Svijet marketinga

"Crowdfunding" entuzijasti stižu u Osijek na Market&NG konferenciju

web stranice

Studentska udruga Bookmark u suradnji s Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta priprema Market&NG konferenciju. Događaj će okupiti brojne uspješne "crowdfunding" entuzijaste.

Dvodnevna Market&NG konferencija, čija je ovogodišnja tema How to make money online, okupit će poznata i zanimljiva marketinška lica koja su se okušala u crowdfunding kampanjama. Predavanja će se održati 9. i 10. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a predavat će između ostalog Hrvoje Bujas, vlasnik portala Crno jaje, Ingrid Divković, blogerica koja je prošle godine pisala pod sponzorstvom Coca Cola Bloggers Network Adria i Alis Marić Pečarić, osnivačica popularne stranice Čitaj knjigu koja skuplja sve knjigoljupce na jedno mjesto.

Dio konferencije čine radionice na kojima će svi zainterersirani moći nešto naučiti na interaktivan način. Zbog održavanja radionice Maja Sepetavac i Ana Teskera iz Brlog pivovare u Osijek će doći čak iz Zadra. Ovaj ženski dvojac putem crowfunding kampanje skupio je dovoljno novca da otvori zadružnu pivovaru, a o svojem pivu Plavuša otkrit će više na radionici. Svoja iskustva i savjete podijelit će Mihovil Grgurić i Tin Vidović iz agencije Udonis, a dolaze i Hrvoje Kordić i Ivan Ferenčak iz 4HOGS, tvrtke za proizvodnju društvenih igara.

Drugi dan konferencije zatvorit će PechaKucha Night u Esseker centru, s početkom u 20:20 sati. Očekuje vas poznati japanski format prezentacije čija se uspješnost temelji na određenim pravilima. Svatko tko se predstavlja na raspolaganju ima točno 20 vizualnih materijala i 20 sekundi za priču o sebi, odnosno, točno 6 minuta i 40 sekundi slave prije nego na red stiže sljedeći kreativac.

PechaKucha Night Osijek dovodi brojne predavače. Neki od njih su Hrvoje Hafner, osnivač portala Crowdfunding.hr, Yves Taquet, organizator jednog od prvih crowdfunding glazbenih festivala na svijetu – Goulash Disko Music Festival. Iz susjedne Slovenije dolazi nam Luka Stanovnik iz agencije Bright Visuals koja je izradila nekoliko  videa za najbolje crowdfunding slovenske kampanje. Moći ćete poslušati i Olega Maštruka koji je crowdfunding kampanjama skupljao novac za svoja putovanja, a na ovom događaju pričat će o četiri kampanje za putopise.

Organizator Market&NG konferencije je studentska udruga Bookmark zajedno s Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta. Za više informacija o programu pratite službenu stranicu udruge i Facebook stranicu Market&NG konferencija.

Komentari na članak

Vezani članci

Ekonomski fakultet u Splitu

Dvodnevna konferencija

Vodeći globalni poduzetnici Chicago Super Six na splitskom Ekonomskom fakultetu

U Splitu će se 5. i 6. listopada održati poduzetnička konferencija „Global Opportunities Beyond Borders“ podijeljena na dva dijela – „Move it forward“ te „Pitch competition“.

Natjecanje "Next Balkans"

Industrija kreativnih rješenja

"Next Balkans" omogućuje idejama da ugledaju svjetlo kampanja

Pozivaju se svi zainteresirani pojedinci, kreativne agencije, tvrke i agencije za odnose s javnošću da dokažu svoje odlične ideje, koncepte, slogane i zamisli u industriji kreativnih rješenja na natjecanju "Next Balkans".

Očuvanje okoliša

Ujedinjenje mladih Europljana

Nagrađivanom studentskom projektu „Europe on Track“ u fokusu održivost i klimatske promjene

AEGEE-Zagreb spremno započinje s 5. izdanjem projekta „Europe on Track“. U njegovu će se sklopu od 24. do 28. ožujka na različitim zagrebačkim lokacijama održati niz aktivnosti posvećenih održivosti i klimatskim promjenama.

Regrutacija

AIESEC Hrvatska

AIESEC prima nove članove, uključite se u najveću studentsku organizaciju

Udruga trenutno organizira regrutaciju novih članova i traži mlade i ambiciozne studente koji žele aktivno sudjelovati u rješavanju problema na globalnoj razini.

Zgrada

Povezivanje sporta i „businessa“

Najveća sportska konferencija BUS u ožujku na Ekonomskom fakultetu

Brojna velika imena sportske scene pristižu na veliku konferenciju o sportu i „businessu“ Hrvatske studentske asocijacije. Besplatno rezervirajte svoje mjesto.