Institut za razvoj obrazovanja

Besplatno savjetovanje za one koji žele studirati u inozemstvu

Besplatno savjetovanje za studiranje u inozemstvu

Institut za razvoj obrazovanja u Zagrebu organizira besplatno savjetovanje učenicima i studentima koji žele nastaviti sa svojim obrazovanjem u inozemstvu. Prijavite se i saznajte sve potrebne informacije.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) tijekom mjeseca ožujka organizira dva besplatna obrazovna savjetovanja za učenike i studente koji žele studirati u inozemstvu. Ovim putem poziva sve zainteresirane učenike i studente da se pridruže i saznaju sve što ih zanima o mogućnostima studiranja u inozemstvu. Obrazovna savjetovanja održat će se na adresi Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb.

U četvrtak, 10. ožujka 2016. od 18 do 19 sati obrazovna savjetnica u IRO-u govorit će o odabiru programa, pronalasku financijske potpore i prijavi na studijske programe u inozemstvu.

Zatim će u utorak, 15. ožujka od 18 do 19 sati Maja Balen, obrazovna savjetnica u IRO-u, predstaviti mogućnosti upisa diplomskog i poslijediplomskog studija u SAD-u uz praktične smjernice za odabir studijskih programa, pronalazak financijske potpore i prijavu na sveučilišta u SAD-u.

Ulaz na sva savjetovanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu putem online prijavnog obrasca dostupnog na poveznici. Za sve dodatne informacije posjetite Facebook stranice Tražim stipendiju  i Želim studirati u inozemstvu ili se obratite Institutu za razvoj obrazovanja (telefon: 01/4817-195; e-mail: mbalen@iro.hr).

Komentari na članak

Vezani članci

Tokyo, Japan

Program MIRAI 2015.

Prilika za studentsku razmjenu u Japanu

Program MIRAI, u organizaciji japanske Vlade, nudi priliku za studentsku razmjenu u Tokiju za 150 internacionalnih studenata. Jedno mjesto osigurano je i za studenticu ili studenta iz Hrvatske, a prijave se primaju do 23. listopada 2015.

Putovanje

Studentska mobilnost

U tijeku natječaj za Erasmus+ studijski boravak za studente zadarskog Sveučilišta

Zainteresirani studenti, koji imaju težinski prosjek svih ocjena sa svih razina studija jednak ili iznad 3,500, mogu se prijaviti na Natječaj za studijski boravak u okviru Erasmus+ programa studentske razmjene do 23. ožujka.

Promocija

Učenje njemačkog jezika u Bavarskoj

Stipendija za učenje njemačkog jezika pokriva troškove tečaja, hrane i smještaja

Država Bavarska je raspisala i ove godine natječaj za stipendiju za ljetnu školu njemačkog jezika. Iskoristite ovu izvrsnu priliku i usavršite svoje znanje njemačkog jezika.

Kasne dvadesete

Financijska podrška

Jedinstvena stipendija Samobora za učenike, studente i glazbenike

Do 30. listopada otvoren je Natječaj za stipendije Grada Samobora. One se dodjeljuju u mjesečnim iznosima od 500, 600, 800 i 1000 kuna za tekuću školsku, odnosno akademsku godinu.

Kviz Kluba Zona

Program Kluba Zona

Splitski studenti pripremaju povijesno-književnu poslasticu za kvizomane

Udruga iTHEom i Udruga studenata povijesti Toma Arhiđakon pripremaju 40 pitanja iz povijesti i književnosti za sveznalice. U tijeku su prijave natjecateljskih ekipa.