LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Advent na Savi

Cijene na Adventu Sveučilišta: jesu li prikladne studentskom budžetu?

Počeo je Advent Sveučilišta koji se održava u krugu SD „Stjepan Radić“, evo kakve cijene vas očekuju.

Počeo je Advent Sveučilišta koji se održava u krugu SD „Stjepan Radić“, evo kakve cijene vas očekuju.

Fritule, hot dogovi, kuhano vino i ostale delicije koje možete pronaći na adventskim kućicama često premašuju studentski budžet. No, na Adventu namijenjenom upravo studentima, situacija ne bi trebala biti takva – stvarno i nije.

Počeo je Advent na Savi koji će se održavati od 13. do 18. prosinca u krugu studentskog doma„Stjepan Radić“, a u kućici Studentskog centra u Zagrebu pronaći ćete raznoliku ponudu, ali posebno primamljive su cijene.
 


VEZANO: Advent Sveučilišta u Zagrebu: evo što vas očekuje



Fritule ćete tamo pronaći za svega dva eura, a ista situacija je i s hot dogom. Kobasicom u pecivu ćete ipak platiti 50 centi više, no to je i dalje daleko manje od cijena glavnog Adventa u Zagrebu, gdje se cijene fritula kreću od četiri eura pa na dalje, a dobru kobasicu ili hot dog ćete platiti oko sedam eura, što je daleko skuplje od Adventa na Savi.

Nadalje, kuhano vino možete popiti za svega tri eura, dok ćete drugdje teško pronaći isto piće za manje od pet eura. Cijena ostalih pića kreće se od dva do tri eura, što je sasvim prihvatljivo studentskom budžetu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski centar Zagreb (@sczagreb)



Osim što je ponuda znatno jeftinija, posjetitelje Adventa očekuju koncerti i razne druge aktivnosti.
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA