Loline ispovijesti

Muškarci koji piške u ženskom WC-u

https://www.pinterest.com/pin/321092648409807506/

Jebiga, čovjek ima fetiš.

Stiglo je proljeće. It's official. Konačno se mogu pozdraviti s unikatnim crnim čizmama iznad koljena i krenuti u pohod na svijet u još unikatnijim bijelim starkama. U sezoni krizmi, vjenčanja i krštenja na Facebooku, pažnju mi je privukla i trenutno najvažnija stvar na svijetu. (Ne, ne mislim na konvenciju koja želi natjerati prave muškarce da piške u ženskom WC-u, niti na rođenje petog u liniji nasljednika britanske krune.)

Kao i svaka bitna Instagram influencerica s dvjestotinjak pratitelja u neizvjesnosti svakodnevno iščekujem nove detalje slučaja Kako je Tristan prevario Khloe. Ako si upravo došao s pohoda na Antarktiku gdje si bio u izolaciji posljednjih šest mjeseci, jedini ne znaš o čemu govorim i osjećaš se kao Pale sam na svijetu, ukratko, Tristan je ostavio trudnu curu da bi bio s Khloe kako bi i njoj mogao napraviti dijete i logično, prevariti ju s drugom. Jebiga, čovjek ima fetiš. Moji uključuju masnu hranu u kasnonoćnim satima, njegovi pravljenje djece. Svi smo mi od krvi i mesa. Kako se situacija komplicira novim detaljima iz dana u dan, a španjolskim sapunicama opada gledanost, odlučila sam odgoditi pisanje seminara i rješavanje godine te se više posvetiti problematici spomenute teme. Always keep your priorities straight!

Google tvrdi kako se tek svaka peta veza prekida zbog prevare, što ne znači da se i u prethodne četiri nije šaralo već smo samo spremni oprostiti, imamo visok prag tolerancije, osobe smo pune razumijevanja i u slobodno vrijeme hranimo golubove u parku. Cijelom činu oprosta i velikodušnosti uvelike pridonosi i činjenica da varamo na dnevnoj bazi. Varaš profesora da ćeš u idućem semestru imati 100% dolaznosti ukoliko ti sada da potpis na račun dva dolaska koja su ti se uspjela nekako zalomiti, varaš i roditelje da nemaš para jer si sve potrošio na poskupjele skripte i materijale, a najviše varaš sebe dok grliš wc školjku i kuneš se u Sinišu Vucu da nikad više nećeš piti rakiju. Čemu onda toliki big deal ako varaš osobu s kojom si u vezi? Znam curu koja je saznala da ju je dečko prevario tako što je najbolja prijateljica sestre njezine najbolje prijateljice vidjela na Instagramu da je njezin dečko lajkao sliku drugoj curi. Na kraju se ispostavilo da joj nije samo lajkao sliku već je pogledao i story u kojem je objavila selfie s predavanja u opisu: hešteg inbox. Nikad se nije saznalo da li je dotični reagirao na story, ali od toga dana, Severinina Ostavljena sluša se više nego Thompson na domoljubnim skupovima.

(Minuta šutnje za sve pale veze uništene Instagramom.)

Još jedan zanimljiv podatak koji sam saznala na Googleu jest da zapravo u jednakoj mjeri varaju i muškarci i žene. Razlika je samo u tome da dok ćeš ti s fejk profila lajkati slike top ženske s Instagrama koje je objavila u ljeto gospodnje 2014, u nadi da ćeš tako privući njezinu pažnju, jer ipak, trebalo je izlistati posljednje 4 godine nečijeg života, tvoja bolja polovica će već znati kakvu posteljinu ima onaj lik za kojeg ti je rekla da se ne trebaš brinuti. Citirat ću Barneya: LEGEN-wait for it-DARY.

Da tebi koji si se vratio s Antarktike i trenutno muku mučiš s hvatanjem svih detalja najpraćenije sapunice ne bih upropastila potpuni doživljaj, savjetujem da kupiš kokice i kreneš googlati, rokova ionako ima i u 9. mjesecu. Spoiler alert: na Tristanovom Instagram profilu određeni KK fanovi bacili su kletve u vidu Želim ti da svaki put kad odeš iz kuće zaboraviš ključeve kao i Da ti barem prilikom tuširanja šampon uđe u oči. Ja ću se pridružiti pozdravima i poželjeti da dočeka da piški u ženskom WC-u.

P. S. Sorry ti što si u sretnoj vezi od šestog osnovne, ali don't say I didn't warn ya.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/engagement-couple-romance-bike-1718244/

Prva pomoć za ljubav

Poboljšanjem komunikacije do stabilnije veze

Svatko od nas ima određene osobine i ponekad se nađemo u vezi s osobom koja nam je potpuno u suprotnosti. Saznajte kako baš u takvoj vezi poboljšati komunikaciju i doživjeti sljedeću godišnjicu.

Facebook logo

Ugasiti ili ne Facebook profil?

10 razloga zbog kojih bismo trebali ugasiti Facebook profil

Najveća društvena mreža svakim se danom suočava sa sve više nezadovoljnih korisnika. Ni tinejdžeri više ne žele čitati svakih pet minuta novi status o tome tko je popio više piva, a ni da ih nadziru roditelji koji su netom otvorili profil.

Ljubav na faksu

Iskustva studenata

Je li ljubav s kolegom/kolegicom na faksu ili radnom mjestu zapravo „zabranjena“ ljubav

Zaljubljeni ste u kolegu/kolegicu na faksu ili radnom mjestu? Donosimo vam nekoliko savjeta o tome što poduzeti.

Članak podsjetnik

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Uvjerite nas da veza na daljinu ne puca brže od „obične“

Na čiju ćete stranu stati? Onih koji smatraju da je veza na daljinu „klimava“ ili onih koji su sigurni da ima jednaku šansu za opstanak kao i „obična“ te da čak donosi nekoliko prednosti?

https://pixabay.com/en/couple-romance-love-kiss-lovers-3064048/

Love is in the air

10 suptilnih načina iskazivanja ljubavi

Veljača, mjesec ljubavi i zaljubljenih. Donosimo različite načine na koje vaš partner ili partnerica može izraziti ljubav, a da nije samim riječima „Volim te“.