SC Zagreb

FOTO: Dočekali smo niže cijene u trgovini Student, oživljen i savski kodeks

Dvorište
Pogledaj fotogaleriju
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student

+2

Stanari Studentskog doma „Stjepan Radić” osnovne prehrambene i higijenske potrepštine odnedavno mogu kupovati po povoljnijim cijenama od onih u popularnijim trgovinama. Trgovina Student, k tome, pruža im i ugodnije iskustvo kupovanja, i to zahvaljujući interijeru obogaćenim plakatima sa zakonima savskog kodeksa.

Studentski centar Zagreb posljednjih je mjeseci poradio na oživljavanju trgovine Student koja se nalazi u sklopu najvećeg studentskog doma – onog na Savi. Ključno je to što su se cijene određenih proizvoda snizile kako bi bile pristupačnije studentskom džepu.

Govoreći o pristupačnijim cijenama, pričaju nam iz SC-a, u prvom se to redu odnosi na osnovne namirnice i potrepštine svakog prosječnog stanara. Tako se primjerice higijenske potrepštine, toaletni papir, mlijeko i mliječni proizvodi, ali i određene salame, naresci, mogu kupiti povoljnije u odnosu na maloprodajne cijene popularnijih franšiza. Valja napomenuti da je popis takvih artikala utemeljen na zahtjevima samih studenata, detektiranih analizom anketa koje je u suradnji sa SC-om proveo Domski odbor kako bi zajednički pronašli način da poboljšaju uslugu. 

K tome, otvorena je druga blagajna. Kupce dva puta mjesečno očekuju specijalne akcije niza proizvoda. U asortiman su uvedena topla peciva koja se upravo ovdje pripremaju, a sada se u prodajnom objektu nalazi i aparat za kavu i druge tople napitke. 

Da se radi o itekako korisnom potezu za unaprjeđenje studentskog standarda stanara SD-a Stjepan Radić, zasigurno bi se složilo više od 4000 njih koliko ih ovdje boravi. Potvrdile bi to i prethodne generacije koje su je nazivale trgovinom u izvanrednim situacijama koja se zaobilazi u širokom luku zbog izrazito visokih cijena – o čemu je esava.info pisala još 2014. godine

Proces oživljavanja trgovine ne odnosi se samo na povećanje broja kupaca, već i na povratak savskog duha u ovih manje od 20 kvadrata. Ugodnost kupovine pospješuje i ambijent – na zidovima su, povrh polica, izloženi plakati sa zakonima savskog kodeksa. Otiđite, stoga, u shopping ili zavirite u fotogaleriju koju smo vam pripremili kako biste se prisjetili zašto morate poštivati upravitelja i čije je posuđe u kuhinji. ​

Komentari na članak

Vezani članci

Paviljoni u Cvjetnom naselju

Akademska godina 2014./2015.

Studentski centar u Zagrebu omogućuje on-line rezervaciju sobe

Rezervacija sobe omogućuje studentu odabir paviljona unutar studentskog naselja, odabir položaja sobe, odabir sustanara (cimera), a isto tako skraćuje rok postupka useljenja u dom.

Druga Sveučilišna Brucošijada

Ususret drugoj Sveučilišnoj Brucošijadi

Osvoji karte za najveći studentski tulum u Zagrebu

Dijelimo 10 karata (2x5) za najočekivaniji studentski tulum u Zagrebu!

SCool Fest: Otvorenje

Radićevi dani

FOTO: Otvoren SCool Fest

Besplatna zabava, sport i edukacija. Sve to nudi studentski festival SCool Fest koji je otvoren u Kinu Forum u Studentskom domu Stjepan Radić.

Pobješnjeli Ganz novi festival

Pobješnjeli Ganz novi festival

Istražite bijes kroz ples, pokret, glas i smijeh

Želite li doznati što je Black Yoga Screaming Chamber i kako vrištanje utječe na vaše psihofizičko stanje, što je primamljivo u elektronskoj metal operi te kako se bezbolno osloboditi bijesa, a da pritom ne naškodite drugima ili sebi? Posjetite Pobješnjeli Ganz novi festival!

SCZG izvana

Komentar urednika

Studentski centre, nisi položio, vidimo se na jesenskom roku

Ocjene koje prepišeš sam sa Studomata moraju ići u referadu na provjeru pa kasnije na ovjeru, a ostale dokumente moraš isprintati i odnijeti (ili poslati) u Studentski centar. Onda probaj objasniti šefu usred sezone da moraš na jedan dan skoknuti do Zagreba da bi dobio jedan pečat na papir s ocjenama.