Privremene rang liste

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije

Stipendije su dodijeljene u više kategorija, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 000 kuna.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je privremene rang liste dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu. Pravo na prijavu na natječaj za stipendije imali su svi redoviti studenti preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, od 12. do 15. travnja 2016., do 16 sati podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.

Stipendije su dodijeljene u više kategorija, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 000 kuna. Privremene rang liste možete pregledati na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Smještaj u domove: Rješenje žalbi

Objavljeno rješenje Žalbene komisije na rezultate Natječaja za smještaj studenata u studentske domove

Istrian tourism competition

Start-Up udruga

Započeo Istrian Tourism Competition (ITC)

Od 15. svibnja do 30. lipnja 2014. u Puli se održava Istrian Tourism Competition (ITC) na kojem će mlade osobe imati priliku rješavati teme, odnosno case-ove, iz područja turizma.

stipendija

Studiranje u Americi

Stanford University dodjeljuje 100 Knight Hennessy stipendija

Sveučilište u Stanfordu raspisao je natječaj za Knight Hennessy stipendiju za diplomski studij. Stipendija pokriva školarinu, plaću, ostale akademske troškove te dodatnu financijsku pomoć.

https://pixabay.com/en/student-typing-keyboard-text-woman-849825/

Financijska podrška

Sveučilište u Hagu dodjeljuje stipendije u vrijednosti od 5000 eura

Ambicioznim se studentima nudi prilika studirati u Hagu te pritom steći i bogato iskustvo. Potrebno je samo napisati esej kojim pokazuju zašto su „građani svijeta“, a dodatna motivacija može se pronaći u pozamašnom iznosu ponuđene stipendije.

proglašenje pobjednika

Natječaj Ine i udruge eSTUDENT

Proglašenje pobjednika natječaja Rebranddd

INA je s udrugom eSTUDENT raspisala natječaj Rebranddd u kojem su studenti imali priliku osmisliti novi logo Ine kao poslodavca. Nakon dva natjecateljska kruga, dodijelile su se vrijedne novčane nagrade najkreativnijim sudionicima.