Povezivanje sporta i „businessa“

Najveća sportska konferencija BUS u ožujku na Ekonomskom fakultetu

Zgrada

Brojna velika imena sportske scene pristižu na veliku konferenciju o sportu i „businessu“ Hrvatske studentske asocijacije. Besplatno rezervirajte svoje mjesto.

Business u sportu (BUS) konferencija je Hrvatske studentske asocijacije nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa. Održat će se 11. ožujka 2017. u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10 sati. Predavanja će se održati u dva dijela, a očekuje se oko 400 sudionika.

Prvi dio konferencije zamišljen je kao niz predavanja u kojima će poznati aktualni, ali i bivši sportaši pokušati prenijeti svoje motive bavljenja sportom. Uz sportaše, kao što je bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, svoju stranu priče ispričat će predstavnici udruga i klubova, sportski novinari, menadžeri i predstavnici partnerskih organizacija koje aktivno podupiru sportske događaje. Završetak prvog dijela obilježit će panel pod nazivom Marketinška i medijska strana sporta u kojem će svoja iskustva s publikom podijeliti istaknuti marketinški stručnjaci i sportski novinari, poput Jure Ozmeca.

Drugi dio konferencije rezerviran je za novi set predavača, među kojima će biti bivša skijašica, trenutna voditeljica komunikacija u Hrvatskom skijaškom savezu i osnivačica PR agencije, Nika Fleiss. Program će se nastaviti panelima fokusirajući se na marketing u sportu i ulogu formalnog obrazovanja sportaša. Nakon pauze, događaj se nastavlja s panelom Marketinške aktivnosti u neprofitabilnim sportovima. Uslijedit će treći panel pod nazivom Sport nekad i sad – prilike i prijetnje aktivnog bavljenja sportom, koji će okupiti bivše sportaše, poput plivača Gordana Kožulja, ali i mladih i aktivnih sportskih nada Sveučilišta u Zagrebu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu. Također, sudionici će moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka trećeg panela te će time službeni program konferencije biti priveden kraju u 18:30. Istovremeno će mnogi partneri imati mogućnost predstaviti svoje proizvode i usluge na promotivnim mjestima ispred same dvorane.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 20 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Više informacija potražite na Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

College2Business konferencija

Konferencija u Zadru

College2Business inspirira mlade za izgradnju karijere u Hrvatskoj

„Naš je san živjeti i uspjeti u Hrvatskoj“ – vizija je konferencije College2Business. Ona se održava 17. ožujka u Zadru, a zatim i u drugim hrvatskim gradovima.

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Konferencija u organizaciji HUOJ-a

PRoživi ideju: sve više studijskih usmjerenja za PR, a studenti sad mogu dobiti uvid i u sam rad u tom području

S obzirom na to da se iskustvo stječe tek nakon ulaska u radni svijet, konferencija PRoživi ideju ove godine omogućuje studentima mali uvid u radni svijet PR-a različitim predavanjima, panelima, ali i radionicama.

Zoran Bekić

Stručna konferencija

Sudionici Dana e-infrastrukture – Srce DEI 2019 sudjeluju u oblikovanju budućnosti znanosti i visokog obrazovanja

– Uz upoznavanje s aktivnostima na projektima HR-ZOO i CroRIS sudionici konferencije imat će mogućnost kroz otvorene i konstruktivne rasprave doprinijeti daljnjoj provedbi ovih projekata, koji će bez dvojbe oblikovati budućnost znanosti i visokog obrazovanja u Hrvatskoj. – istaknuo je zamjenik ravnatelja Srca.

Should I Stay or Should I Go? - Panel

Završena konferencija „Should I Stay or Should I Go?

FOTO: Nakon dvodnevne konferencije studenti i mladi odabrali ostanak u Hrvatskoj

CineStar u zagrebačkom Branimir centru, u kojem se konferencija održala, posjetili su brojni govornici, zvijezde hrvatskog start-up neba, predstavnici velikih hrvatskih tvrtki i državnih institucija.

FOTO

Međunarodna simulacija rada tijela Europske Unije

Svečano otvorena konferencija Model European Union Zagreb

Ove godine se na konferenciju prijavio rekordan broj sudionika te će u svakodnevnim simulacijama sudjelovati njih više od 140. Uz zastupnike u Europskom parlamentu, tu su i ministri pojedinih zemalja članica, novinari i lobisti.