenih života doktoranada i doktorandica su Marko Strabić, mag. ing., Pomorski fakultet; dr. sc. Davor Šakan, Pomorski fakultet;  Slobodan Šolaja, mag. iur., Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci; te Nikoleta Zubić, dipl. oec., mag. psych., Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra.

Moderatori tribine su predstojnik Doktorske škole, prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med., i prof. dr. sc. Zoran Sušanj, voditelj Sveučilišnog savjetovališnog centra.

Broj sudionika je ograničen, pa je obvezna prijava. Obrazac za prijavu dostupan je na poveznici, a prijave su moguće najkasnije do srijede, 6. prosinca 2023. godine, do 15 sati.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA