B4b97e9140255807b1b46df3a87a16208be4b779

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Filast je nova vrsta e-trgovine za digitalne umjetnike. Kreiran na dobro provjerenom microstock modelu, cilj je omogućiti jednostavan i jeftin pristup datotekama koje autorima olakšavaju i ubrzavaju rad.

Prilikom izrade kreativnog projekta, korisno je imati pristup pozadinskim elementima, teksturama, zvučnim efektima, glazbi, specijalnim efektima i sl. Korištenje pripremljenih (stock) datoteka, koje su uvijek potrebne, autoru daje više vremena i novaca za važnije stvari.

Postoje tisuće stranica koje nude upravo stock datoteke, no uglavnom nisu rađene za digitalne umjetnike već za nekreativne ljude koji traže gotove produkte. Da bi se našlo nešto korisno, potrebno je potrošiti puno vremena i novaca kako bi se dobili potrebni elementi.

Ideja Filasta je da se sve potrebne stvari nalaze na jednom mjestu, gdje svatko može jednostavno i jeftino prikupiti ono što treba. Sav sadržaj rade upravo umjetnici koji ga i kupuju, čime se garantira da će biti upravo ono što autori traže.

Stranica je trenutno u izradi te će biti dovršena tokom 2014. godine. Informacije o razvitku se mogu pratiti putem maila (registracija na www.filast.co) ili putem društvenih mreža.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte