Važnost multikulturalizma

Ako želite učiti o drugim kulturama, prijavite se na razmjenu mladih „CultureCrash"

Raznolikost, ljubav

Ciljevi su ovog programa jačanje osjećaja pripadnosti i samosvjesnosti pripadnika nacionalnih manjina, promicanje vrijednosti multikulturalizma te učenje o drugim kulturama i smanjivanje diskriminacije i netolerancije.

Udruga Manufaktura kolektiv iz Rijeke, koja okuplja studente i studentice kulturanih studija Filozofskog fakulteta u Rijeci, u suradnji s udrugom EU korak organizira razmjenu mladih pod nazivom CultureCrash. 30 sudionika iz Grčke, Litve, Slovenije, Srbije i Hrvatske boravit će u sklopu ove razmjene u Rijeci, i to od 19. do 26. svibnja 2018. godine  

Ciljevi su ovog programa jačanje osjećaja pripadnosti i samosvjesnosti pripadnika nacionalnih manjina, promicanje vrijednosti multikulturalizma te učenje o drugim kulturama i smanjivanje diskriminacije i netolerancije.

Ako imate između 18 i 30 godina, možete komunicirati na engleskom jeziku i interesira vas učenje o drugim kulturama i dijeljenje svoje vlastite kulture, prijavite se na CultureCrash putem emaila natali.eukorak@mail.inet.hr. Sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

11. Hartera festival

Povrat ulaznica za festival Hartera

Ne zaboravite tražiti povrat novca za svoje karte za Harteru!

Nakon ovih datuma, povrat novca za kupljene karte festivala Hartera neće bit moguć.

Počinje peti Rijeka Tattoo Expo

„Tattoo artisti“ dolaze u Rijeku

Počinje peti „Rijeka Tattoo Expo“

Osim natjecateljskog dijela, koji se sastoji od tri kategorije dnevno u kojima se „tattoo artisti“ natječu za titulu najboljega, konvencija ove godine nudi bogat popratni program.

Studenti

NAGRADNI NATJEČAJ

Agencija za mobilnost i programe EU i Eurodesk nagrađuju najinkluzivnije projekte

Na nagradni natječaj Erasmus+ programa možete se prijaviti do 7. rujna 2018. godine. Sudjelovati mogu sve organizacije koje su provele projekte u okviru navedenog programa i to u području mladih.

Studenti

Najveća studentska udruga na svijetu

AIESEC traži nove članove

Postaneš li član AIESEC-a imaš priliku razviti ove i mnoge druge vještine kao i testirati svoje znanje prije nego što započneš svoju karijeru.

Kape u zraku

Sveučilište u Zagrebu

Izašli rezultati natječaja za program studentske razmjene ERASMUS+

Studenti koji nisu uspjeli ući u program razmjene mogu uložiti žalbu povjerenstvu visokog učilišta u roku od osam dana od objave rezultata natječaja.