Privremene rang liste

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije

Stipendije su dodijeljene u više kategorija, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 000 kuna.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je privremene rang liste dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu. Pravo na prijavu na natječaj za stipendije imali su svi redoviti studenti preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, od 12. do 15. travnja 2016., do 16 sati podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno.

Stipendije su dodijeljene u više kategorija, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 000 kuna. Privremene rang liste možete pregledati na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari na članak

Vezani članci

Logo Sveučilišta

Sveučilište u Rijeci

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaje za stipendije

Svi redoviti studenti Sveučilišta u Rijeci imaju priliku osvojiti stipendiju u jednoj od četiri kategorije.

EStudent hum. turnir

Udruga eSTUDENT

Humanitarni nogometni turnir Kopačka solidarnosti

Udruga eSTUDENT ovaj vikend organizira humanitarni malonogometni turnir u Kušlanovoj ulici. Prikupljat će se sredstva za nabavu tifološke opreme Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

„Pravo“ i Pravni fakultet u Zagrebu se ne poznaju

Većina fakulteta Odluku rektora je odmah provela u djelo, dio fakulteta je to napravio uz malo kašnjenje, dok tri sastavnice nisu učinile ništa po Odluci rektora.

Klub Zona: Na kavi sa Savjetom mladih

Rad kluba za mlade

Raspisan natječaj za suradnike u realizaciji programa Kluba Zona

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade od jeseni 2019. do ljeta 2020. godine. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima.

Ministarstvo branitelja

Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske

Raspisan natječaj za dodjelu braniteljskih stipendija

Za stipendije će se moći prijaviti srednjoškolci i redovni studenti. Mjesečni iznos kojim će biti stipendirani srednjoškolci iznosit će 200 kuna, dok će studenti koji ostvare pravo na stipendiranje primati 500 kuna mjesečno. Studenti poslijediplomskih studija primat će stipdendiju u iznosu od 6 000 kuna za cijelu akademsku godinu.