Donacijska večer udruge SKAC

Donacijska večer udruge SKAC

Velika sportska imena darovala potpisane predmete za humanitarnu aukciju

Mladi okupljeni oko udruge SKAC udružili su se u naporima za razvoj hrvatskoga društva. Kako bi uspješno prikupili sredstva za kupnju potrebnog kombi vozila, poznati su im sportaši darovali predmet...

Strah, zabrinutost

Vikend odlučivanja

Dopusti Bogu da uđe u tvoj proces odlučivanja, poručuju iz SKAC-a

Od 3. do 5. studenog održat će se vikend odlučivanja temeljen na ignacijanskoj duhovnosti. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 1. studenog.

Panorama

SKAC_ST predstavlja

Jučer započeo međunarodni volonterski projekt „72 h bez kompromisa”

Očekuje se preko 200 mladih koji će pokazati vlastitim angažmanom da je ovo stvarno izvrsna prilika za promociju duhovnosti, zajedništva, kreativnosti...

Škola o medijima 2014

SKAC_ST

Škola o medijima 2014: „Mladi u javnom prostoru medija“

Od 22. do 28. rujna 2014. godine u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu održat će se Škola o medijima, a ovogodišnja tema je „Mladi u javnom prostoru medija“.

Informativni ponedjeljak: udruge

„Informiranje – pravo mladih”

Udruge mladih i za mlade predstavile se na trećem „Informativnom ponedjeljku”

Pročitajte kako je bilo na „Informativnom ponedjeljku” na kojem su se predstavile udruge mladih i za mlade te se pridružite sljedećem koji će se održati krajem ožujka.

Molitva

Duhovnost

U Studentskom katoličkom centru počinje novi ciklus meditacije i duhovnih vježbi

Tomislav Špiranec, kateheta SKAC-a, vodit će novi ciklus kršćanske meditacije i ignacijanskih duhovnih vježbi koji započinje 30. rujna.

Molitva

Duhovni život

SKAC Palma organizira duhovne vježbe za studente i mlade, prijave moguće još danas

– Ovim vježbama želimo osigurati ozračje tišine u kojem polaznik može na jednostavan način iznutra ušutjeti, naći mir i ući dublje u stav raspoloživog osluškivanja. – poručuju iz SKAC-a.

Ptica

Duhovni program

SKAC Palma priprema dva Vikenda pokore za mlade

– Krotit ćemo se u vrsti i količini hrane, sna, načinu disanja i kretanja. Učit ćemo prepoznavati naše unutarnje pokrete, primati ih i tražiti što nam Bog po njima govori. – objašnjavaju iz SKAC-a.

Molitva

Duhovni život

Studentski katolički centar organizira nedjeljne korizmene susrete

– Dobrodošli su i mladi i stari i srednji, i oženjeni i samci, i studenti i radnici i nezaposleni – jer svi smo potrebni Uskrsloga. – poručuju iz SKAC-a.

glazba

Duhovne vježbe

Studentski katolički centar organizira glazbenu duhovnu obnovu

– Slušajući klasičnu glazbu vježbat ćemo kako zamijetiti nutarnje pokrete u duši i razlikovati ih. – poručuju iz SKAC-a. 

3D formacija

Formacija mladih kršćana

3D formacija: Studentski katolički centar poziva na program razvoja osobnosti

Do 7. listopada zaprimaju se prijave mladih od 18 do 30 godina za SKAC-ov program razvoja osobnosti. Vodi ga pater Tomislav Špiranec, a susreti se održavaju ponedjeljkom u 20 sati, počevši od 14. l...