LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predstavljanje projekta „Summer Universities 2015”

Dođite na predavanje i saznajte kako nezaboravno provesti ljeto

Projekt uključuje razne aktivnosti, od onih akademskih i intenzivnog učenja stranih jezika do sporta i upoznavanja novih kultura te mjesta.

Projekt uključuje razne aktivnosti, od onih akademskih i intenzivnog učenja stranih jezika do sporta i upoznavanja novih kultura te mjesta.

Želiš li se uputiti na poznatu španjolsku rutu El Camino, isprobati najbolje pivo iz pivovare Pilsen, otkriti kakve su plaže u Albaniji, naučiti tradicionalni estonski ples, isprobati talijansku kuhinju u srcu Italije, doživjeti sportsku avanturu u Njemačkoj, otkriti najljepše jezero na jugu Makedonije?

Ovo ljeto je vrijeme da napraviš nešto ludo, nešto drugačije, a AEGEE-Zagreb ima još puno prijedloga kako da to i ostvariš!

U Pogonu – Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade (Kneza Mislava 11) 15. ožujka, u 16 satu održat će se predstavljanje projekta Summer Universities” (SU).

Riječ je o projektu koji se održava svake godine od lipnja do rujna, traje od dva do tri tjedna, a organiziraju ga europski studenti iz AEGEE-a. Projekt uključuje razne aktivnosti, od onih akademskih i intenzivnog učenja stranih jezika, do sporta i upoznavanja novih kultura te mjesta.

O detaljima i iskustvima iz prve ruke saznajte na Facebooku ili službenoj stranici.

SU
FOTO: facebook.com
FOTO: AEGEE- ZAGREB