A92630fc97899472b4ca01ae73f45279485e342f

(+385) 012383223

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Studentski poslovni list Manager, najveći je i jedan od najstarijih projekata Hrvatske studentske asocijacije. Pokrenut je 1995. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i od tada uspješno izlazi i distribuira se studentima svih fakulteta Zagrebačkog sveučilišta.

Kao službeno glasilo Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, najveći broj čitatelja broji upravo tamo. Osim kao studentski poslovni list i službeno glasilo Ekonomskog fakulteta, Manager predstavlja angažirani i motivirani dio studentske populacije koji godinama kontinuiranim naporom gradi ovaj list te unatoč čestim smjenama generacija i krizama u uvjetima rada.

Bivši novinari i članovi Managera danas su respektabilni članovi poslovne zajednice, glavni urednici poslovnih listova i stručnjaci u svojim sektorima. Učlanjenjem u europsku mrežu studentskih listova SPINE distribucija je postala paneuropska. Isto tako, s tiražom od 5000 primjeraka, Manager je postao najveći studentski list u državi.

Uz studentsku populaciju, novim poslovnim zaokretom Manager se distribuira i u ministarstva, druge poslovne novinske redakcije te određene knjižare u samome centru Zagreba.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte