Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupan iznos svake od njih po jednom je studentu 10 tisuća kuna. Prijave su moguće do 19. ožujka u ponoć.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2017/2018. Ukupno će ih primiti 410 kandidata.

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije:

  • A. Stipendije za izvrsnost – studentima koji se nalaze u 10 posto najuspješnijih studenata na studijskom programu za koji se prijavljuju (350 stipendija)
  • B. Stipendije studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike (40 stipendija)
  • C. Stipendije uspješnim studentima sportašima (10 stipendija)
  • D. Stipendije za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa (100 stipendija)

Sve su kategorije namijenjene redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti se mogu prijaviti za stipendiju u samo jednoj kategoriji. Ukupan je iznos svake od njih 10 tisuća kuna. Prijave traju do 19. ožujka u ponoć, a studenti se prijavljuju isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu koristeći svoj elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Detaljne informacije možete pronaći u tekstu natječaja, a za sva dodatna objašnjenja možete se obratiti na mail adresu: stipendije@unizg.hr ili na telefon 01/4564 217. 

Komentari na članak

Vezani članci

Grad Split

Dodjela Rektorovih nagrada

Sveučilište u Splitu otvorilo natječaj za dodjelu Rektorovih nagrada

Do 1. lipnja traju prijave za nagradu koju dodjeljuje splitski rektor, a odnose se na postignuća u akademskoj godini 2016/2017.

Festival europske kratke priče logo

Festival europske kratke priče i CeKaPe

Festival europske kratke priče: Uključite se u natječaj, pošaljite kratku priču i osvojite super nagrade!

FEKP i CeKaPe pozivaju autore i autorice, kratkopričaše i kratkopričašice i sve one koji se takvima osjećaju da se jave s pričama u kojima progovaraju, pozivaju se i suprotstavljaju, dotiču i odmiču, ili na bilo koji drugi način tematiziraju „Amerike”.

https://cdn.pixabay.com/photo/2015/11/07/08/49/hand-1030565__340.jpg

Umjetničko-znanstveni projekt

Uspješna suradnja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje

U umjetničko-znanstveni projekt „Glazba sfera – Musica mundana”, koji organizira Muzička akademija, pridružile su se i druge sastavnice zagrebačkog sveučilišta. Zahvaljujući njima posjetitelje od 9. do 14. travnja očekuju predavanja o planetu Zemlji, Sunčevom sustavu i ekologiji te vrlo zanimljiv multimedijalan događaj.

Razmišljanje

Udruga studenata filozofije Furija poziva na prijavu

Peti međunarodni simpozij studenata filozofije: Suvremene filozofske teme JUNIOR – Filozofija uzvraća udarac

Udruga studenata filozofije Furija poziva vas da prijavite svoje izlaganje na peti međunarodni simpozij studenata filozofije: „Suvremene filozofske teme JUNIOR - Filozofija uzvraća udarac“. Simpozij će se održati od 22. do 24. svibnja 2014. na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Putovanje

Studentska mobilnost

U tijeku natječaj za Erasmus+ studijski boravak za studente zadarskog Sveučilišta

Zainteresirani studenti, koji imaju težinski prosjek svih ocjena sa svih razina studija jednak ili iznad 3,500, mogu se prijaviti na Natječaj za studijski boravak u okviru Erasmus+ programa studentske razmjene do 23. ožujka.