Financijska podrška

Poznat termin svečanog potpisivanja ugovora o dodjeljivanju stipendije Sveučilišta u Splitu

https://pixabay.com/en/contract-signature-lease-available-1464917/

Dobitnici stipendija Sveučilišta u Splitu potpisati će ugovore o dodjeljivanju stipendije Sveučilišta u Splitu na svečanoj ceremoniji na kojoj će govoriti i sam rektor prof. dr. sc. Dragan Ljutić.

Dobitnici stipendija Sveučilišta u Splitu pozivaju se na svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju. Održat će se u četvrtak, 4. travnja, s početkom u 11 sati u multifunkcionalnoj dvorani u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice. Stipendistima će se tom prilikom obratiti i rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Dragan Ljutić.

Svi dobitnici stipendije, koji su zbog opravdanih razloga spriječeni doći na svečano potpisivanje, mogu se javiti Silviji Rančić u službu za nastavu, kvalitetu i kulturu na broj telefona 558-214 ili na e-mail silvija.rancic@unist.hr kako bi dogovorili drugi termin.

Komentari na članak

Vezani članci

Otvaranje Studentskog Poduzetničkog Inkubatora u Splitu

Sveučilište u Splitu

Otvaranje Studentskog Poduzetničkog Inkubatora u Splitu

Mladi će na Ekonomskom fakultetu imati tehnički opremljen prostor za rad u kojemu će moći razvijati svoje inovacije te dijeliti ideje s drugim poduzetnim kolegama u Inkubatoru.

OTP banka

Savjeti za produktivnije studiranje

Greške koje biste trebali izbjegavati na fakultetu

Nešto što je tipično za svakog studenta jest odgađanje obaveza i ona poznata "sutra ću". Naravno, sve ovisi o vašim sposobnostima i mogućnostima da nadoknadite zaostale obaveze (bilo na faksu ili na studentskom poslu).

Unizg

Projekt Hrvatske školske zaklade

Započele prijave za CSF stipendije

Dodjeljuju se stipendije svim budućim studentima koji će studirati na sveučilištima u Hrvatskoj i BiH.

Trčanje

Sveučilišni sport

U tijeku su prijave za 18. Splitski polumaraton

18. polumaraton za studente će se u organizaciji Splitskog sveučilišnog sportskog saveza održati 25. veljače. Prijave se šalju na adresu elektroničke pošte: sport@unist.hr.

novac

Studiranje u inozemstvu

Nude se stipendije za doktorski i postdoktorski studij u Švicarskoj

Sveučilište u Fribourgu iz Švicarske nudi stipendije stranim znanstvenicima za studij na doktorskoj i postdoktorskoj razini. Prijave se vrše do 28. veljače ili do 31. srpnja, ovisno o željenom početku programa.