Ae1020753987fed560db3de45dd67656e450589a

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Ovim projektom osigurava se tehnički sustav podrške maturantima/icama i studentima/cama s invaliditetom kako bi bez prepreka i ravnopravno sudjelovali u obrazovnom procesu.
Tehnička podrška podrazumijeva timove podrške koji mladima s invaliditetom osiguravaju potrebnu pomoć tijekom obrazovanja. Udruga ima razvijen sustav timova podrške za prilagodbu literature, osobnu asistenciju, daktilografsku pomoć i organizirani prijevoz te resurse posebno prilagođena dva kombi vozila.
Cilj je darovitim mladima s invaliditetom osigurati podršku da razviju svoje potencijale i postanu konkurentni na tržištu rada kada završe s obrazovanjem.
Ovim projektom želimo studentima/icama s invaliditetom osigurati asistente/ice (ili daktilografe/kinje za gluhe studente/ice), prilagodbu literature (za slijepe i slabovidne studente/ice) te prilagođeni prijevoz. Cilj projekta je korisnicima/acama osigurati ravnopravno sudjelovanje u nastavi te omogućiti individualni razvoj i iskorištavanje potencijala. Osnovne aktivnosti su uključivanje korisnika/ca kroz informiranje i individualnu procjenu, pružanje svakodnevnih aktivnosti podrške, praćenje izvedbe.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte