Financijska potpora

Dodjeljuje se i do 378 subvencija za smještaj studentima Sveučilišta u Rijeci

ISTO

Sveučilište u Rijeci otvorilo je Natječaj – javni poziv za dodjelu subvencija za smještaj svojim studentima u akademskoj godini 2019/2020. Rok je za prijavu 14. listopada do 16 sati.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj – javni poziv za dodjelu subvencija za smještaj studentima Sveučilišta u Rijeci za akademsku godinu 2019/2020. Studentima slabijeg socioekonomskog statusa u razdoblju od 1. rujna 2019. do 15. srpnja 2020. godine isplatit će se najviše 378 subvencija.

Pravo na prijavu imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom naselju Trsat, a čiji mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini iznosi manje ili jednako 65% proračunske osnovice, odnosno 2161,90 kuna.

Subvencije se isplaćuju u tri kategorije:

  • studenti s prihodima po članu kućanstva do 900 kuna – 132,50 kuna
  • studenti s prihodima po članu kućanstva od 900,01 do 1500 kuna – 100 kuna
  • studenti s prihodima po članu kućanstva od 1500,01 do 2161,90 kuna – 80 kuna.

Rok je za prijavu 14. listopada do 16 sati. Prijava se, uz ispunjen online prijavni obrazac, šalje Studentskom centru u originalu na adresu Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka – na recepciji. Za sve dodatne informacije dostupna je poveznica te e-adresa subvencija@sz.uniri.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Pula arena

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Jednokratna pomoć od 4000 kuna za studente slabijeg socioekonomskog statusa

Do 16. ožujka zaprimaju se prijave za korištenje jednokratne financijske naknade koju će Sveučilište u Puli dodijeliti studentima slabijeg socioekonomskog statusa.

Studentski kulturni centar Rijeka

Natječaj za studentske projekte

Riječki Studentski kulturni centar raspisuje natječaj

Studentski centar u Rijeci raspisao je natječaj za financiranje projekata iz područja kulture i umjetnosti za 2014. godinu.

Novi paviljoni na Savi

Analiza predane dokumentacije

SC predao samo mali dio tražene dokumentacije

Dokument je tek mali dio tražene dokumentacije koje je Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu tražio od Studentskog centra kako bi valjano opravdali poskupljenje studentskog smještaja u Zagrebu nakon rekonstrukcije studentskih domova. Također, Zbor je zaključio da neki ključni prihodi, poput onih od praonice i legalnih ilegalaca nisu navedeni u dokumentu.

Varaždin – Stari grad

Studentski centar Varaždin

Raspisan natječaj za smještaj u varaždinskom domu i smještaj kod privatnih poslodavaca

Studenti se natječu za: 811 mjesta SC-a Varaždin, 60 subvencija za student smještene kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, 20 subvencija za privatni smještaj u Koprivnici i Križevcima te 30 u Bjelovaru. Prijave se šalju poštom do 27. srpnja 2018.

Festival kratke priče - presica

Festival europske kratke priče

Zagreb u partnerstvu s Rijekom dovodi najzanimljivije kratkopričaše

Festival europske kratke priče ove godine priprema mnoge nove i zanimljive sadržaje na dvije lokacije – u Zagrebu i Rijeci. Na gostovanje su pozvani mnogi utjecajni, nagrađivani i poznati autori, a za one još anonimne, osiguran je natječaj kojim se izabire najbolja amaterska kratka priča.