UniSport prvenstva

Sveučilište u Splitu organizira sportska natjecanja tijekom lipnja

Split

Ekipe mogu sačinjavati studenti s različitih fakulteta. Prijave su otvorene do 13. lipnja.

Splitski sveučilišni sportski savez organizira UniSport prvenstva Sveučilišta u cageballustreetballu i odbojci na pijesku za 2016. godinu, a vremena za prijavu je ostalo još malo. 

Odbojka na pijesku održat će se u srijedu 15. lipnja s početkom u 9 sati na odbojkaškim terenima na Žnjanu, ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji. Dan kasnije, 16. lipnja, s početkom u 16 sati na sportskom terenu ispred studentskog doma Bruno Bošić započet će natjecanja u cageballu i streetballu

Prijave traju najkasnije do ponedjeljka 13. lipnja, do 12 sati. Šalju se na elektroničku adresu sport@unist.hr. Prijava mora sadržavati: ime i prezime studenata, datum rođenja, OIB, broj indeksa i kontakt voditelja ekipe). Sva su tri natjecanja Otvorena prvenstva Sveučilišta u Splitu te ekipe mogu sačinjavati studenti s različitih fakulteta.

Dodatne informacije pronađite na mrežnim stranicama Sveučilišta u Splitu. 

Komentari na članak

Vezani članci

Natječaj Portanova Fashion Incubatora

Natječaj Portanova Fashion Incubatora

Prijavite se na najutjecajnije regionalno natjecanje mladih modnih dizajnera

Preostalo je mjesec dana prijave na novi Portanova Fashion Incubator na kojem će najbolji mladi i neafirmirani modni dizajner osvojiti nagradu pod pokroviteljstvom Perwolla.

United Kingdom

TOP 10

Top deset sveučilišta u Velikoj Britaniji

Prema istraživanju Lloyds Bank Quality of Student Life o kvaliteti studentskog života u Ujedinjenom Kraljevstvu, Loughborough University zauzeo je prvo mjesto.

Zlatni indeks 2016

Udruga eStudent

Studenti ocjenjuju i nagrađuju poduzeća projektom „Zlatni indeks“

Zlatni indeks projekt je u kojemu su poduzeća koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata nagrađena jedinstvenom nagradom na području Republike Hrvatske, ali i šire.

Silente

Akcija „Ti & Silente”

Zapjevajte s grupom Silente na pozornici Doma sportova

Grupa Silente pokreće akciju u kojoj će njihovi fanovi dobiti priliku nastupiti zajedno s popularnim Dubrovčanima na najvećem koncertu njihove karijere – u Domu sportova 20. veljače.

Državni turnir mladih prirodoslovaca 2018, finale

Eksperimentalno učeničko natjecanje

Proglašeni pobjednici turnira mladih prirodoslovaca, studenti ih pripremaju za natjecanje u Bjelorusiji

Marita Machata, učenica zagrebačke Osnovne škole Tina Ujevića, pobjednica je 5. državnog turnira mladih prirodoslovaca. Zajedno s još pet učenika, a uz pomoć Istraživačkog centra mladih, predstavljat će Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Minsku.