SC Zagreb

FOTO: Dočekali smo niže cijene u trgovini Student, oživljen i savski kodeks

Dvorište
Pogledaj fotogaleriju
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student
Savski kodeks u trgovini Student

+2

Stanari Studentskog doma „Stjepan Radić” osnovne prehrambene i higijenske potrepštine odnedavno mogu kupovati po povoljnijim cijenama od onih u popularnijim trgovinama. Trgovina Student, k tome, pruža im i ugodnije iskustvo kupovanja, i to zahvaljujući interijeru obogaćenim plakatima sa zakonima savskog kodeksa.

Studentski centar Zagreb posljednjih je mjeseci poradio na oživljavanju trgovine Student koja se nalazi u sklopu najvećeg studentskog doma – onog na Savi. Ključno je to što su se cijene određenih proizvoda snizile kako bi bile pristupačnije studentskom džepu.

Govoreći o pristupačnijim cijenama, pričaju nam iz SC-a, u prvom se to redu odnosi na osnovne namirnice i potrepštine svakog prosječnog stanara. Tako se primjerice higijenske potrepštine, toaletni papir, mlijeko i mliječni proizvodi, ali i određene salame, naresci, mogu kupiti povoljnije u odnosu na maloprodajne cijene popularnijih franšiza. Valja napomenuti da je popis takvih artikala utemeljen na zahtjevima samih studenata, detektiranih analizom anketa koje je u suradnji sa SC-om proveo Domski odbor kako bi zajednički pronašli način da poboljšaju uslugu. 

K tome, otvorena je druga blagajna. Kupce dva puta mjesečno očekuju specijalne akcije niza proizvoda. U asortiman su uvedena topla peciva koja se upravo ovdje pripremaju, a sada se u prodajnom objektu nalazi i aparat za kavu i druge tople napitke. 

Da se radi o itekako korisnom potezu za unaprjeđenje studentskog standarda stanara SD-a Stjepan Radić, zasigurno bi se složilo više od 4000 njih koliko ih ovdje boravi. Potvrdile bi to i prethodne generacije koje su je nazivale trgovinom u izvanrednim situacijama koja se zaobilazi u širokom luku zbog izrazito visokih cijena – o čemu je esava.info pisala još 2014. godine

Proces oživljavanja trgovine ne odnosi se samo na povećanje broja kupaca, već i na povratak savskog duha u ovih manje od 20 kvadrata. Ugodnost kupovine pospješuje i ambijent – na zidovima su, povrh polica, izloženi plakati sa zakonima savskog kodeksa. Otiđite, stoga, u shopping ili zavirite u fotogaleriju koju smo vam pripremili kako biste se prisjetili zašto morate poštivati upravitelja i čije je posuđe u kuhinji. ​

Komentari na članak

Vezani članci

Novi paviljoni na Savi

Studentski centar upozorava

Studenti, požurite s useljenjem u domove

Ove godine bi, prema rečenom, studentima koji su samo malo "ispod crte" trebala biti ustupljena mjesta onih koji se ne usele na vrijeme.

Pokretači trgovine nabava.net

Uspješni studentski projekt

Prvom hrvatskom aplikacijom za usporedbu cijena Nabava.net obilježila 15. obljetnicu

Jedan od pokretača stranice, Josip Maslać, na konferenciji za medije istaknuo je da će mobilnom aplikacijom omogućiti ljudima lakše i ugodnije korištenje servisa.

(h)UMORSTVO

Humanitarna akcija „Svi za Pava”

Dođite na humanitarnu predstavu (h)UMORSTVO za studenta Pava

 Udruga studenata Dubrovnika Libertas organizator je humanitarne predstave amaterske glumačke družine studenata Dubrovnika „Bonegracija”, naziva (h)UMORSTVO.

LEAP Summit

LEAP Summit

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu

Učinite važan korak za svoju budućnost. Sudjelujte na projektu LEAP Summit i spremno uđite u svijet poduzetništva.

https://pixabay.com/en/blood-blood-type-health-medical-1968458/

Vampire Cup

Dobrovoljno darivanje krvi danas u SC-u; donatorima osigurani bonovi za ručak

– Kako bi se akcija i ove godine uspješno provela i kako bi se pomoglo što većem broju ljudu, pozivamo vas da nam se pridružite u utorak te povedete sa sobom kolege, prijatelje, članove obitelji, dečka/djevojku, što više – to bolje! – poručuju iz udruge CPSA.