Institut za razvoj obrazovanja

Besplatno savjetovanje za one koji žele studirati u inozemstvu

Besplatno savjetovanje za studiranje u inozemstvu

Institut za razvoj obrazovanja u Zagrebu organizira besplatno savjetovanje učenicima i studentima koji žele nastaviti sa svojim obrazovanjem u inozemstvu. Prijavite se i saznajte sve potrebne informacije.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) tijekom mjeseca ožujka organizira dva besplatna obrazovna savjetovanja za učenike i studente koji žele studirati u inozemstvu. Ovim putem poziva sve zainteresirane učenike i studente da se pridruže i saznaju sve što ih zanima o mogućnostima studiranja u inozemstvu. Obrazovna savjetovanja održat će se na adresi Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb.

U četvrtak, 10. ožujka 2016. od 18 do 19 sati obrazovna savjetnica u IRO-u govorit će o odabiru programa, pronalasku financijske potpore i prijavi na studijske programe u inozemstvu.

Zatim će u utorak, 15. ožujka od 18 do 19 sati Maja Balen, obrazovna savjetnica u IRO-u, predstaviti mogućnosti upisa diplomskog i poslijediplomskog studija u SAD-u uz praktične smjernice za odabir studijskih programa, pronalazak financijske potpore i prijavu na sveučilišta u SAD-u.

Ulaz na sva savjetovanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu putem online prijavnog obrasca dostupnog na poveznici. Za sve dodatne informacije posjetite Facebook stranice Tražim stipendiju  i Želim studirati u inozemstvu ili se obratite Institutu za razvoj obrazovanja (telefon: 01/4817-195; e-mail: mbalen@iro.hr).

Komentari na članak

Vezani članci

Farah Džanković

Intervju s Farah Džanković

Mukotrpan put do studija u inozemstvu – isplati se!

Dvadesetogodišnja studentica medicine iz Sarajeva predstavila nam je svoj put do studija u Grazu. Prenosimo vam njena iskustva.

IRO

Predstavljanje IRO-a u Zagrebu i Rijeci

Organizator Sajma stipendija održat će niz stručnih predavanja i radionica za posjetitelje

IRO će predstaviti niz jedinstvenih usluga i resursa za uspješan pronalazak studijskih programa i raznih oblika financijske pomoći za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

CM

Regrutacija u community management timu

Kreativnom i dinamičnom praksom u CM timu zakorači u svijet društvenih mreža

Udruga SIK i središnji studentski portal u potrazi su za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu za upravljanje društvenim mrežama. U nastavku saznaj što sve dinamični posao CM-a obuhvaća i pošalji svoju prijavu do 17. ožujka.

KOZa

Kviz općeg znanja

Nova adventska KOZa stiže u nedjelju

Svaka ekipa može se sastojati od dva do četiri člana, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu ekipe. Kao i dosad, KOZu prati cijeli niz vjernih "pastira" koji natjecateljima donose vrijedne nagrade.

Škola o medijima 2014

SKAC_ST

Škola o medijima 2014: „Mladi u javnom prostoru medija“

Od 22. do 28. rujna 2014. godine u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu održat će se Škola o medijima, a ovogodišnja tema je „Mladi u javnom prostoru medija“.