Informiranje

Dođi na Dan otvorenih vrata Tekstilno-tehnološkoga fakulteta

TTF, zgrada

Dan otvorenih vrata namijenjen je prvenstveno maturantima srednjih škola koje zanima kreativni rad u području tekstilne tehnologije i inženjerstva ili modnog dizajna te koji o tome žele saznati više.

Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane na Dan otvorenih vrata Fakulteta koji će se održati danas, u petak 13. prosinca 2019, s početkom u 12 sati na adresi fakulteta u Prilazu baruna Filipovića 28a.

Dan otvorenih vrata izvrsna je prilika za maturante koji žele više naučiti o tehnologiji, inženjerstvu ili modnome dizajnu. Tekstilno-tehnološki fakultet za sve učenike i maturante priprema raznovrsne inovativne radionice iz područja forenzike, računalne konstrukcije, novih tehnologija, inteligentne odjeće, mogućnosti oplemenjivanja tekstila, projektiranja tekstila, pregleda povijesnih kostima 19. stoljeća i još mnogo zanimljivih sadržaja.

Budući da u današnjemu svijetu tekstil igra vrlo značajnu ulogu, poželjno je i korisno naučiti što više o cjelokupnoj tekstilnoj industriji. Tekstilna industrija jedna je od najrasprostranjenijih na svijetu, a svakoga dana razvijaju se novi tekstilni materijali te raste broj proizvođača i obrtnika tekstilne struke.

Cilj je Dana otvorenih vrata pokazati maturantima koliko je tekstil zapravo značajan i zanimljiv te pronaći potencijalne studente koji bi pridonijeli razvoju tekstilne industrije.

Komentari na članak

Vezani članci

Grad Split

Info dan

Splitski studenti imaju priliku saznati sve o Erasmus+ programu

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu 12. rujna organizira Info dan radi informiranja studenata o Erasmus+ programu.

Studenti Sveučilišta u Zagrebu

2. Sajam karijera HBŽ

31 institucija Sveučilišta u Zagrebu budućim studentima predstavila kako je studirati u Zagrebu

Događaj je prvotno zakazan tjedan dana ranije, međutim, zbog vremenskih je neprilika Zagrebački klub livanjskih studenata (ZKLS) bio primoran pomaknuti datum održavanja.

3. Sajam karijera

"Sajam karijera HBŽ"

ZKLS upoznaje maturante u Livnu s mogućnostima studiranja na Sveučilištu u Zagrebu

Treći je put organiziran "Sajam karijera HBŽ." Livanjski maturanti ponovno imaju priliku pristupiti simulaciji državne mature i upoznati sve mogućnosti studiranja u Zagrebu.

Mlada sretna ekipa

Informiranje mladih

Sajam u Novom Čiču pokazat će što organizacije rade za dobrobit mladih

– Cilj je događaja osvijestiti mlade da imaju pravo na informiranje. Sajam će im pružiti informacije koje ih zanimaju. – poručuju iz Udruge Zamisli.

FFZG

Dan otvorenih vrata

Filozofski fakultet pokazuje što ga čini jedinstvenim na zagrebačkom sveučilištu

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane, s posebnim naglaskom na maturante, da se 23. i 24. veljače pridruže profesorima i studentima istog i saznaju sve pojedinosti o studiju na jednom od najvećih fakulteta u Hrvatskoj.