Radni posjet

Magistrima elektrotehnike i srodnih studija otvoreno 15 doktorskih radnih mjesta

stipendija

Otvoreno je petnaest doktorskih radnih mjesta u šest europskih zemalja, a natječaj traje do 30. rujna 2017.

Veliki porast broja mobilnih uređaja, bežičnih mreža i mogućnosti koje današnji virtualni svijet nudi zahtijeva najfiniju tehnologiju koja bi korisnicima omogućila sve što u tom trenutku požele učiniti. Ako vas ovaj svijet fascinira, a inženjer ste ili inženjerka elektrotehnike, elektronike, telekomunikacija, fotonike ili srodnog studija, nudi vam se prilika pomoću koje biste mogli uspješno usmjeriti profesionalnu karijeru.

Projekt Marie Skłodowska-Curie koji se bavi mrežama za inovativno osposobljavanje (ITN) planira rad na novom visokom kapacitetu i niskoj latentnoj arhitekturi za povratne mreže 5G. Za te je potrebe u šest europskih zemalja otvoreno 15 radnih mjesta na doktorskim studijima. Prijave se podnose pomoću elektroničkog obrasca do 30. rujna 2017. Sve informacije možete pronaći na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Uber vozač

Kreirajte vlastite uvjete rada

Svaki drugi student radi, evo kako brzo pronaći posao s fleksibilnim radnim vremenom

Uz redovita predavanja, ispitne rokove i ostale studentske obaveze, teško je pronaći poslodavca koji bi ponudio idealne uvjete. Možda je ovo vaša prilika za studentski posao iz snova.

Queen Mary University

Stipendije za poslijediplomski studij

Sveučilište Queen Mary u Londonu daje istraživačke stipendije

Rok za podnošenje prijava je 31. siječnja 2016., no kandidate se potiče da to naprave do 15. siječnja kako bi pravovremeno dobili rješenje.

Studij Mediji i komunikacija od jeseni na Sveučilištu Sjever

Novi doktorski studij

Studij Mediji i komunikacija od jeseni na Sveučilištu Sjever

„Osluškujući potrebe naše regije te broja stanovnika koji pripadaju regiji sjeverozapadne Hrvatske, Sveučilište Sjever odlučilo je pokrenuti prvi samostalni inovativni i interdisciplinarni doktorski studij koji će pratiti najsuvremenije trendove znanstvenog pristupa u području medija i komunikacija.“ – istaknuo je rektor Milković.

Studenti doktorskih studija HKS-a

Povijesni čin

Prvi put započelo izvođenje nastave na HKS-ovim doktorskim studijima

Započelo je izvođenje prvih akreditiranih doktorskih studija na HKS-u – studija Povijesti i studija Sociologija: vrijednosti, identitet i društvene promjene.

Konferencija

Međunarodno studentsko natjecanje

FER-ovci napadaju titulu najboljih na Elektrijadi

Nakon što su na prošloj Elektrijadi zadržali titulu najboljih u sportu te drugo mjesto u znanju i generalnom plasmanu, ove će se godine oko 250 studenata FER-a natjecati u 14 znanstvenih i 8 sportskih disciplina.