LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
VOLONTIRANJEM DO ZNANJA

Stekni vrijedno iskustvo UniSport ViLA akademiji!

Otvorene su prijave za nacionalnu volontersku i leadership akademiju, volonteri će imati priliku naučiti sve o organizaciji velikih međunarodnih sportskih projekata i još puno toga.

Otvorene su prijave za nacionalnu volontersku i leadership akademiju, volonteri će imati priliku naučiti sve o organizaciji velikih međunarodnih sportskih projekata i još puno toga.

Mladi ljudi koji dijele ljubav prema sportu i event menadžmentu imaju odličnu prijavu za stjecanjem vrijednog znanja i iskustva na nacionalnoj volonterskoj i leadership akademiji UniSport ViLA. 
 


VEZANO: Zanimljiva atrakcija: muzej posjetiteljima ponudio izradu ljubavnog eliksira!


 

„Želimo potaknuti daljnji razvoj baze volontera kako bi na jednom mjestu okupili sve prilike za volontiranje u sportu te nastavili niz odlično organiziranih sportskih projekata kojima je u fokusu volonter. ViLA je zamišljena kao središte i poveznica organiziranih sportskih volonterskih programa gdje organizatori i volonteri mogu usavršiti svoje vještine ali i podijeliti iskustva.“ – stoji na stranici UniSport-a.

 

Event menadžment


Na Akademiji će volonteri imati priliku sudjelovati na općim i specifičnim radionicama o event menadžmentu na kojima će saznati osnovne informacije o organizaciji velikih međunarodnih sportskih projekata, volontiranju kao dijelu tih manifestacija te se aktivno uključiti u organizaciju događaja Hrvatskog akademskog sportskog saveza. 

Iz UniSporta navode da će predavači biti osobe sa značajnim iskustvom na voditeljskim pozicijama u sportskom menadžmentu koji će provoditi radionice kroz šest mjeseci. 

Volonteri povezani s UniSport-om Hrvatska već godinama sudjeluju u organizaciji sportskih događanja diljem Hrvatske, uključujući Europsko prvenstvo u vaterpolu u Splitu, ali i Eurobasket, Davis Cup, Europsko i Svjetsko rukometno prvenstvo, Europske sveučilišne igre i ostala europska i svjetska sveučilišna prvenstva.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice
FOTO: UNISPORT