LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Move It Forward Rijeka – sigurne i osnaŽENE”

Centar tehničke kulture Rijeka poziva žene na radionicu o digitalnom poduzetništvu

Na ovoj će radionici polaznice, u odnosu na zadanu temu, biti osposobljene za izradu mobilne aplikacije odnosno izgradnju/pokretanje vlastite web-stranice.

Na ovoj će radionici polaznice, u odnosu na zadanu temu, biti osposobljene za izradu mobilne aplikacije odnosno izgradnju/pokretanje vlastite web-stranice.

Centar tehničke kulture Rijeka poziva na prijavu za dvodnevnu radionicu Move It Forward Rijeka – sigurne i osnaŽENE namijenjenu ženama svih dobnih skupina s ciljem njihovog poticanja na bavljenje digitalnim poduzetništvom.

Besplatna radionica, koja će se održati 3. i 4. ožujka u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka, ne podrazumijeva prethodna znanja iz digitalnog poduzetništva i usmjerena je na izgradnju skupova vještina i samopouzdanja žena za pokretanje digitalnih start-up inkubatora te, konačno, pokretanje vlastitih poslova u domeni digitalnog poduzetništva.

Move It Forward kao projekt čiji je radionica dio izravno uključuje žene u prepoznavanje društvenih izazova koji utječu na njihove zajednice i podržava ih u razvoju rješenja za njihovu dobrobit. Tako su dvije ključne riječke teme koje odražavaju recentne izazove, nasilje prema ženama u virtualnom svijetu te smanjenje menstrualnog siromaštva, odnosno veća dostupnost menstrualnih potrepština i svijest o potrebama žena za vrijeme menstruacije.

Na ovoj će konkretnoj radionici polaznice, u odnosu na zadanu temu, biti osposobljene za izradu mobilne aplikacije odnosno izgradnju/pokretanje vlastite web-stranice. Rezultati događaja su projekti/poslovne ideje koje se bave socijalnim izazovima s društvenim utjecajem lokalne relevantnosti, te osiguravanje podrške na radionici nastalim inicijativama i nakon njenog završetka kontinuiranim praćenje projekata od strane mentora i trenera.

Detaljne informacije, kao i poveznica za prijavu dostupne su na stranicama Centra tehničke kulture Rijeka.
FOTO: UNSPLASH