Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupan iznos svake od njih po jednom je studentu 10 tisuća kuna. Prijave su moguće do 19. ožujka u ponoć.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2017/2018. Ukupno će ih primiti 410 kandidata.

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije:

  • A. Stipendije za izvrsnost – studentima koji se nalaze u 10 posto najuspješnijih studenata na studijskom programu za koji se prijavljuju (350 stipendija)
  • B. Stipendije studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike (40 stipendija)
  • C. Stipendije uspješnim studentima sportašima (10 stipendija)
  • D. Stipendije za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa (100 stipendija)

Sve su kategorije namijenjene redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti se mogu prijaviti za stipendiju u samo jednoj kategoriji. Ukupan je iznos svake od njih 10 tisuća kuna. Prijave traju do 19. ožujka u ponoć, a studenti se prijavljuju isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu koristeći svoj elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Detaljne informacije možete pronaći u tekstu natječaja, a za sva dodatna objašnjenja možete se obratiti na mail adresu: stipendije@unizg.hr ili na telefon 01/4564 217. 

Komentari na članak

Vezani članci

Kape u zraku

Sveučilište u Zagrebu

Izašli rezultati natječaja za program studentske razmjene ERASMUS+

Studenti koji nisu uspjeli ući u program razmjene mogu uložiti žalbu povjerenstvu visokog učilišta u roku od osam dana od objave rezultata natječaja.

Stipendija

STIPENDIJA DEPAUW SVEUČILIŠTA

„Vera Scholarship” nudi mogućnost studiranja u dalekoj Indiani

Studenti, ponajprije oni iz Hrvatske i Slovenije, mogu se prijaviti za „Vera Scholarship” do 1. svibnja i tako nastaviti svoje obrazovanje u dalekoj Indiani. Izvrsnost je ključan kriterij za odabir stipendista.

Smaragdni Eco Film Festival

Spoj kulture i ekologije

Smaragdni Eco Film Festival prima filmove o zaštiti okoliša i održivom razvoju

Međunarodni festival kratkog filma SEFF otvorio je prijave za sve mlade filmske umjetnike. Prednost imaju uradci s ekološkom tematikom.

Ready, steady, code natjecanje 2014.

„Ready, steady, code 1.0 hackathon” na FOI-u

Natječaj za programere, nagrada 10 000 kuna

Svi zainteresirani programeri mogu se prijaviti na Ready, steady, code natjecanje do 11. studenog 2014. godine.

Istrian tourism competition

Start-Up udruga

Započeo Istrian Tourism Competition (ITC)

Od 15. svibnja do 30. lipnja 2014. u Puli se održava Istrian Tourism Competition (ITC) na kojem će mlade osobe imati priliku rješavati teme, odnosno case-ove, iz područja turizma.