UniSport HR nacionalno prvenstvo

Zagrebački sveučilišni karatisti nacionalni prvaci u trima kategorijama

Karate

Osim Zagrepčana, slavili su Splićani, Riječani, Osječani i predstavnice Sveučilišta Sjever.

Sportska dvorana Ekonomskog fakulteta u nedjelju, 24. veljače, bila je domaćin UniSport HR nacionalnom prvenstvu u karateu, a predstavnici hrvatskih sveučilišta nisu gubili vrijeme. Natjecanje je održano u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, a najuspješniji su bili karatisti Sveučilišta u Zagrebu, osvojivši titulu nacionalnog prvaka u ukupnoj, muškoj i ženskoj konkurenciji.

Drugo je mjesto, također u ukupnoj, muškoj i ženskoj konkurenciji zauzelo Sveučilište u Splitu, a treće su mjesto podijelila tri sveučilišta. U ukupnoj konkurenciji broncu su odnijeli Osječani, Riječani su slavili u muškoj konkurenciji, dok su se studentice Sveučilišta Sjever popele na tron u ženskoj konkurenciji.

Budući da se ovog ljeta u Zagrebu održava EUSA Combat Championship, ovo je nacionalno prvenstvo bilo odlična priprema, i u natjecateljskom i u organizacijskom smislu, smatraju u UniSportu HR.

Komentari na članak

Vezani članci

Raspored sportova 2014 Split

UniSport Split

Objavljen kalendar natjecanja za drugi semestar

Sveučilišna športska udruga UniSport Split objavila je kalendar natjecanja za drugu polovicu akademske godine 2013/2014.

Sveučilišna košarka

Sveučilišno prvenstvo Hrvatske

UNISPORT - Odigrane poluzavršnice u muškoj košarci i rukometu

Sveučilišno prvenstvo Hrvatske u muškoj košarci i rukometu došlo je do poluzavršnice. Natjecanje u košarci se održavalo na Zagrebačkom velesajmu, dok su rukometaši igrali final four na Matinovki.

Frizbi

Manifestacija u Rijeci

Pregršt aktivnosti obilježit će Studentski dan sporta

Ovog se četvrtka održava Studentski dan sporta na kojemu će studenti imati priliku zaigrati brojne sportove, čuti informacije o projektu „RiStart” te se dobro zabaviti.

Europske sveučilišne igre - karate

Europske sveučilišne igre

Prva odličja za hrvatske karatiste i veslače

U Zagrebu su dodijeljena odličja iz veslanja i karatea, a na postoljima su se našli brojni hrvatski sportaši.

UniSport natjecanje u badmintonu

Splitski sveučilišni sportski savez

Traju prijave za Sveučilišno prvenstvo u badmintonu

Zainteresirani se mogu prijaviti do 9. studenog do 12 sati, a natjecanje će se održati u Osnovnoj školi Visoka u Splitu.