Virtualni svijet

Usudite se otkriti tko vas više ne prati na društvenim mrežama

Društvene mreže

Tehnologija je toliko napredovala da jednostavnim klikom možete otkriti tko vas više ne prati na društvenim mrežama. Ako imate hrabrosti, usudite se otkriti.

Društvene mreže postale su važan dio naših života. Imati profil na barem jednoj od njih sasvim je normalna stvar i zapravo je jako čudno kad sretnemo osobu koja im usješno odolijeva. Osim što nam služi za zabavu, omogućuje nam lakše komuniciranje s ljudima, a u tom virtualnom svijetu stvaramo i virtualni, širi krug prijatelja.

No, kad vidimo da nas je netko izbrisao s liste prijatelja, ne osjećamo se baš najbolje. Postavljamo si tisuću pitanja i nikad ne možemo biti sigurni u razlog zbog kojeg smo obrisani. (Ne)srećom postoje aplikacije pomoću kojih možemo otkloniti sve naše sumnje. Način je jednostavan, ali je upitno koliko smo spremni saznati istinu.

Kako otkriti tko vas je izbrisao s Facebooka?

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža i na nju smo nekako najosjetljiviji. Aplikacija Deleted je jednostavna. Kad se jednom upišete, svaki sljedeći put vam se prikazuje lista prijatelja na kojoj piše je li vas netko izbrisao ili je samo deaktivirao svoj profil.

FOTO: Deleted.io

Tko vas je prestao pratiti na Twitteru?

Who Unfollowed Me aplikacija je koja vam nudi odgovor na ovo pitanje. Sve što trebate je ulogirati se sa svojim podacima i dobijete listu svojih sljedbenika.

Tko vas je prestao pratiti na Instagramu?

Unfollowgram aplikacija radi na istom principu kao i aplikacija Who Unfollowed Me. Ulogirate se sa svojim podacima i dobijete uvid u listu svojih pratitelja.

FOTO: Pinterest

Tko vas prestao pratiti na Tumblru?

Aplikacija prikladnog naziva Stalker pokazat će vam tko više ne prati vaš blog. Nakon što se ulogirate, dobit ćete kompletnu listu.

Komentari na članak

Vezani članci

Logo

Glazba po izboru korisnika

8tracks.com

Glazbene liste unutar 8tracksa stvaraju korisnici koji ih tada mogu dijeliti na društvenim mrežama, kao i preslušavati liste drugih korisnika.

Aplikacija Reporter 1

Aplikacija koja zna sve o vama

Aplikacija Reporter

Reporter je aplikacija koja može otkriti vaše raspoloženje, tko su vam pravi prijatelji, čak i tip vaše dijete.

Praktikanti

Stručna praksa u SAD-u

Koliko zarađuju praktikanti vodećih američkih tehnoloških kompanija?

Visine plaća za pripravnike u američkim tehnološkim kompanijama penju se i do 13 500 američkih dolara, ako je za vjerovati studentici Jessici Shu.

Facebook

Facebook opcija

Sve s Facea na jednom mjestu!

Ova Facebook opcija omogućuje skidanje osobnih informacija, statusa, fotografija i videa koji su godinama dijeljeni na vašem Facebook profilu.

Facebook logo

Internet ili Facebook svima?

Facebook dronovi, sateliti i laseri donose svima internet

Facebook planira spojiti dvije trećine populacije na svijetu koja nema pristup internetu koristeći dronove, satelite i lasere.