LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterska praksa u SIK-u

Ako su vam društvenost i svestranost najveće kvalitete, ovo je prilika da ih obogatite konkretnim vještinama

Nemate iskustva, a zaista biste se htjeli okušati u javnom govorništvu, pisanju, upravljanju društvenim mrežama i ponekada se jednostavno malo družiti? Prijavite se do 14. listopada 2018. i svojim afinitetima pridružite adekvatna znanja.

Nemate iskustva, a zaista biste se htjeli okušati u javnom govorništvu, pisanju, upravljanju društvenim mrežama i ponekada se jednostavno malo družiti? Prijavite se do 14. listopada 2018. i svojim afinitetima pridružite adekvatna znanja.

U školi i na fakultetu uvijek su vas odabirali za predstavnike ili ste općenito bili glasnogovornici skupine u kojoj se nalazite jer lako sklapate prijateljstva, nije vam teško iznijeti svoja razmišljanja naglas, kao ni na društvenim mrežama koje često koristite jer na njima imate toliko prijatelja s kojima svakodnevno komunicirate? Zvučite kao idealni članovi tima društvene suradnje koja djeluje u udruzi Studentski informativni kutak. Kao što samo ime tima kaže, tražimo društvene timske igrače kojima su tipkanje i brbljanje u krvi. Nije nam važno koliko iskustva imate iza sebe, motiviranost i volja za učenjem sve su što vam je potrebno da zablistate u ovom veselom i glasnom timu.

Čime se točno bave? Članovi društvene suradnje u jednom trenutku pišu poslovni mail, u drugom objavljuju na društvenim mrežama, a u trećem već trče na event gdje prezentiraju rad svog i rad ostalih timova svima koji žele slušati. Ove marljive pčelice vole i dijeliti znanje s drugima, kao i učiti od iskusnih veterana, a uz to brinu da im mreža kontakata uvijek bude puna kako bi provođenje različitih projekata teklo što glađe. Ni multitasking im nije strana pojava. Osim toga, svestrani društvenjaci redovito sklapaju suradnje s raznim udrugama i institucijama, vole razvijati svoje prezentacijske i govorničke vještine, a povremeno pisanje objava za portal nije im mrzak zadatak. Naravno, ni opuštena druženja ne zvuče im nimalo loše.

 
S članovima društvene suradnje baš nikada nije dosadno, FOTO: Studentski.hr

Zahvaljujući širokom opsegu naših aktivnosti, u društvenoj suradnji svoje mjesto pod suncem naći će zaljubljenici u projektni, event i/ili community management, još neotkrivene zvijezde javnog govorništva – a ako vam neki od ovih poslova zvuče zanimljivo iako još uvijek niste sigurni čime se u životu želite baviti, nemojte propustiti ovu priliku. Svojoj svestranosti dopustite da izađe na vidjelo i okušajte se u svemu što vas zanima bruseći pritom uz druge članove tima vještine prijeko potrebne za ovu izrazito dinamičnu poslovnu sferu. Naši su društvenjaci maheri u svemu što rade, a najbolji je pokazatelj njihove spremnosti za poslovni svijet činjenica da mnogi od njih već i izvan udruge rade ono što vole i u tome uživaju.

Za postajanje članom tima nije potrebno mnogo: prijavite se slanjem životopisa i motivacijskog pisma na ljudski.resursi@studentski.hr do 14. listopada u 23:59 h s naznakom Želim se priključiti društvenoj suradnji! i ponesite hrpu pozitivne energije kad vas pozovemo na intervju.

Ako mislite da se ipak ne biste uklopili u ovaj tim, možda ste stvoreni za neki drugi od naših timova: redakciju, community management, PR, marketing, ljudske potencijale. Sve informacije o njima nalaze se na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR