Privremene rang liste

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije

Stipendije su dodijeljene u više kategorija, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 000 kuna.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je privremene rang liste dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu. Pravo na prijavu na natječaj za stipendije imali su svi redoviti studenti preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, od 12. do 15. travnja 2016., do 16 sati podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.

Stipendije su dodijeljene u više kategorija, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 000 kuna. Privremene rang liste možete pregledati na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari na članak

Vezani članci

Slovom za svoj zavičaj

Natječaj i dalje traje

Prijavite se za natječaj „Slovom za svoj zavičaj!“

Na natječaju mogu sudjelovati svi studenti s kratkom pričom (između dvije i tri kartice teksta) koja obuhvaća zavičajnu tematiku. Dvadeset najboljih radova bit će objavljeno u prigodnoj knjižici, a tri najbolja rada bit će nagrađena novčanim iznosima od 1000, 500 i 300 kuna.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

Šarenilo

Natječaj za dizajnere

Potraga za studentima koji će kreirati vizualni identitet „Izloga suvremenog zvuka“

Glazbeni festival „Izlog suvremenog zvuka“ nije potpun bez svojeg vizualnog identiteta. Stoga su svi studenti zainteresirani za osmišljavanje plakata za Festival pozvani prijaviti se na natječaj do 28. veljače.

SCZG dvorište

Studentski centar Zagreb

Nove obavijesti vezane uz natječaj za smještaj u studentskim domovima

Donosimo vam popis izjava koje je potrebno priložiti uz zamolbu za smještaj ako koristite stipendije ili zamolbu ne predajete osobno.

Ana Zrna

Sveučilišna pravobraniteljica

Sveučilište u Zagrebu ima novu studentsku pravobraniteljicu

Ana Zrna na skupštini Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu izabrana je za novu sveučilišnu pravobraniteljicu.