Financijska podrška

Sjever raspisao natječaj za stipendije i za oslobađanje od plaćanja školarine

Novci izbliza

Za određen broj studenata slabijega socioekonomskog statusa koji su prošle godine stekli minimalno 55 ECTS bodova dodjeljuju se stipendije u iznosu od 750 kuna mjesečno, a za dio onih koji su stekli više od 50 bodova moguće je oslobađanje od plaćanja školarine.

Sveučilište Sjever raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija za redovite studente preddiplomskih sveučilišnih i stručnih studija te diplomskih studija. Dodijelit će se za akademsku godinu 2019/2020.

Natječajem su obuhvaćene dvije kategorije – redoviti studenti slabijega socioekonomskog statusa koji su zadovoljili kriterij uspješnosti studiranja, odnosno stekli najmanje 55 ECTS bodova prethodne akademske godine te redoviti studenti slabijega socioekonomskog statusa koji su zadovoljili uvjete napredovanja studiranja, odnosno stekli više od 50 ECTS-a u prethodnoj godini. Za prvu spomenutu kategoriju osigurano je 7 500 kn u pojedinačnom iznosu – po 750 kn za 10 mjeseci. Druga pak kategorija podrazumijeva oslobađanje od plaćanja školarine sukladno upisanim bodovima. 

Natječaj je objavljen 10. veljače 2020, a prijave su moguće 30 dana od tog dana. Dodatne informacije i potrebni obrasci nalaze se na službenoj stranici Sveučilišta Sjever.

Komentari na članak

Vezani članci

RIT Croatia, stipendije

Financijska podrška

RIT Croatia nudi vrijedne stipendije – prijavi se!

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT-a Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se prijavi što prije!

Agencija 404

Predavanje i diskusija u Sveučilišnom centru Varaždin

Bivši studenti Sveučilišta Sjever govore o budućnosti (vizualnih) komunikacija

Alumni Sveučilišta Sjever koji danas rade u agenciji 404 govorit će o svom profesionalnom putu, ali i o tome kako kreativno (ne)komunicirati pred svima zainteresiranima u prostorijama Sveučilišnog centra Varaždin.

Novac

Razvijanje vještina već diplomiranih

Raspisan natječaj za „Hubert H. Humphrey” stipendije u SAD-u

Diplomirani i ujedno zaposleni mogu odvesti svoju karijeru na višu razinu prijavom na natječaj „Hubert H. Humphrey Fellowship” programa, koji je otvoren do 12. svibnja. Stipendija pokriva sve troškove, od školarine i džeparca do zdravstvenog osiguranja, literature i troškova puta u SAD.

umjetnost

Financijska podrška

DigitalBalkan stipendije za studente umjetnosti i dizajna

Stipendija iznosi 1000 USD, a rok za prijavu je 1. svibnja 2018. godine.

pristina

BEA institut organizira

Ljetna škola na Kosovu

BEA institut organizira ljetnu školu na Kosovu, a nudi i stipendiju, prijavite se što prije.