Volonterska praksa u SIK-u

Ako su vam društvenost i svestranost najveće kvalitete, ovo je prilika da ih obogatite konkretnim vještinama

Društvena suradnja - naslovna

Nemate iskustva, a zaista biste se htjeli okušati u javnom govorništvu, pisanju, upravljanju društvenim mrežama i ponekada se jednostavno malo družiti? Prijavite se do 14. listopada 2018. i svojim afinitetima pridružite adekvatna znanja.

U školi i na fakultetu uvijek su vas odabirali za predstavnike ili ste općenito bili glasnogovornici skupine u kojoj se nalazite jer lako sklapate prijateljstva, nije vam teško iznijeti svoja razmišljanja naglas, kao ni na društvenim mrežama koje često koristite jer na njima imate toliko prijatelja s kojima svakodnevno komunicirate? Zvučite kao idealni članovi tima društvene suradnje koja djeluje u udruzi Studentski informativni kutak. Kao što samo ime tima kaže, tražimo društvene timske igrače kojima su tipkanje i brbljanje u krvi. Nije nam važno koliko iskustva imate iza sebe, motiviranost i volja za učenjem sve su što vam je potrebno da zablistate u ovom veselom i glasnom timu.

Čime se točno bave? Članovi društvene suradnje u jednom trenutku pišu poslovni mail, u drugom objavljuju na društvenim mrežama, a u trećem već trče na event gdje prezentiraju rad svog i rad ostalih timova svima koji žele slušati. Ove marljive pčelice vole i dijeliti znanje s drugima, kao i učiti od iskusnih veterana, a uz to brinu da im mreža kontakata uvijek bude puna kako bi provođenje različitih projekata teklo što glađe. Ni multitasking im nije strana pojava. Osim toga, svestrani društvenjaci redovito sklapaju suradnje s raznim udrugama i institucijama, vole razvijati svoje prezentacijske i govorničke vještine, a povremeno pisanje objava za portal nije im mrzak zadatak. Naravno, ni opuštena druženja ne zvuče im nimalo loše.

 
S članovima društvene suradnje baš nikada nije dosadno, FOTO: Studentski.hr

Zahvaljujući širokom opsegu naših aktivnosti, u društvenoj suradnji svoje mjesto pod suncem naći će zaljubljenici u projektni, event i/ili community management, još neotkrivene zvijezde javnog govorništva – a ako vam neki od ovih poslova zvuče zanimljivo iako još uvijek niste sigurni čime se u životu želite baviti, nemojte propustiti ovu priliku. Svojoj svestranosti dopustite da izađe na vidjelo i okušajte se u svemu što vas zanima bruseći pritom uz druge članove tima vještine prijeko potrebne za ovu izrazito dinamičnu poslovnu sferu. Naši su društvenjaci maheri u svemu što rade, a najbolji je pokazatelj njihove spremnosti za poslovni svijet činjenica da mnogi od njih već i izvan udruge rade ono što vole i u tome uživaju.

Za postajanje članom tima nije potrebno mnogo: prijavite se slanjem životopisa i motivacijskog pisma na ljudski.resursi@studentski.hr do 14. listopada u 23:59 h s naznakom Želim se priključiti društvenoj suradnji! i ponesite hrpu pozitivne energije kad vas pozovemo na intervju.

Ako mislite da se ipak ne biste uklopili u ovaj tim, možda ste stvoreni za neki drugi od naših timova: redakciju, community management, PR, marketing, ljudske potencijale. Sve informacije o njima nalaze se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Ljudi u busu

Sandy Milinković

Vodič za vožnju riječkim busevima

Kad me mama prvi put poslala na bus, odmah mi je savjetovala da ne sjednem nigdje blizu gume. Kad sam se vratila kući s jetrom na čelu, shvatila sam zašto.

MKT

Volonterska praksa u SIK-u

Stjecanje marketinških vještina nikad nije bilo lakše

Kampanje, analitika ili newsletter marketing — sve ovo možeš raditi u našem marketing timu! Prijavi se do 21. listopada i stekni iskustvo kojim ćeš budućeg poslodavca oboriti s nogu.

http://hannahreveur.tumblr.com/post/145878892455/13062016-it-has-been-quite-a-while-since-i

Savjeti za učenje

Uspješnim multitaskingom do uspješnog polaganja ispita

Donosimo vam četiri savjeta za uspješan multitasking kojim ćete poboljšati produktivnost za vrijeme ispitnih rokova.

Tražimo HR-ovce

Volontiranje u SIK-u

Nudimo ti praksu u upravljanju ljudskim resursima

Tim upravljanja ljudskim resursima brine se o svim drugim timovima naše udruge, organizira nezaboravna druženja i planira svima nam korisne radionice. Ako želiš postati njegovim dijelom te i sam steći brojna nova znanja, prijavi se za praksu do 21. listopada.

Cvjetno naselje/učionica

Poštivanje pravila

Domski odbor najavio kontrolu korištenja učionice na „Cvjetnom”

Domski odbor SD-a „Cvjetno naselje” podsjeća na pravila korištenja učionice i najavljuje pojačanu kontrolu korisnika.