LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Skladno radno okruženje

QED konferencija stvara harmoniju unutar timova

Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije, kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo, koja je poveznica između harmonije i moderne arhitekture sustava – otkrit će nova Quality in Enterprise Development konferencija.

Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije, kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo, koja je poveznica između harmonije i moderne arhitekture sustava – otkrit će nova Quality in Enterprise Development konferencija.

Jedanaesta u nizu QED konferencija održat će se od 7. do 9. svibnja u Zadru. Kroz različite formate predavanja sudionicama će se predočiti kako stvoriti i zadržati harmoniju unutar timova i organizacija.

Inspiraciju za ovogodišnju temu organizacijski tim tvrtke CROZ pronašao je u japanskim uspjesima u trčanju, konkretno, u štafetnom timskom maratonskom trčanju. Vođeni kulturološkim konceptom WA, odnosno grupnom harmonijom, uspjeli su ostvariti vrhunske rezultate u sportu koji baš i nije svojstven za Japance. Ista etika diktira da cilj nije individualna slava, već se grupni uspjeh koristi i na radnom mjestu. Tim je uvjeren da nema velikih razlika između nas i Japanaca kad je riječ o grupnoj harmoniji te izvlačenju najboljeg iz pojedinca u svrhu postizanja zajedničkog cilja.

Konferencija Quality in Enterprise Development već niz godina istražuje aktualne aspekte kvalitete u razvoju softvera. Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije? Kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo? Koja je poveznica između harmonije i moderne arhitekture sustava? Odgovore na ova, ali i niz drugih pitanja, otkrit će ovogodišnji glavni predavač Richard Sheridan, autor svjetski poznate knjige Joy, Inc. o stvaranju harmonije unutar timova i organizacija; Phaedra Boinodiris iz IBM-a koja će prenijeti najnovija saznanja o području kognitivnog dizajna i načinima utjecaja na organizacije kroz koncept serious gaminga te Yonatan Raz-Friedman, suosnivač najbrže rastućeg britanskog start up-a i osoba koja zna sve o inovativnosti, ali i mnogi drugi domaći i strani stručnjaci.

Sportski dio QED-a i ove godine uključuje sudjelovanje na utrci Wings for life World Run koja se održava u Zadru prvog dana konferencije. Sudionici koji se za sudjelovanje prijave do 24. ožujka imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju za utrku ako u napomenu na obrascu upišu Prijava za Wings for life World Run.

Zainteresirani se mogu prijaviti već danas ispunjavanjem ovog obrasca te iskoristiti popust. Svi detalji vezani uz program, registraciju i predavače dostupni su na internetskoj stranici konferencije.

FOTO: ANITA KLASNIĆ/STUDENTSKI.HR